2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    223
Evet ya, bayramlar git gide saçma bi hal almaya başladı. Telefondan kumar oynayan mı ararsın, sırf dedikodu yapmak için gezenleri mi, çocuğunu ortalığa salıp asla ilgilenmeyen ebeveynleri mi... O sesten gürültüden gezmekten, araba koltuğu üzerinde ağrı çekip yorulmama ne gerek var, dediğin gibi anne babaları ziyaret eder evimde yatar dinlenir, eşimle vakit geçiririm çok daha iyi
100 de 100 aynı görüşteyim bu kadar olur😂😂

[/QUOTE]
Biz kaynanam ve annem dışında kimseye gitmedik valla gidip gezdik biraz 😅😅 dedik bebek olunca bebek kendine geldi etti derken bi süre gezemicez havalarda iyiyken dolaşalım 😊

Evet ya, bayramlar git gide saçma bi hal almaya başladı. Telefondan kumar oynayan mı ararsın, sırf dedikodu yapmak için gezenleri mi, çocuğunu ortalığa salıp asla ilgilenmeyen ebeveynleri mi... O sesten gürültüden gezmekten, araba koltuğu üzerinde ağrı çekip yorulmama ne gerek var, dediğin gibi anne babaları ziyaret eder evimde yatar dinlenir, eşimle vakit geçiririm çok daha iyi

Biz kaynanam ve annem dışında kimseye gitmedik valla gidip gezdik biraz 😅😅 dedik bebek olunca bebek kendine geldi etti derken bi süre gezemicez havalarda iyiyken dolaşalım 😊
Çok doğru bir karar bence 😁 Bizim de eşimin ailesi köyde inşaat işi yapılacak diye çağırdı, eşim de babasına kıyamadı, birbirimize ayırmayı planladığımız günler köyde geçti valla 😅 sonraki bayrama inşallah darısı bizim başımıza 🙏🏼😂

[/QUOTE]
Aşırı mantıklı 😁

Biz önce kayinvalidemlere gittik Antalyaya oradan korkuteline yazliga gectik sonra benim annemlere Fethiyeye gittik evde dinlenmeyle gecti ailece vakit gecirdik dün ıspartaya döndük aşırı yorulmusuz sabahtan beri bir is yapıp 2 yatiyorum🤣🤣

Kızlar bugün 15+6🧿 ama bulantım var hafif ve kasıklarımda hiç hareketlenme vs yok biraz panik oldum

Kızlar yeşil çağla çiğ badem kabızlığa hamilelikte çok iyi geliyormuş iki üç gündür yiyorum inanılmaz şekilde tuvalete çıkmaya başladım pazarlarda var mutlaka deneyin derim

Kızlar yeşil çağla çiğ badem kabızlığa hamilelikte çok iyi geliyormuş iki üç gündür yiyorum inanılmaz şekilde tuvalete çıkmaya başladım pazarlarda var mutlaka deneyin derim
Ben duphalacla bile cozemıyorum. Herhangi bi gıdanın cozebilecegine olan inancım tükendi

Merhabalar kızlar bende Eylül annesi olacağım inşallah cinsiyetimiz kız sizce alışveriş için erken mi ve sizin listenizde ne var bebişler kış bebeği olacağı için tecrübeli annelerden fikir almak istedim

Ben duphalacla bile cozemıyorum. Herhangi bi gıdanın cozebilecegine olan inancım tükendi
Duphalac bana iyi geldi ya ondan da kullandım iki gün baya rahatlattı beni sonra da bu çağla muhabbetini duydum aldım Buda baya iyi geldi hatta ilaçtan daha iyi geldi diyebilirim sadece gaz muhabbetini çözemiyorum ne yaparsam yapayım çok gaz var ve karnım ağrıyor

Duphalac bana iyi geldi ya ondan da kullandım iki gün baya rahatlattı beni sonra da bu çağla muhabbetini duydum aldım Buda baya iyi geldi hatta ilaçtan daha iyi geldi diyebilirim sadece gaz muhabbetini çözemiyorum ne yaparsam yapayım çok gaz var ve karnım ağrıyor
Yüne de deniyim ya nolcak faydalı bişey sonucta. Magnesi calsi olayını deniycem artık olmazsa.

Yüne de deniyim ya nolcak faydalı bişey sonucta. Magnesi calsi olayını deniycem artık olmazsa.
Önceki hamileliğimde onu kullanmıştım ben o da işe yarıyor ama onu içmesi bana zor geldi toz ya o yüzden bişeye karıştırınca bile tadı kötü oluyor

Kızlar yarım saattir karnımda bişi var tekme gibi sancı gibi 17. Haftada bu kadar şiddetli hissedilmez diye düşünüyorum. Kasılma mı bu acaba kötü şeyler aklıma geliyor acile gitmeli miyim sizce?

Bebek kasıkta sag taraftaydi 3 gundur falan sol kasigimda segirme gibi biseyler oluyor ve sol kasigimda doluluk sislik hissi var. Bacagimi karnima cekince hele orasi dolu gibi bebek sagdan sola gelir mi

Yavaş yavaş ala bilirsin cnm 😍 abartmadan bezi kiremi sampuani alerji yapmayan deterjanini
Merhabalar kızlar bende Eylül annesi olacağım inşallah cinsiyetimiz kız sizce alışveriş için erken mi ve sizin listenizde ne var bebişler kış bebeği olacağı için tecrübeli annelerden fikir almak istedim

Kızlar detaylı ultrason için ayın 30 una randevu bulabildim. 20+1 oluyoruz. Yani 21. hafta. Uygun mudur, tecrübe edeniniz var mı?
Doktorum banada 21. haftalarda detaylı ultrasonu önerdi. Şuan 19+3 üm. 24 nisanda randevum var o zaman detaylı ultrason için bir doktor önerecek randevu alacağız 21. haftalara

Kızlar detaylı ultrason için ayın 30 una randevu bulabildim. 20+1 oluyoruz. Yani 21. hafta. Uygun mudur, tecrübe edeniniz var mı?
Bu arada ben evden çalışıyorum. Doğum iznine ne zaman çıkmayı düşünüyorsunuz kızlar bana bi fikir verin. 😊 8 hafta dogum öncesi 8 hafta dogum sonrası olacak değilmi? Birde doğum parasını almak için neye başvurucaz baya bir kafam karıştı benim herkes birşey söylüyor. Tecrübeli olan annelerim varsa eger paylaşıversin burada

X