Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarasın iremimize afiyet olsun
ben anne sütü ekliyorum canım sulandırırken, birde pekmezli yemiyor bizimki çok tatlı sevmiyor
portakal suyuna karıştırıyorum bazen onuda sevdi
kayınvalidemde 150 ml. süte 5 tane cicibebe, peynir, yumurta koyuyor, iyice sulu oluyor biberonla içiriyor
benim kzıda kahvaltıyı semiyor.. daha doğrusu içinde yumurta ve peynir olduğu için takılıyor boğazınailk 3,5 kaşık yiiyor sonra zorlane olcak bilmem.. bakıcaz bir hal çaresine..
tşkr teyzesi:)günaydın kızlar tekrardan, ilkecim inşallah iyi haberlerle gelirsiniz, biz de bi göz uzmanıyla konuştuk akşam antibiotikli damla verdi 15 gün kullanıcaz, masaja devam, 15 gün sonra kaşıntısı akıntısı rahatlamazsa tekrar bakıcak, zaten 1 yaşa kadar bişey yapılmıyomuş
olimpus canım, benim kız da öyle gece sürekli uyanıyo, hem de ağlayarak, açsa ağzına mamayı yetitirene kadar yıkıyo ortalığı, ya da sallayıp geri daldırmam gerekiyo, ve bütün bunları gözünü açmadan yapıyo, kendimi çook kullanılmış hissediyorum ama neyse , iştahsızlığı da o kadar sorun etmemek lazım, çünkü ihtiyaçları olan kadarını mutlaka alıyolardır
saadetcim maaşallah yarasın iremimize, çok çok yesin çabucak büyüsün, biz de çorbaya başladık bi de muhallebiye, dün azcık yoğurt verdim, bugün biraz daha fazla vericem bakalım umarım sorunsuz olur
benim kzıda kahvaltıyı semiyor.. daha doğrusu içinde yumurta ve peynir olduğu için takılıyor boğazınailk 3,5 kaşık yiiyor sonra zorlane olcak bilmem.. bakıcaz bir hal çaresine..
sğl cnm deniycemcennet bahçem ilk başatan benimkide hep hazır yiyodu sonra irmigi keşvettim çorbalaranı irmik kat biraz beyaz peynir tat veriyo çok seviyolar mulalbiyide suyla yapıyorum sona içinedevam maması katıyorum canım
saadet canım muhallebi dediğim milupanın sütlü pirinçlisi, daha evde yapmadım. çorbayı da klasik patates, havuç irmiği haşlıyorum, şimdilik patatesle havucun bir kısmını süzgeçten geçiripi karıştırıyorum biraz sulu kıvamda yani, ama bi kaç gün sonra hepsini blenderdan geçirip daha koyu kıvamda vericem