yaa beyza ööle diyosun ama nasıl şişiriyo bu yediklerim anlatamam:) bide evet ben o dediğinden yapıyodum eskideeenn
( resmen bi paket bööle fesleğen soslu makarnayı pişirip ard arda tabakları hüpletirken bi de bakıyodum ki tencerenin yarısını yemişim:))
ıyyy nasıl pis boğamışım yaa:)
ama bak bu kadar az yediğim bile nasıl çok geldi anlatamam.. ve hiç te dediğin gibi kilo verilmiyor
bu konuda moralim çok bozuk bu hafta
dokunmayın bana ağlarım yani
evet olabilir geçekten banu. daha önce söylemiştim belki okumuşsundur. 3 defa gece bayılmıştım ben. ama ne kadar araştırıldıysada sebep sonuç yok. kiii ben kendine çok mukayet bi insanımdır. hiç bırakmam yani kendimi. ne kadar tuttuğum halde resmen baygın 5 dk kalmışım eşim söylemişti:)
ama ozaman oruç diildim:) zaten tansiyou düşük bi insanım ben. büyük olasılıkla sebep budur evet
saol hayatım ama işte öyyyle bi şiştim kii acaba hangisi bu öğünde fazla diye hemen sizlere danışiim dedim
afedersiniz resmen ksucak gibi oldum:))
evet yaa meyvem de hazırdı ama eşim içerken bööle serin serin canım çok çekti bende yarısını bana bırakırmısın bardağının diyiverdim:)
ben yarım paket makarnayı CİDDİ CİDDİ YEDİM
evet yemiştim :) bu yağlar boşuna bedenime yapışmadı yani:) hakettim ben bu ağırlığı. ama akıllandığım için terkediyolar beni yağcıklarım:))