349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bu başlığı görünce hem sevindim hem duygulandım :)
Bundan 3-4 ay önce Tripliinin topiğini ilk gördüğüm an aklıma geldi. Korku, endişe, merak bisürü garip duyguyla birlikte tek amacım bişiler öğrenmekti nasıl olucaktı herşey bunu arıyodum ozamanlar ahh ahhh.

Hoşgeldiniz 349. yarenleri. Son 1 ayınız iyi değerlendirin. Buralara fazla uğramayın aşkınızla bol bol zaman geçirin. Çünkü ayrılık çok zor bugünleri aricaksınız.
Sizinkiler gittiğinde bizim kavuşmamıza 1 ay kalmış olucak.
Üzülmeyin zaman bi şekilde geçiyo herşeye alışılıyor.

İnşallah sizde burada bizim gibi dostluklar kazanır, birbirinize sımsıkı tutunup destek olursunuz. Bu çok önemli çünkü sizi birbirinizden başka anlayan olmayacak çevrenizde.

Şimdiden Allah kavuştursun! En Büyük TÜRKİYE
 
kızlar 1 ayınız var buralarda olmayın üzülmeyin lütfen zaen 5 ay boyunca üzülceksiniz zaten kendinizi yıpratmayın kendinizi acablarla hayırlısıyla gider gelirler inşallah
 
Hoşgeldiniz 349.dönem yarenleri...
Allah askerlerinizin sağ salim gidip dönmesini nasip etsin.bu günlerin tadını çıkarın bol bol birlikte olun sohbet edin..
biz 347.dönem asker yarenleri olarak size destek olmaya hazırız..hepinize iyi akşamlar...
 
349.kısa dönem yarenleriii hoşgeldinizzEn Büyük TÜRKİYE aslında sizde bizim (347.kısa dönemin ) biletimizsin kk'daEn Büyük KK

1-2-3 aralık sınavv ve 10 aralık gecesini hiiiç unutamam.asker eğlencesi yaptık ve rahat 20 kişii sabah 4 e kadar bekledik..sayfa açılmıyor ve kitleniyor şimdiden aklınızda olsun panik yapmayın.
Gönlünüze göre yakın yerler çıkar inşşş...ben afyon eskişehr istiyorum ankaradayım yakın olur diye ama 20 gün sonra afyonda 25 şehit verdik :KK43:( herşeyde var bir hayır çok üzülmüştüm manisa bana uzak oldu diye.. dert etmeyin kızlarr üzülmeyin hepimiz askerlerimizi bekliyoruz ve bu gururu bize yaşatan askerlerimize allah yardım etsin.

Bir an bile ayrılmayın sevdiğinizden hiç kavga etmeyin çooook özüyorsunuz kızlar.burnunuzda tütüyor resmen...:KK43:

Şafağım bu gece 83En Büyük TÜRKİYE ve unutmayınn vatan için gidiyorlar bizim için dönecekler... :KK16::KK16:
 
Uzun zamandır bende bu topiği bekliyodum ara ara bakıyodum açılmış mı diye hatta bende 347.dönem yareniyim:)) ve bizim bütün kızlar da burdaymışş bu topiği görünce cidden çok duygulandım:))

Bu zamanlarınızı cidden çok çok iyi değerlendirin biz son 1 ay sürekli birlikteydik yine yetmicek ama en azından sürekli o günlerle teselli bulucaksınız. Şuan çok zor gelicek gittiği ilk günler çok zor bitmicekmiş gibi gelicek ağlıcaksınız üzülceksiniz ama belli bi zaman sonra alışcaksınız ve zaman hızlanıcak biz burda birbirimizden çok destek gördük bazen içimizi döktük bazen hiç konuşmadan diğer içini döken arkadaşlarımızın yazdıklarını okuyarak rahatlattık içimizi..sizde umarım o ortamı yakalarsınız burda..

Şimdiden allah kavuştursun sizleride kızlar.. sormak istediğiniz bişey olduğunda bende burdayım:))
 
Çok az zamanımız kaldı her ne kadar 5 senedir farklı şehirlerden yürütsekte bu ilşkiyi ne zaman aklıma gelse gözlerim doluyor artık gidip gelsin evimize gidelim istiyorum nasıl göndericegimi bilmiyorum
 
[SUB]
349 gelmiş hoşgelmiş
siz beraberliklerinizşn son zamanlarınızın tadını çıkarırken biz de dönüş zamanını beklemeye devam ediyoruz 347 ler olarak
bizim kızlarınhepsi çok tatlı çok güzel geçirmeye çalıştık bizim için zorgünleri
inş siz de burada öyle olcaksınız
takıldığınız sıkıldığınız merak ettiğiniz herşey için bizler buradayız
biz asker yolu beklerken sıcak arkadaşlıklar da kurduk askerler gelecek nişan düğün bebek şafakları satarken hep buralarda olcağız
şimdidem Allah sabırlar versin
hepsi su gibi gidip dönsünlerr[/SUB]
 
X