Şampuan ve Saç Kremleri 2010 yılından beri kullandığım şampuanlar ve yorumlarım

çok güzel tespitler ..bende kullandığın şampuanların hemen hemen hepsini kullandım.hiç biri fayda etmiyor aksine saçları daha da berbat ediyor.tresan ın şampuanını kremini ve toniğini annemin saçları çok fazla döküldüğü için 2 yıl önce kullandık.yeni yeni saçlar çıktı kabarmalar oldu sonra uzadı o saçlar tabi..
benimde saçlarım bırakın sabah yıka akşam yağlansını yıkayıp kurutunca bile yağlı..ovuyorum krem kullanmıyorum neden neden derken wella nın yeni çıkarmış olduğu dışı bordo şampuan onunla yıkadığım her an saçlarım berbat elim gitmeyeydide almayaydım.. dün gittim tresan almaya baktım 16 buçuk fiyatı. e bunun toniği filan epey masraf. baktım tam yanında otacı dengeleyici var . ısırganlı . hem dökülmeye hemde yağlanmaya iyi geliyormuş..tabi şampuanların üzerlerinde yazanlara bakarsak mükemmel saçlara sahip olmalıyız ama deneyeceğim bu akşam bakalım ne hale gelecek saçlar..:KK19:
 
Şampuanı sadece kokusuna bakarak alıyorum. Onarım bakım yapmasını düşünmüyorum bile. Saçı temizlediği bile meçhul. Temizlemesi için sadece sabun kullanmak lazım aslında şu aktarlarda satılan doğal sabunlardan. Saç bakımını da besleyici yağlarla vs. yapmak lazım.
 
merhabalar Restorex diye bır sampuan an var duydunuz mu bılmıyorum ben cok maz reklamlarda görmustum sonrada bır kozmetık magazasında ındırımdeyken denk gelıp ıkı sıse aldım gercekten guzel bır sampuan ve gunler sonra bıle harıka kokuyor saclar

bırde glıss var cok uzun yıllar kullandım bıraz degısıklık yapayım deyıp uc yıl once bıraktımm ama glıss ın yerını tutamaz dıgerlerı
 
gardef zeyinyağlı ve defneli şampuan hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?Ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum saçlarım ince telli ve yağlı.Banyodan sonra tamam güzel ama ertesi günü saçlarım çok zayıf ve sönük duruyor bu da benim hiç hoşuma gitmiyor.Ay şöyle gönlüme göre bi şampuan bulamadım :)
 
zeytinyağlı olan her şey daha da yağlandırır söyleyeyim.hatta zeytinyağını içsen göbeğini yağlandırır.tecrübelerime dayanarak söylüyorum.saçına sabun kullanma,kepek yapar bir süre sonra,kremsi değil,jel yapıda olan şampuanları tercih et bence.:KK14::KK14::KK14:
 
Son düzenleme:
Merhaba, arkadaşlar. Restorexi uzun zamandır kullanıyorum ve en son marketten hızlı uzayan saçlar için olanı ( ve sanırım yeni çıkmış bu seri.. ) aldım. Dökülmeyi önlediği gibi saçının daha çabuk uzamasını sağladı. Başlangıçta inanmamıştım ama gerçekten uzamasını destekledi diyebilirim. Saça kattığı yumuşaklık için bile deneme değer.. Kesinlikle reklam değil süper bir şampuan ve limden geldiği kadar herkesle paylaşıyorum.
 
yahu şu şampuanlar hakkında yorum yapıyorsunuz ya hayranım :)
valla bana hepsı aynı geliyor:)
benım ıcın saç kremı cok daha önemlıdır.
saç kremı yoksa duşa giremem o derece:)
 
X