Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aksam ogununu 6 en geç 7ye çektim dünden itibaren sirkeli suya başladım ekmek pilav karbonhidrat yemiyorum 1 saat yürüyüşte ekleyeceğim dün sadece 7den sonra kaçamak yapmadım tavuk salata yedim kabızdim rahatça tuvaletede çıktım 1 kg gitmiş ödem sanırım ınsallah azimle devam edebilirim pes etmem stres üzüntü olunca duygusal açlık yaşıyorum yüzüm güzeldir kilo alınca o bile değişti bazlama oldum çok moralim bozuluyor diz bacak ağrılarıni söylemiyorum bileBence kendini aşırı zayıflık için şartlama boyun da önemli tabii ki ama 45 kilo da zayıf bence. 50-55 arası sağlık için yeterlidir ortalama boy ölçüsüne sahip bir hanımda. bence motiven bir gün gerçekten az yiyerek de fazlasıyla doyduğunu fark ettiğin bi an olacak o gün olsun:))
Boyum 165Bence kendini aşırı zayıflık için şartlama boyun da önemli tabii ki ama 45 kilo da zayıf bence. 50-55 arası sağlık için yeterlidir ortalama boy ölçüsüne sahip bir hanımda. bence motiven bir gün gerçekten az yiyerek de fazlasıyla doyduğunu fark ettiğin bi an olacak o gün olsun:))
Aynen gittim liste aldımSağlam bi diyetisyen bulun
Malesef o sekılde yok keşke olsaydımerhaba,
biz dört arkadaş yapmıştık. Hepimizin sorunu motivasyondu.Whatsap grup kurduk. Aralıklı oruç yapacağız her öğünü herkes üşenmeden foto atacak diye anlaştık.Su içmeyen ya da az içen olursa dırdır yaptık:) Hepimizin işine yaradı güzel kilolar verdik.Size eşlik edecek arkadaşlarınız varsa biraz daha keyifli geçebilir.
Merhabalar ben de motive olamıyorum çoğu zaman bir birimize destek olabiliriz size de uyarsaMalesef o sekılde yok keşke olsaydı
Ya çok iyi olurMerhabalar ben de motive olamıyorum çoğu zaman bir birimize destek olabiliriz size de uyarsa
Grubumuz var. Etiketleyeyim istersenizMerhaba diyette misiniz halen beraber yapabiliriz
OlurGrubumuz var. Etiketleyeyim isterseniz
Beni de etiketleyebilir misinizGrubumuz var. Etiketleyeyim isterseniz