Dondurulmus embriyo.

naanacim naptin kontrolun vardi bugun, nasil miniklerr? bende kanimi verdim beklemediyimm:18::18:

Daha cokkk bekliycen, beklemeler basladi dogurana kadar bekle anam bekle, guzel bekleyisler allahin izni ile daha bisey olmaz, hadi bakalim senindr az kaldi randevuye gor keseni ve kalp atisinida ins.

Daha cokkk bekliycen, beklemeler basladi dogurana kadar bekle anam bekle, guzel bekleyisler allahin izni ile daha bisey olmaz, hadi bakalim senindr az kaldi randevuye gor keseni ve kalp atisinida ins.

insallah canim, sonu guzel olsun beklemelerimizin napalim beklerizz:KK50: senin bebislerin nasil annesi?

Kizlar yarin inss10.30da almaya gidiyorum benim dondirikleri cok heycanliyim bolbol duaniza ihtiyacim var
gozun aydin cnm inss busefer allah tamamina erdirsin cnm

Aminnn cnm inss

Ayy cok sevindim hayirli olsun inss az kalmis beraber gun sayacaz inss

Amiin canım inşallah 12 gün sonra senden de alıcaz güzel haberler

insallah canim, sonu guzel olsun beklemelerimizin napalim beklerizz:KK50: senin bebislerin nasil annesi?

Aynen canim, saglikli sihatli kucagimizada alalimda bekleriz allhin izni ile, bebisler iyo herhalde bulantilar tam gaz devam, hareketleri hissetmeye basladim bir kac gundur, kelebek cirpinislari basladi cok sukur, benimde 28 Nisan 16 haftalik oluyoruz bakalim cinsiyetleri gosterceklermi, oglum baya yoruyor havalar guzel olmaya basladi her gun parktayiz, gezmelerdeyiz... tek avantajim bu hareketlilikle herhalde bu gidis kilo fazla almam :) simdi ye kadar daha 1 kilo almadim :)yoruluyorum ama tatli bir yorgunluk, tedbir hep var ama takdir allahtan ins. Bu bebislerimin ikisinidr kucagima almak nasip olur.

Aynen canim, saglikli sihatli kucagimizada alalimda bekleriz allhin izni ile, bebisler iyo herhalde bulantilar tam gaz devam, hareketleri hissetmeye basladim bir kac gundur, kelebek cirpinislari basladi cok sukur, benimde 28 Nisan 16 haftalik oluyoruz bakalim cinsiyetleri gosterceklermi, oglum baya yoruyor havalar guzel olmaya basladi her gun parktayiz, gezmelerdeyiz... tek avantajim bu hareketlilikle herhalde bu gidis kilo fazla almam :) simdi ye kadar daha 1 kilo almadim :)yoruluyorum ama tatli bir yorgunluk, tedbir hep var ama takdir allahtan ins. Bu bebislerimin ikisinidr kucagima almak nasip olur.

ayyy masallah masallah..bizede nasip olsun o hareketleri hissetmek insallah..saglicakla kucagina alacaksin canim merak etme..harika valla 2 bebege 1 kilo bile almadin:KK53: ben sanki simdiden sistim:) pek hareket etmiyorum, sen tabi ufakligin pesinden kostururken yakiyosun yediginide demekki ne guzel:) 2 tane kizin olsa ne guzel olurr:KK16::KK16:

Canim belli oldumu bebislerin cinsiyeti? Huhuu, keyiflero nasil.bebislwrin?

naanacim naptin kontrolun vardi bugun, nasil miniklerr? bende kanimi verdim beklemediyimm:18::18:

Geldim kizlarr cok sükür bebisler iyiler :KK16: Bir bebisimiz kendini gösterdi digeri saklandi =)) Allah izin verirse bi kizim olacakmis :KK52: Ayy cok mutlu oldumm hep icimde bi his vardi zaten biri kiz gibi geliyordu sükürler olsun Rabbime :KK16::KK16: Diger bebisi de 3 hafta sonraki kontrolumde ögrenirim insallah :KK16:
Unbelivable kuzum cok güzel cikacak insallah sonuclarin sen merak etme diyecegim ama bende merakla bekliyorum :KK1: Hayirlisiyla güzel haberler verirsin insallah :KK16::KK16:
Silanazcim canim gözün aydin hareketleri hissetmeye baslamissin, bende ufak ufak pitpitlar hissediyorum arada ama emin olamiyorum sanirim daha erken ilk hamilelik icin. Bulantilarinda yakinda gecer insallah benim kalmadi gibi bisey cok sükür rahatladim artik kilo almaya basladim :KK1: Bu arada seninde cinsiyetleri ögrenmene az kalmis insallah Allah gönlündekini verir :KK16::KK16:
Kizlar ben simdilik kaciyorum sonra yine gelecegim öpüyorum hepinizii :KK54::KK54:

Geldim kizlarr cok sükür bebisler iyiler :KK16: Bir bebisimiz kendini gösterdi digeri saklandi =)) Allah izin verirse bi kizim olacakmis :KK52: Ayy cok mutlu oldumm hep icimde bi his vardi zaten biri kiz gibi geliyordu sükürler olsun Rabbime :KK16::KK16: Diger bebisi de 3 hafta sonraki kontrolumde ögrenirim insallah :KK16:
Unbelivable kuzum cok güzel cikacak insallah sonuclarin sen merak etme diyecegim ama bende merakla bekliyorum :KK1: Hayirlisiyla güzel haberler verirsin insallah :KK16::KK16:
Silanazcim canim gözün aydin hareketleri hissetmeye baslamissin, bende ufak ufak pitpitlar hissediyorum arada ama emin olamiyorum sanirim daha erken ilk hamilelik icin. Bulantilarinda yakinda gecer insallah benim kalmadi gibi bisey cok sükür rahatladim artik kilo almaya basladim :KK1: Bu arada seninde cinsiyetleri ögrenmene az kalmis insallah Allah gönlündekini verir :KK16::KK16:
Kizlar ben simdilik kaciyorum sonra yine gelecegim öpüyorum hepinizii :KK54::KK54:

canım hayırlı uğurlu olsun 3 hafta sonrada erkek haberiyle geleceksin inanıyorum Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah:nazar::nazar:

ayyyyyyyyyyyy cok sevindimmmmm biri kiz ha aman masallahhh:nazar::nazar::nazar:doya doya izleseydin canim, Allah nazarlardan saklasin:KK16::KK16: kuzum beklemeye devam ediyorum az midem bulaniyo sanki:KK1::KK1:

bugün 8. günümdü ve sabırsız ben dayanamayarak idrar testi yaptım teste durmadan bakıyorum bişey var mı die ama maalesef yok

bugun transferim 20. gunu ve cok sukur b-hcg 7000 cikti, ancak gecen hafta progesterone um 23 ken bu hafta 18.9 cikti..hemsire endiselenmene gerek yok dedi, bende arastirdim gercekten normal sinirlar icinde..ama yinede dusus olunca insan korkuyor..varmi progesterone degerleri hakkinda bilgisi olannnnn?? herkese bol bebisili gunler dilerimmmmm:KK16::KK16:

Son düzenleme:
ayyy masallah masallah..bizede nasip olsun o hareketleri hissetmek insallah..saglicakla kucagina alacaksin canim merak etme..harika valla 2 bebege 1 kilo bile almadin:KK53: ben sanki simdiden sistim:) pek hareket etmiyorum, sen tabi ufakligin pesinden kostururken yakiyosun yediginide demekki ne guzel:) 2 tane kizin olsa ne guzel olurr:KK16::KK16:

Tabiki kizim olsun isterim, rabbim kizinda erkeginde sevgisini yasatmayi nasip etsin, oncelik saglik rabbim hakkimizda hayurli olai nasip etsin bende ikiside kiz diye hossediyorum

İnşallah canım benim.çok az kaldı son 2 benim.bugün yine ağrım devam ediyor inşallah hamişizdir ya daha bişey diyemiyorum allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

mervsh

ami canım amin inş...tüm kalbimle dua ediyorum canım hepimize inan bana...ben pazartesiyi beklyeğim canım..haberi alır alma z hemen yaz olur mu*

Hadi gozun aydin canim., bu sene masallahh herkes kiz bebek bekliyor, resmen 7 sulalem gencidnen yaslisina hamile, canim ben 15 haftalik oglum 18 hafta kizim oynamisti. Ilk hamileligmde ikinci hamilelgimde saka gibi ama 14 haftada hissettim hem.sag hem.sol taraf. Bagirsak hareketi sandim ilk ama yok degil yaniiii, bende az da olsa yemwye basladim bundan sonra aliriz ilk gebeligimde saka gibi 56 kilo ile hamile kaldim ve 80 kilo dogum yaptim, bunda o kadar cikicami hic zannetmiyorum bakalim, bekleyip yasayip gorcez ins.

bugun transferim 20. gunu ve cok sukur b-hcg 7000 cikti, ancak gecen hafta progesterone um 23 ken bu hafta 18.9 cikti..hemsire endiselenmene gerek yok dedi, bende arastirdim gercekten normal sinirlar icinde..ama yinede dusus olunca insan korkuyor..varmi progesterone degerleri hakkinda bilgisi olannnnn?? herkese bol bebisili gunler dilerimmmmm:KK16::KK16:

Hic korkma canim.bende de aynisi oldu gayet normal dediler, sen hamilelik degerine takil progesteron, estrofem filan degil arkides.

bugün 8. günümdü ve sabırsız ben dayanamayarak idrar testi yaptım teste durmadan bakıyorum bişey var mı die ama maalesef yok

canım ben özellikle yapmadım idrar testi moralim bozulmasın diye..doğru çıkmıyormuş canım o sakın moralini bozma olur mu? Olacak inşallah Allah'ın izniyle canım

Kizlar allaha sukur bugun transferimi oldum dinleniyorum
canım bebelerin sımsıkı tutunsunlar sana 11gün sonra inletelim topiği olumlu düşün aklına hiç kötü düşünceler getirme HERŞEY GÜZEL OLACAKKKKKK:KK49::KK49::nazar::nazar:
Ayy amin cnm inss yuregine agzina bebisine saglik cnm benim sagol
Kızlar bi sorum olacak bu cumartesi allah kısmet ederse dondurulmuş embriyolarımı alıcam doktorum bana 5 gün boyunca progrstan 50 mg iğne verdi anladığım kadarıyla progestan iğne tutunmaya yardımcı oluyor donmuş tedavi olupta hergün iğne vurulan da var acaba doktorumdan rica etsem banada hergün verir mi
Cnm benimde igne hergun bitane fitil jel kullanmiyorum bende dusuk olunca gecen sefer dr igne cevirdi bu tedavimde
Cnm gozun aydin masallah :nazar:degerin cok guzel artmis bence hersy yolunda gerisine takilma sen

X