- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- Konu Sahibi karanfilce
cnm benimde eşim hiç sevmiyor reçeli sadece ben yiyorumdün biraz surat astım hemen tadına baktıtatlıyla pek arası yok benimkinin malesefbende süper bir çikolata tarifi var onu yapayım yapabilirsem tadı güzel olursa paylaşırımben ekmeğin üzerine sürüp yiyemiyorum kaşık kaşıkta bana pek yaramıyor eve nutella sokmuyoruz biz
onu ben de istiyorum canım ama önce balkonumu düzenlemem lazım... O da ne zamana kısmet olacak bilmiyorum şu an
şimdilik kayınbabamın minik bahçesi ile idare ediyorum. Biber ektim şimdilik bir tek oraya da bahçesi küçük oldugundan pek bişeye yer yok..
Tutarlar inşallah seninkiler de canım. Az olsun bizim olsun napalım
bahçeden incir yollamıslardı bize ben de senin tarifle reçel yapayım diyorum bozulmadılarsa tabi ama biz de pek recek tüketmiyoruz... Tutturduk bi Nutella. Onu yiyince canımız recel istemio. Annem kavanoz kavanoz cilek recelleri yapıp getirdi sofraya cıkarıyorum yüzüne bakan yok. Ne varsa şu nutellada yemiycem almıycaz diyorum bakıyorum yine almısısz
aman kızlar reçel yenmiyorsa yapmayın boşuna.
bizde de yenmiyor reçel yapmıyorum. onun yerine bol bol meyve tüketiriz pek severiz biz.
eşim dün koca tabakla karpuzu tüketti. dün 3 kilo şeftali aldım yesek 2 güne çıkmaz. beyaz üzüm eşim pek sever ondan da aldım. yani meyvelerin kendini yiyin bence hem çok faydalı. kışın da portakal mandalina yersiniz