- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
canım bencillik bazen gerekli olabiliyor insanına ve duruma göre vicdanla beraber hesap edilirse bence bencilliğin haklı yerleri var :)
Burcun ne merak ettm bende boyle düsünüyorum ben akrebm dur tahmin etcem oglak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bencillik bazen gerekli olabiliyor insanına ve duruma göre vicdanla beraber hesap edilirse bence bencilliğin haklı yerleri var :)
Burcun ne merak ettm bende boyle düsünüyorum ben akrebm dur tahmin etcem oglak
Eşmin burcu.çok tandgm yengeç var hepsi çok iyi niyetli oluyorlar.bende tam tersi:))neyse bidahakine baska sey tahmin edrim yada atarm artk:)))ehehe :) ben yengeç burcuyum canım
Eşmin burcu.çok tandgm yengeç var hepsi çok iyi niyetli oluyorlar.bende tam tersi:))neyse bidahakine baska sey tahmin edrim yada atarm artk:)))
:) edersin canımcım bu sefer tutturursun belkim yalnız yengeç burcları özellikle de erkekleri biraz anlaşılmaz olur yahu :) anlayamazsın bazen senin tanıdıklarında da var mı bu
Valla erkek yengeç tandgm bir tek esim var oda çok sinirlidir asabidir.birşeye krildgı zaman hemen kendi içine çekilyor o an sanki o kız ben erkek oluyrum:)anlaşılamaz dye bişe yok sıkıysa anlaşıltrmasın bana:)))
nedense erkekler hep hassastır zaten canım neden oğlak olduğumu tahmin ettiğini merak ettim oğlak burcunun özelliği nedir ki
Oglaklar liderci vasfına sahip burçlardır bu yüzden kendilerini çok düşünürler.
merhaba bende katıldım aranızaa :) bende 21 yasındayım cok olmasada bakımlı olmaya calısıyorum
bugun neler yaptım ;
sabah kalktım güzel bi dus aldım
ardından yüzümü arındırıcı jel ile yıkadım tonikledim kremledim
makyajımı yaptım
vucut spreyımı sıktım
Güne enerji dolu basladım
canım benimde kafayı taktığım biri var da kendisi oğlak burcu.. ondan merak ettim.. gerçi o beni istemiyor bende onu gerçekten sevip sevmediğime emin değilim ama beni dikkate almayınca hırs yapıyorum :)) bakalım bu işin sonu ne olacak
Birde paraya düskünler
Bence hırs yapıp zamanını boşa harcama.hıç birsey kendindn daha degerli degl.
canım tamamen bitirdim dediğim zaman geri dönüyorum vesaire artık üzmüyorum üstüne düşüyim ya da onu düşünmüyorum diye uğraşmıyım falan bunlarla ilgilenmiyorum canım ne isterse o e heptende zamanımı ona harcamıyorum biri ilgimi çekerse ufak hayaller kurarım arkedeşşşş
Sevindim.en gzeli bu insan önce kendini düşünecek.haydi saglıcakla kal arkideeeşş.olmadı ama idare et
canımm her zaman bekleriz gün içinde neler ayptığını kendin içinnn ve sohbet için
hoşgeeeldin