- 28 Temmuz 2010
- 1.850
- 326
- Konu Sahibi umutluyum1
slm ben istanbuldayım nihayet salı günü yumurta toplama işlemim yapıldı 8 yumurta toplanmış.... az önce tlfla aradım durum ne die 4 dü döllenme aşamasındymış kalitesi falan belli değil..... bakalım benı tekrar durumdan bıldırler yarın eğer geriye sağlam yumurta kalırsa transver olucak sizce şansım var mı sankii bana düşük gibi geldii ne bilim 8 yumurta toplanıp 4nun anca döllenme aşamasında olmasıı ki bunların kalitelisini seçmektee yine iş.... ufff bana da dua edin, görüşmek üzere..... hm bu arada leventte hastanenin havsiyesiyle bi otel bulduk iyii yaniiii memnunuz tekrardan görüşmek ,üzere
canım olumsuz düşünme 2 tane bile kalsa transfere yeter canım tabi 4 ü kalırda 2sinide dondurursun...bu mübarek günlerde rabbim dualrımızı kabul eder inşallah canım...sen hiç merak etme...devamlı pozitif ol...leventte oetelin adı ne canım bizde gidince sıkıntı çekmeyelim.ne kadara kalıyorsunuz? transferinde de şimdiden başarılar transferden sonra istersen 1-2 gün kal otelde ondan sonra dönersin ama yinede sen bilirsin canım.dularımızdasın...