Doğum Kontrol Hapı Kullanımı Hakkında Yardım

JiGSaW

Tell me more =))
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
232
1
merhaba kızlar. acaba aranızda myralon kullanan var mı? ben bu hapa yeni başladım ve prospektüsünde adet kanamasının 2.-5. günleri de başlanabileceği yazıyordu. ben 4. günde başaldım ama internette hep 1. günü diyor. acaba çok mu geç yani koruma sağlamaz mı bu şekilde? bu konuda bilginiz var mı? bir de na kadar sürede koruma sağlıyor doğum kontrol hapları? şimdiden teşekkürler cevaplar için öpüyorum hepinizi.
 
ben doğum kontrol hapına adetin 3.günü başladım internette öyle yazmasına bakma doktorum bana 3.gün demişti
 
Aslında doĞum kontrol haplarına adetın ılkgÜnÜ baŞlandıĞı ve hıÇ hap unutmadan ve saatını aksatmadan ıÇıldıĞı takdırde hamıle kalma olasılıĞı %0.02 dıyor bÜtÜn doktorlar...ama neden bu sıtede herkes farklı konuŞuyor anlamadım hala!!! EĞer adetın 5.gÜnÜ baŞlanırsa ılk hafta ek koruma yÖntemıne gerek varmıŞŞŞ... Bılgılerım doĞrultusunda bunları yazıyorum ve teŞekkÜrler,ıyıgecelerr!!!
 
arkadaşlar madem herkes doktor kontrolünde kullanıyor haplarını; neden tekrar tekrar sorular soruyosunuz kiii???:)))) ilaçların herkese yan etkisi farklıdır. bende microgynon 21 kullanıyorum ama baş dönmesi dışında hiçbir yan etkisini görmüyorum ama bazı kişilerde ara kanaması, kusma, mide bulantısı yapabiliyomuşş... herşeyi doktorunuzla konuşup halledin, belki yanlış yönlendirilebilirsiniz:S:S:S :KK66:)))
 
arkadaşlar öncelikle merhaba..lütfen bana yardım edin yalvarıyorum..7 haziranda adet oldum ve o gün doğum konrol kullanmaya başladım ilacın 2 gün sonra bitio ve ben adet olmak istemiyorum tatile gideceğim hiç ara vermeden ekrar yasmin alsam devam etsem ne olur..adetim gecikirmi ve ya regl olmamam için ne yapmalıyım..nolur yardım adın:KK43:

Hiç ara vermeden 2. kutuya devam edebilirsin. Benim de 7 günlük ara düğünüme denk geleceğinden ben de öyle yapacağım. Bu arada bu çözümü doktor söyledi...
 
X