2014 Haziran Annelerinin Doğum Hikayeleri

pufpuff

Tam bir terazi ♎️ Serdar Ortaç delisi 🎧
Pro Üye
21 Aralık 2012
10.874
5.410
36
Şu an daha mart ayını yeni bitiriyoruz ve haziran anneleri doğum hikayesi için erken..
Fakat canımız arkadaşımız "1melodi" dün itibari ile doğumunu gerçekleştirdi
:emir_bebek: :KK49:
bu yüzden topiğimiz hayırlı uğurlu olsun kızlar :KK34:

hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar
:KK19:
 
Melodimin hemen iyileşip yaşadıklarını duygularını deneyimini bizimle paylaşması dileğiyle topiğimiz hayırlı uğurlu olsun...:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
 
Amanınnnn heyecan içerisindeydim dahada heyecen yaptımm şimdi :18: İlk bebeğimiz doğdu bizim için biraz stresli oldu ama sonu güzel oldu dahada güzel olacak Allah'ın izniyle.En kısa zamanda hikayesini,en önemlisi hissettiklerini burada okumak istiyorumm.:KK16: Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin ve hepimiz güzel hikayelerimizi burada paylaşalım inşallah :KK16: :nazar: Topicimizde hayırlı olsunn :KK1:
 
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bızlerede buraya yazmak nasıp et yarabbiiimm meldoi arkadasımızııııı hemencık ıyılesssın yarenımızle beraber gelsın yazasın hısettıklerını rabbım onları bırbırıne bagıslasın :KK54:
 
Burada paylaşacağım hikayemi iple çekiyorum. Melodimize ve yavrusuna sağlıklar diliyorum...

Herşey için teşekkürler sanada pufpuff :KK9::KK49:
 

Hayirli olsun yeni topigimiz :nazar:
Rabb'ime sukurler olsun ki bu topigede girmemizi nasip etti bacilar .....
Ins. Hikayelerimizi de yazmak nasip olur :KK16:
Ilk annemiz olan melodi adli arkadasimizi tebrik ediyorum :KK9:
 
topiğimiz hayırlı olsun.. 1Melodi arkadaşımıza ve yarenimize geçmiş olsun diyoruz.. ve hepimize hayırlı doğumlar diliyorum arkadaşlar... günler nasılda yaklaştı ve heyecanla o günü bekliyoruz.. bebişlerimize sağlıkla ve sağlıcakla kavuştuğumuz günleri görürüz inşallah.. hepiniz iyi ki varsınız....:KK19::KK19::13::13::13:
 
yeni topiğimiz hayırlı olsun kızlar :) zaten heyecan yapıp duruyorum yeni topiğimiz açılınca iyice heyecan yaptım. rabbim melodi arkadaşımız gibi sağlıkla ve zamanında bebeklerimize kavuşmamızı nasip etsin
 
hayırlı olsun topiğimiz inşallah melodi arkadaşımıza hayırlı olsun:nazar: tez zamanda iyileşip aramıza gelsin
bizlere de buraya hayırlı haberlerimizi yazmayı nasip etsin ...:KK1:
 
bu topikten sonra iice heyecan yaptım:KK1:ilk doğum hikayesini sabırsızlıkla bekliorum :KK49:
 
yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun.. ciciler hazırlıklar derken doğum hikayelerini de duyacağız hayırlısı ile zamanlıca.. Yaren'cik erkenden geldi sabırsızlığından eminim o da sağlıkla büyüyecektir. darısı hepimizin başına inşallah zamanlıca.. :KK54::KK54::KK54::KK54:
 
İnşallah sağlıkla alırız bebeklerimize koynumuza ve buraya güzelce yazarız...Melodicim ve Yarencim, ilk konuklarımız, en kısa zamanda bekliyoruz buraya:KK16:
 
Son düzenleme:
İlk doğuran ben olurum diye beklerken Yarenimiz oğluşumdan aceleci davranmış :)

İnşallah güzel güzel büyüyüp hayırlısıyla gelecek evine ilk göz ağrımız.

Hepimiz güzel haberlerimizi yazarız inşallah yeni topiğimize canlarım :KK16:
 
Yaren kızımız hoşgeldi sefa geldi bize bu topici biraz erken açtırdı...Uzun sağlıklı ömürlü olsun inşallah kuzucuk :) darısı sırasıyla bizlere artık kızlar :):nazar::nazar::nazar:
 
1melodi hayirli olsun minik kizi yarene de uzuun saglikli guzel bir omur diliyorum.Anali babali..Bir an once toparlansinlar insallah..degisik duygular icerisine girdim bu haberi duyunca :KK1:
 
ilk annemiz..
1melodi'miz :KK69:

hepimiz bir an önce hastaneden ikinizinde sağlıkla çıkmasını ve buraya o güzel hikayenizi yazmanızı bekliyoruz.. Sayenizde topik erken açıldı :KK34:
 
Ayy şimdi okuyorum şok geçirdim çok heyecanlandım falan tuhaf bişey.Allah analı babalı büyütsün insallah. İyi haberlerini en kısa zamanda beklıyorum heyecanla:KK52:
 
hayırlııı olsun inşalllah..Allah ım sağlıklıca büyümeyi , büyütmeyi nasip etsinn.... :KK16:

bizlerede anlatmayı nasip etsin bebişlerimizi hayırlısı ile...
 
topiğimiz hayırlı olsun canlar

melodiyi ve kızımızı sabırsızlıkla bekliyoruz

şimdi buraya yazınca içim bir garip oldu heyecanlandım önümüzdeki süreç hem çok uzuuuunnn gibi geliyo hem de çok kısa gittim dün çanta aldım hastane çantası yapmak için:KK53:

buraya doğum hikayelerinin yazılacağı günü iple çekiyorum yaaa:KK52::KK52::KK52:
 
merhaba kızlar nasılsınız... profilime nolmuşş yaaaaaaaaaaaaa...:26: değişmişş... hayret yaniii... inşllah güzel hikayeler doldurcak burayı.... hepinizi öptmmmm....:KK16:
 
X