Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kan değerlerin ve artışına göre hamilesin.birdaha kan testi yaptır artış devam ediyorsa kesin hamilesin.hayırlı olsun
arkadaslar benim beta hcg 159 cıktı adet gunumden 2 gun once
ama doktor suphe ile yaklastı
anlamadım acaba bi anormallik mivar
canım değerlerin yüksek olması gerekiyor doktorlara göre.. bak benim adet günümde yapılan testte 822 çıktı..bir sorun yok çok şükür iyi gidiyor hamileliğim...
daha önce adetimi 4 gün geçtiğinde 497 çıkmıştı doktor bana çok düşük bir değer dedi ve o hamileliğimde düşük yaptım...
yani bu değerlerin oldukça yüksek olması gerekiyor...
umarım bir sorun yaşamazsın,sağlıklı gebelik geçirirsin
bende pazar gunu yaptırıcam cok heyecanlıyım kızlar
0593 olumsuz mu oluyo yani
Gebelik testi aldım. Çizgi çift çıktı fakat birisi daha belirgin değil. Bende meraktan doğumevine gittim. Kan tahlili istedim gebelik için... Sonuçta burası biz anne ve anne adaylatına ait bir site. Dr baktı adetin ne kadaar gecikti dedi. Bende daha günüm gelmedi gebelik testi aldım eczaneden olumlu çıkınca çok şaşırdım, heyecanıma yenik düştüm geldim dedim. Öğleden sonra 1.5 ta sonucumu almaya gittim. Ölecektim heyecandan. Ayakta durmakta bile zorlandım. Fakat dr. şu sonuçlara göre 1.5 haftalık gebesin dedi. Sonuçlar şöyleydi kızlar;
Tetkik Adı: Beta-hCG
Sonuç: 11.10 çıktı...
fakat daha adet günün bile gelmediği içinde seni ümitlendirmek istemiyorum dedi. adet günüm ayın 27'sinde dr'da mişli konuştu oda kesin diyemedi. Kafam karışık. ne yapacağımı şaşırdım. Garip bir ruh hali içerisindeyim. Arkdaşların çoğu değerin yüksek chg olması da kesin hamile diyorlar. Sizin fikirlerinize çoooooooooook ihtiyacım var yazın bana kızlar...!!!!