- 21 Ağustos 2011
- 5.186
- 595
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle geçmis olsun, gercekten bu hastalıgı ceken bilir. Ve cay agacı kremi 3-4 gün içinde kökten çözüm yapıyor. Tabi bol bol su icip zeytinyaglı seyler yemen de lazımAynen canım onları deneyeceğim.çok sağol.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
arkadaslar bende2 senedır cekıyorum bu acyıyı ve memeler d eolstu sonra bı tanııdık bana üsküdar ermiş aktardan 3 tane bıtkısel ılac tavsıye ettı.bıtası basur tozu bıtanesı basur sıvısı bıtanesıde krem bunları bır ay uyguladıktan sonra basur ve basur memesı denen bısey kalmadı.üstelik amılyat olupta 1,300 verene kadar 30 ytlye iş tamamdı.o patlıcan suyuda cok işe yarıyor bıde sıcak su komplesksi
beyzacım o aktarlarda satılıyor basur tozu olarak kokusu çörek otuna benzıyor gercı goruntusude ona benzıyor.aktara sorr solerlerrrr.bıde onların yanın da basur sıvısı var oda sırkeye kokuo.bıde basur kremı var.yumasıtıcı gıbı.bu ucunu bır kullanırsan buyuk faydası var.hatta acı agrı ve basur memesı denen bısı kalmıooo
tadı cok kötü değil.. patlıcan suyundan bin kat daha iyi.. ayrıca o kadar acı cekiyordum ki zehir gecirse deseler alır içerdim:) üstelik 3 içmede bitti benim sorunum.. ameliyatlıktım ben ve şunuda söyliyim doktora gidip ameliyat şart diyen arkadaşım yaptı anında gecti.. aktarda satılıyor evet kısa mahmut ve sıgır dili otu deyince hemen veriyorlar..
Koku yapmaya başladıysa çatlak iltihap oluşmuş demektir. Saraçoğlu bir gün arayla ısırgan otu lapası koyun 20 dk bekletin.Ameliyatsız dış hemoroidden kurtulabilir miyim? Son günlerde koku yapmaya başladı sabunla defalarca yıkamama rağmen çevremdekilerin rahatsız olduğunu hissediyorum imdat...