- 19 Mart 2013
- 120
- 2
Yok canim henuz ise baslamadim.. evraklari teslim ettim sadece.. calisacagim hastane belli olmadi daha.. yuzumu de sorararsan iyilesme var. ama psikolojimde degisiklik oldugunu hissediyorum.. nedense en sevdigim kisiye bile artik baglanamiyor gibiyim.. stres herkeste vardir tabi ama ben daha da stersli ve huzursuz biri oldum.. mantikli hareketler sergileyemiyorum.. bugun bi saat ulasamadigim kisiyi sinirden 280 kusur kere aradim ama niye yaptim bilmiyorum ((((( bence ilac psikolojiyi etkiliyor (( ise baslayip bi an once kafami dagitmaliyim ((( rabbim hepimizi bu surecten saglicakla cikmamizi saglasin..
Evet canım psikolojiyi etkiliyor, ben çok hareketli biriyken durgun hale geldim, annemi bile aramaz oldum, hergün arardım eskiden(
Gün boyunca canım hiçbişey yapmak istemiyor bugünlerde, kendime şaşırıyorum..
Benim sorun sırtımdaydı, elimi dokununca pütür pütür gelirdi ama şimdi dümdüz pürüzsüz oldu, tek tük büyük sivilceler çıkıp sönüyor..moralim bununla düzeliyor.
Sen de canını sıkma. Sevdiklerimiz bize destek olmalı bu süreçte, sonuçta geçici bir durum. İşe başlayınca rahatlarsın.