2023 saç uzatma sanatı

gecevekedicik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
562
341
Merhabalar yinee klasik ben :)).🌴🧡

😇-Ocak-şubat-mart-nisan-mayıs-😊

5 ayda ne kadar saç uzar?😋

🤪Sırf bunu görmek için saçlarımı keseceğim desem?🤪

Hahahah biraz aptallık mı? 😜

Yoooo hayıııır değil😎. Çünkü artık bemiks bepanten evigen değil mevzu saçlarımızın bilmediği bir şeyler arıyorum..
Bu arada sırf bunu görmek için saçlarımı keseceğimi söylemiştim ya :))) yokkk :))) hayır saçlarım çok yıprandı yine :KK43:(( .. boya batağı arkadaşlar. Yıl oldu 2023 hala istediğim tonda değilde beni platin yapıp salıyorlar🤨. İstediğim ton profilimdeki saç rengi gibi tropikal bir renk. Ama kuaförden yine ihanetin sarısı olarak çıkıyorum saçlarımın yandığıyla kalıyorum ve bularada 1500+ lira para ödüyorum. Neyse ya konu bu değil.😒😏

SAÇ UZATMAK İSTEYEN! Dökülmesin isteyenler lütfen bu serüveni okuyun.

👄Ben bir dr ile tanıştım.. ve bu doktor hanım saçlarıma ozon terapisi uyguladı iğne ile..ozonu araştırın.. dr ismini soracaksınız (dr medine tosyagülü-adana)
👄saçlarıma prp yaptık.
👄Saç vitamini uyguladı iğne ile ama saç vitamin mezoterapisi olarak geçiyor.
👄Yanında çalıştığı hemşire ise daline bepanten evigen koy sadece saçlarını yıka vücuduna değdirme dedi(bu yöntemi biliyoruz her sağlıkcı bilir)
👄Sonra ısırgan otu içmemi söyledi hemsire hanım.. ama tok karnına iç ben de öyle yapıyorum dedi.(alerjin olup olmadığına dikkat et dedi.. herkesin bünyesi aynı değildir diye uyarıda bulundu)
👄Banyodan sonra saç derime hafif basınçla 5 dakika masaj yapmamı söylediler.
👄Pırasa ve ıspanağı çok tüketmeliyim(bunuda biliyorum)
👄Bol su içeceğim. ✅
👄Saçlarımı çok sık yıkamayacağım bu da okey.

💜aslında bunun heyecanıyla buraya gelip başlık açtım.🤭👉🏽👉🏽👉🏽👉🏽👉🏽👉🏽👉🏽
->♥️Ve en önemli 2 şeyi aldım(aslında saç sampuanıda vardı ama ben onu almadım 3 takviyeydi toplaaam) .
<İsimlerini burada paylaşmayacağım..İşe yararsa yazacağım.>
♥ birincisi hap içinde saç ve tırnak uzatan harika vitaminler var.
💙ikincisi saç losyonu günde 10 damla döküyorsun saç diplerine ve masaj yapıyorsun.
🧡Dediğim gibi bunlar üçlü idi ama ben ikisini aldım. Şampuanını almadım.(bakalım bu yöntem herkesi rapunzel yapacak mı? Burada şok olacak mıyııız? Medine hanımdan aldım bu arada bu ilaçları…)



🦋Ben ocak ve şubatta birer fotoğraf paylaşacağım sizlere bir de mayısta.. o kadar uzun yazmayacağım artıkkk….
🦋Ama kullandığım bir yöntem daha var ondan da ufacık bahsedeceğim. (KOZMİK BAKIM TAKVİMİ) en altta.

🦩- bir daha uzun uzun yazmayacağım yine hatırlatayııım! :)). Çünkü her türlü bilgi var eski açtığım başlıklarda.
🦩 Bu arada yağlara ara verdim. Hc hair care çok pahalı.. dax gerçekten çok işe yaradığını düşünmüyorum.. elimde jojoba hint yağı bepanten var onları karıştırıp 2 haftaya bir uyguluyorum. Elinizde ne varsa yani.. evigende olur. Bemix pis kokuyor dayanamıyorum.
🦩-sampuanım dalin ve içinde bepanten kırdım.
🦩-ısırgan otuna alerjiniz olup olmadığını kontrol edin.. herkese her şey iyi gelmez. Olmadı ıspanak çayı bulun o da saç uzatır.

🌳Buraya 3 adet fotoğraf yükleyeceğim inşllah;
🌴1.ocak ayı saçımın uçlarından kesince.(kozmik takvime göre)
🌴2.şubat ayı saçımı saçımın uçlarından kesince.(kozmik takvime göre)
🌴3.mayıs ayı saçlarımı uzatınca.



🦋 KOZMİK BAKIM TAKVİMİ HAKKINDA KISA BİR BİLGİ🦋

🌼Saç cıkartmak isteyenler,saç uzatmak isteyenler ve en önemlisi saçı yıpranan yanan insanlar dinleyin. Hani yıllarca saçınızı kesmezsiniz ama bir cm bile uzamaz ya.. işte öyle bir şey:))) bu yöntemi araştırın. Ben kısaca bahsedeceğim genel kültür olsun sizede;
🌼Kozmik bakım adlı bir sistem var 3 ay üst üste belirli bir zamanda saçlarının ucundan ister bir serçe tırnağı uzunluğunda ister bir serçe parmağı kadar istediğiniz uzunlukta kesin. Ve saçların gürleştiğini gözlernizle şahit olun. Ben bu ay aslan burcunu kullandım.
🌼Aslan burcu ve başak burcunda kesim yapılmalıdır. Eğer aslan burcuyla başladıysanız aslan burcu olarak devam etmelisiniz. Başak burcuyla başladıysanız başak burcuyla 3 ay boyunca devam etmelisiniz. Reglken saçın kesilmesini tavsiye etmiyorlar yani o ay saç kesim günü regl gününüze rastladıysa kesmiyorsunuz diğer ayı bekliyorsunuz..
🌼Belki anlayamanlar için şöyle googla kozmik bakıma göre saç kesimi yazın. Orda yazam bilgileri okuyun. Bu kozmik bakım takviminide. Kozmik bakım saç kesim tarihi ocak yazın mesela çıkacaktır.
🪸Aslan; dökülen saçlar ve gürleştrmek için
🪷Başak;saçları hızlı uzatmak için.
🌼benim burcum aslan ya da başak değil diye Kendi burcunuza göre kesim yapmayın sakın. Bı iki burç şifalıdır. Çünkü burda olay burç değil ayın şekli şuklı ve sadece burç üzerine isim vermişler. Burçlara inanıp inanmamanız önemli değil. Ayın yakınlığına uzaklığına göre bir sistem..
🦋Şifa olsun bekleyin beni..🦋
 
Papatya özlü uni baby ile ve artı+ c vitamini ile karıştırıdığım doğal saç açıcı şampuanımla tanıştırayım sizi.. hint yağı,bemix,bepanten ve jojoba yağıda eşlik ediyor bu kesime. Bakalım saçlarım güzel bir renk olursa atarım.. olmazsa işte o zaman :KK70: görün benim halimi…. Neyse güzel sonuçlar alacağım inşallah.

Bugun saç cgfsi yaptırdım sabah.. üstünden 8 saat geçince kendimi banyoya attım ve bu karışımı uyguladım hemen saçıma.. saçlarım şimdiden kızarmaya başladı. Devam edeceğim korkmadan.. doğal saç rengi açıcı sonuçta.. turuncu olmasından korkuyorum ama ne kadar yaparsam o kadar açılacak sabır gerektiren bir iş aslında.. ve bir daha boyatmayacağımın kanıtıda bu.. çünkü turuncu saçla bu defa daha kuaförüme gidersem beni papara eder meydanda.. onun diliyle uğraşamam şimdilik. Neyse hayırlısı bunların hepsi deneyimdir… bakalım neler olacak.
Cgf dediğim işlem ise prpnin bir yüksek modelidir. Yani kendi kanımı aldırdım santrifüjlediler içindeki iyileşme ajanlarını topladılar ve kafama enjekte ettiler 8 ml kan aldılar 4 ml trombositten zengin kısmı kafa derime aktardılar. Öyle işte saçsız rapunzellerim.. sizin için deneyimliyorum şans dileyin güzel şansları aldım kabul ettim size ben de güzel şans diliyorum öptüm.
 

Eklentiler

  • 1FC5E6FD-D636-4A3D-BF8C-F772A0D4D344.jpeg
    1FC5E6FD-D636-4A3D-BF8C-F772A0D4D344.jpeg
    147 KB · Görüntüleme: 553
Buraya günlük gibi uzun yazmayacağım dedim ama şunu eklemek isterim ki. Saç prpsi (cgf) çok mükemmel bir şey arkadaşlar.. ya ilk seansdan saçında hisseder mi insan ben hissetim. Ve yaptığım şampuan bir mucizedir. Gerçekten güzek bir iksir hem saçını uzatıyorsun hem de saçını açıyorsun. En büyük hayalim doğal yöntemler birleşmiş uzun kullanımdan sonra saç açan bir şampuan olmasıydı. Bunu yaptım ama turuncu olursa işte üzülmek… :d umarım olmaz. 10 ocağı bekleyin saçlarımı tık tık keseceğim. Veeee en önemlisi saçımdaki o kuruluk hissi %35 azaldı ve hoşumada gitti. 10 ocağı bekleyin fotiğrif gelecek optum.
 
Aralık 2022 yılında saçımı kesmiştim kozmik bakım tarihi olan aslan burcuna göre.
Bu ay ise 13 ocakta kestim saçlarımı. 5 cmden biraz fazlası gitti.
Bir de şubat ayında kısaltacağım.

13 ocak;

21955CA1-3058-40A0-9C7B-06A1DC6ADFE4.jpeg
 
Dün elime ulaşan kargo hakkında küçük bir yazı yazacağım. Her yerde görüyorum ya bu ne bu ya amla? Amla? Amla ile saçım uzadı vs? Neyse canım aldım ben de bu kervana girdim. Saçlarımın rengi açık olduğu için(diplerimden bahsetmiyorum) bunu aldım.
🦋Bu ombreli boyalı saçları koyulaştırmıyormuş.
🦋Kokusu.. allahım cehennem kokuyor iğrenç. Koku hassasiyetim çok yüksektir. Bana ağır ve esansiyel geldi. Koku hassasiyetiniz düşükse alın kardeşim ama ben bunu 1bucuk saat saçımda tutarken nedenini tam bilmiyorum ama çarpıntı oldu. Nabzım çok hızlı attı.. saçlarımı yıkayınca kokusu geçti ama gece boyu çarpıntım oldu dedim ki ölüyorum heralde.. içindeki maddeleri tam bilmiyorum ama acaba içindeki maddeler yan etki mi yaptı diye düşündüm. İkinci kullanışımda yani haftaya kullanacağım zaman buraya belirttirim yine çarpıntım olursa nabzım yükselirse..
🦋 saçlarımın diplerindeki kendi saçlarımı boyalı olmayan, keratini olmayan dopdoğal saçlarımı hafif kıvırcık yaptı ama saç uçlarım yine mısır püsküllü gibiydi.
🍀☀️🌳 hint yağı badem yağı ve jojoba ile karıştırdım 1 bucuk saat beklettim♥️

Devamı yakında ))
ED709A02-620C-45AF-97A2-92723911015D.jpeg
 
☀️Saç diplerinize masaj yapmayı unutmayın☀️
Bugun saçlarımı tekrar yağ maskesi yapmamak için zor tuttum bu bir bağımlılık bende ki😇. Kendimi bununla şarj ediyorum. Saç bakımı çok önemli bu yüzden saçlarım gür 🧿 tek bir yanı uzun değil. Onuda hızlıca halledeceğim. Saçlarım uzadığında yine ben ombre tarzı bir şeyler isteyeceğim kesin yani bu.. artık kendimi tanıyorum. İşte bunun için doğru yolu bulmam gerekiyor. Yıpranmadan saçların sarı olması mümkün mü? Papatya suyu veya c vitamini saçlarımı turuncu yapıyor. Ya hafif tatlı bir tropical sarısı olsun şu denizde açılmış sarılıktan olsun yeterli ama benimkisi bildiginiz kavuniçi turuncusu oluyor. Doğal yöntemlerle saç açımları iyice bulup araştıracağım. Kuaförün en büyük yalanı boya saça zarar vermez. Ya kuaför! Açıcı yapıyorsun ama.. neyse hayatımdaki tüm kuaföeleri çıkaracağım hayatımdan. Kimseye inanmayın özellikle kuaförse..
 
24 Ocak bakımı;

2 kaşık nescafe, bir yumurta,hint yağı,badem yağı.. bir de farklı bir şey koydum bunun adını vermicem:).
Nescafe ikisi üçü bir arada değil arkadaşlar bildiginiz nescafe varya siyah.. süt tozsuz hali.. türk kahvesiyle yapılmıyor kesinlikle.
Saç diplerime bir güzsl sürdüm. Kalanlarıda saç ucu maskem ve kalan maskeyi karıştırdım uçlarınada onu sürdüm poşetledim.
Saçımda 2 saat durdu;
Kokusu çıktı ılık suyla yıkadım 2 sampuan yaptım. Kahve koktu yumurta kokusu olmadı. Deneyebilirsiniz güzel kafein deri altındaki damarlara enerji veriyor. Mantıklı geldi açıkcası youtubda görmüştüm. Beğendim. Denendi.
B685256F-D3B1-44BE-A130-139D6789012D.jpeg
 
Saçlarımda 4-5 renk olunca düz renge boyatmak istedim ve kuaförüme bakır ve turuncu istemiyorum dedim. Adamcağız ise benim tek rengi isteğimi koyu kahve be turuncu ile karıştırarak yapmış. Çok şükür yine hürrem sultan olacağım. Bu saçlar akmayacak mı sanki? Neyse bir imtihandır diyerek gülerek anlatıyorum. Şu kuaförleri varyaaa… biri saç yakar, birisi fön ile aaç yalar, birine turunculuk istemezsin kızıl yapar, allahım baydım. Onca uzattığım saçlarım şimdi boyalı. Neyse ki açıcı vs olmadı.


Dün gece B vitamini iyice ezip hint yağı,jojoba yağı ve badem yağının içine koydum saçlarımda 5 saat beklettim. Keşke sabaha kadar bekletseysim. Saçlarımın dibindeki siyahlığı hissetim desem? Etkili bir şey bu B vitamini hapı. Markası tribeksol. Masajda yaptım. İşin güzel yanı ise.. biliyorsunuz ki ben saç keratini yaptırmıştım o uçlardaki düzlük çok kendine gelmedi ama yeni çıkan saçlarım kıvrılmaya başladı ve bu olay beni mutlu etti.. olumlu bakıyoruz. Benim saçlarım mükemmel derecede hızlı uzuyor♥️ olumlu konuşalım bebeklerm.
 
Ben bir şeycik aldım. Biliyorsunuz saçıma saç keratin botoksu yapıldı:)) hayatımda bir kerecik denemek ve bundan da pişman olup burada söylemek için.. bir daha yaptırır mıyım bir daha aslaaaaaaağ. Çünkü kıvırcık saçlarım düz olmadı ama artık kıvırcıkta olmuyor ne olduklarını onlarda bilmiyor. Zeytin yağına yatırdım bakın bu yağ botoksu unutun diye yok tık yok. Neyse canları sağolsun. Hal böyle olunca özel bir gün oluyor hoop maşa hoop fön yapmamak için trendyoldan bir şeycik satın aldım. Saç şekillendirme seti ıssısız bigudi adlı mavi ahtapot. Buna saç ahtapotu diyeceğim. Çünkü çoookzel. Saten tarzı bir kumaştan yapılmış. Bu ürün 50 liraydı satın aldım 1 hafta göndermediler.. sonra iptal ettim başka bir trendyol mağazasından aldım 4 günde geldi. Sipariş vereceğiniz yer önemli.. ve fiyatı 119 lira olmuştu.. yani bir sürü zarara uğramıştım. Neyse göndermeyen trendyol mağazasının ismini vererek deşifre etmeyeceğim. Herneyse ürünü daha kullanmadım kullanınca editleyeceğim.
 
Kuzummm beni hatırlarsın 🤩. Geçen sene saçlarım yanmıştı ve senin topiğin benim için deşarj olma yöntemimdi. Okuyup okuyup rahatlıyordum. :) Aradan bir sene geçti tavsiyelerine uydum ve dipten yanan saçımın boyasız kısmı çeneme geldi 1 senede azmı çokmu bilmiyorum çok şükür uzadı ama az uzadı sanki :KK43: Saçlarımın boyu senin kadar ama yarısı doğal yarısıda yanıklardan kalan biraz yıpranık kısımlar :) Haziranda düğünüm var ve ozamana kadar belime gelsin istiyorum. Bende buraya fotoğraf koyacağım belki motive olurum seninle :) Bende hc care kullanıyorum haftada bir
Senin yönteminle az yıkıyorum haftada genelde 2 kere (kışın) Düzleştirici yok o saç sosisiyle maşa yapıyorum birde arada dysonla oda havayla yaptığı için diğerleri kadar zarar vermiyor sanki.
 

Eklentiler

  • 0665417F-7E49-409D-9C0F-276F9AC0F3F4.jpeg
    0665417F-7E49-409D-9C0F-276F9AC0F3F4.jpeg
    89,9 KB · Görüntüleme: 810
  • 67AF62CC-24FF-4CF7-BF92-BB8DE9F0C16D.jpeg
    67AF62CC-24FF-4CF7-BF92-BB8DE9F0C16D.jpeg
    112,3 KB · Görüntüleme: 582
  • C21F11DA-E351-4D23-9CBC-A6573A3FC073.jpeg
    C21F11DA-E351-4D23-9CBC-A6573A3FC073.jpeg
    94,7 KB · Görüntüleme: 582
  • 0C0DEB7A-071B-4183-A578-7103414B4D4A.jpeg
    0C0DEB7A-071B-4183-A578-7103414B4D4A.jpeg
    50,5 KB · Görüntüleme: 556
  • 13036E8D-88D8-4868-99F3-3B84DCE3B260.jpeg
    13036E8D-88D8-4868-99F3-3B84DCE3B260.jpeg
    59,3 KB · Görüntüleme: 580
  • 7C97E252-A6A6-4AD0-86BA-8D384182B171.jpeg
    7C97E252-A6A6-4AD0-86BA-8D384182B171.jpeg
    90,5 KB · Görüntüleme: 595
  • 939A996C-3CB3-42A3-B32A-3AAF82C8AB85.jpeg
    939A996C-3CB3-42A3-B32A-3AAF82C8AB85.jpeg
    50,3 KB · Görüntüleme: 564
  • 5C681DF5-8F90-43B5-B14A-38445207F105.jpeg
    5C681DF5-8F90-43B5-B14A-38445207F105.jpeg
    111,5 KB · Görüntüleme: 574
  • B46AACFE-68D3-4B24-B100-FC67370F636B.jpeg
    B46AACFE-68D3-4B24-B100-FC67370F636B.jpeg
    77,9 KB · Görüntüleme: 576
  • BE58CD79-DDC7-4C63-AC6C-0F4D244AB67A.jpeg
    BE58CD79-DDC7-4C63-AC6C-0F4D244AB67A.jpeg
    124,6 KB · Görüntüleme: 610
Şunu gördüm takip ettiğim bir influencer dan kullanıp memnun olan varmı acaba?
 

Eklentiler

  • 8075ADE0-4371-496B-B204-FA245495912C.png
    8075ADE0-4371-496B-B204-FA245495912C.png
    291,8 KB · Görüntüleme: 662
Kuzummm beni hatırlarsın 🤩. Geçen sene saçlarım yanmıştı ve senin topiğin benim için deşarj olma yöntemimdi. Okuyup okuyup rahatlıyordum. :) Aradan bir sene geçti tavsiyelerine uydum ve dipten yanan saçımın boyasız kısmı çeneme geldi 1 senede azmı çokmu bilmiyorum çok şükür uzadı ama az uzadı sanki :KK43: Saçlarımın boyu senin kadar ama yarısı doğal yarısıda yanıklardan kalan biraz yıpranık kısımlar :) Haziranda düğünüm var ve ozamana kadar belime gelsin istiyorum. Bende buraya fotoğraf koyacağım belki motive olurum seninle :) Bende hc care kullanıyorum haftada bir
Senin yönteminle az yıkıyorum haftada genelde 2 kere (kışın) Düzleştirici yok o saç sosisiyle maşa yapıyorum birde arada dysonla oda havayla yaptığı için diğerleri kadar zarar vermiyor sanki.
Beybi katıl bana da artık haftada 2 yıkadığım günleri bıraktım. Şimdi ki taktik pazar, salı, perşembe,cumartesi geceleri banyo yapıyorum. Yapmadan önce 4-5 öncesi mesela maske sürüyorum sonra banyo yapıyorum atıyorum işten geldim 6da.. 7de maskemi sürerim 11 gibide banyoya girer maskeyi arındırır saç sosisi ile saçımı sararım. Banyodan çıkınca ve maskeyi sürmeden önce kesinlikle saç dibi masajı yapıyorumçok değil 1-2 dk falan. Bir de zaten evleneceksin ki ben evli değilim kullanıyorum folik asit.. folik asit kullanıyorum. İçten takviye. Şimdi cgf yaptırdığımda oluyor cgf nedir diyeceksin kendi kanımı alıyoruz 8 ml santrifüjlüyoruz yararlı olan iyileştirme kan hücrelerini saç dibime aktarıyoruz. Ayda bir bunu yaptırıyorum. Bununda faydası ayrı tabi ki.. aynı prp işlemi gibi.. adanada olsan önerirdim bir yer.. ama istedigin klinikte bu işi yapan dr vardır. Senden ricam dr gitmen.. gidemem dersen dermaroller alacaksın hc hair care yağını saç dibine yedir bebiş. Hc hair care süperdi ama artık ilaçlarla çalışıyorum. Ben de buraya fotoğraf paylaşacağım. Yaparız ya.. sıcak su değilde ılık suyla yıka saçlarını. İnanıyorum başaracağız. Hazirana kadar 5 ayımız var 5 ayda neler mümkün)). Ay bir de şey var (biliyorum manyaklık) bu youtubda saç uzatma hz freakans olumlamaları var ne yalan söyliyim arada bir açıyorum.. seviyorum uğraşmayı galiba saçlarımla)).
 
Kızlar biliyorsunuz
Kozmik bakım bugun 5 şubat ve aslan burcunda bu benim 3. Ve son kesim günümdü. Kesti baya bir saçımo şimdi paylaşacağım saç 3 şubata ait bir saç. Burda saçlarım baya ıslakmıi fark etmedim ama diplerimde bi serçe tırnağı uzunluğunda uzama olmuştu. Ben de 1 cm daha kestim. Ama üzülmüyorum. Anlattım mı bilmiyorum ama kısaca bahsedeyim bundan 2 hafta önce saçlarım tek renk ama turumcu olmasın kızıllaşmwsın diye kuaföre gittim. Bilin bakalım ne oldu kuaför saçımı koyu kahve ve turuncuyla karıştırarak yine turuncu bir renk elde etti şimdi yıkaya yıkayada o renk kızıllaştı :KK70: hayır sınanmıyorum belki de sınanıyorum. Ama olsun hayırlısı bu. Gidip bağırığ çağramıyorum kuaförğn kardeşi arkadaşım ve psikolojisi bozuk.. allah korusun manyağın teki. O yüzden sus gecevekedicik sus.
Saç diplerm yine çıktı siyah siyah. Neyse bunuda atlacağım ben neler atlatmadım? O kadar para çöp oluyor işte. Dualarla gittigim kuaföre beddualarla çıkmıyorm tabi. Ama affetmiyorum onları allaha havele ediyorum.

(Bu saçımı kesmeden önce. Kestim kızlar 1 cm)
AF4BEC23-D6BC-4FF4-8CE1-B0E0DBF08FEF.jpeg
 

Eklentiler

  • 16E74C5D-AA59-4BFB-93E3-BC0154D381EC.jpeg
    16E74C5D-AA59-4BFB-93E3-BC0154D381EC.jpeg
    85,2 KB · Görüntüleme: 461
Ay niye kimse bişey yazmamış
Hayırlı olsun
Umarım bekledğin istediğin kadar uzar saçların
Çok özendim sana
Saçlarımla çok uğraşırdım bekarken
Çeşit çeşit maske yapardjm
Şimdi küçücük bebeğim var
Yıkayamıyorum bile 🤭
 
Ay niye kimse bişey yazmamış
Hayırlı olsun
Umarım bekledğin istediğin kadar uzar saçların
Çok özendim sana
Saçlarımla çok uğraşırdım bekarken
Çeşit çeşit maske yapardjm
Şimdi küçücük bebeğim var
Yıkayamıyorum bile 🤭
Teşekkür ederim kiras.. benim başlıklar sonradan patlıyor)). Ben de sadece zaman geçirmek, bilgilendirmek, enerjimi yükseltmek için yazıyorum. ♥️☺️ ben de bekarım o yüzden uğraşıyorum galiba.
 
24 cuma

Saçlarım uzadı :). Nasıl mı? Öncelikle yaşadığımız depremler ve sıkıntılardan anca kafamı toparladım. Ve bugun yazmaya geldim. Psikolojim ya da şöyle anlatayım bunalıma girdigimde kendimle ugrasıyorum ilk olarak saçlarımla. Şu anda bunalıma girmek için güzel zamanlardı (mecazi). Allahım kimseye yaşatmasın…. Deprem gününden beri kendimi toparlamaya çalışıyorm saçlarıma sarıyorum kesmek istyorm. Ailemiz perişan. Bunun literatürde bir ismi olmalı.. sinirlenince bunalıma girince saçına yönelme hastalıgı. İşte o ben. Neyse kısaca bilgilendirim. Ay hiç acımayın.. üzülmeyin.. kızmayın.. belki bu yazıyı bir kaç gün sonra okuyacaksınız ya da 1 yıl sonra veya 5-10 sene sonra. Ben sadece bilgilendirme yapmak istiyorum. Bu başlığı okuma nedeniniz üzülmek değil.. (bu arada deprem bölgesindeydim..)

Hadi dinleyin.
Solgarın biotinini almıştım daha önceden. 5 gün oldu içeli.. aldığım gün ise 10 ml enjektöre sıcak su çektim ve bilgimiz nescafe varya hani kahve olan sadece süt tozu olmayan. Bir çay kaşığıda ondan aldım bir çay bardağında karıştırdım. Suyu biraz az geldi bi yemek kaşığı daha sıcak su koydum. İyice karıştırdım. Saç diplerime sürdüm uyudum. Diğer gün iyice yıkadım. 2 gün sonra bir serçe tırnağı kadar uzadığını gördüm. Evet söyleyeceklerm bu kadar. Artık fotoğraflarla size kanıtlayacağım.. yeni şeyler bulursam buraya eklerim. Kızlar optm xxx
 
Aaa çok iyiii 🥰
Kendini toparlamana çok sevindim kuzum bu günlerde geçecek 🙏🌸
Ben sana birşey danışmak istiyorum deprem bölgesinde değilim ama herkes gibi bende aşırı etkilendim ondanmı bilmiyorum ama 3-4 haftadır inanılmaz dökülüyor saçlarım hatta bak fotoda ekliyim kel kalacağım diye aşırı korktum 😟 Bak duştan sonra bu :KK43:
Varmı önerin?
 

Eklentiler

  • 09D93569-DFA2-43D7-8794-EE5C56ED53CE.jpeg
    09D93569-DFA2-43D7-8794-EE5C56ED53CE.jpeg
    107,4 KB · Görüntüleme: 422
X