- 24 Ekim 2019
- 1.374
- 7.523
- Konu Sahibi Anlayann muczsx
Çocuklarım küçük olmasina rağmen harıl harıl kpss çalışmam bundan zaten.Her ne kosulda olursa olsun bir müddet uzaklasacağim bu adamdan ama düzelir mi bilmem.Cocuk konusunda annem de aynısını söyledi hatta ikinci çocuğu da yaptin madem bu deveyi güt bile dedi.Esimin bir güzel yönü var istediğim ihtiyacım olan herşeyi en ince ayrıntısına kadar takip eder farkındadır ve özenle karşılar yani sevmeyen insan benle bu kadar ilgili nasıl olur bilemiyorum çocuklara da tavir davranış olarak çok iyidir yaklaşımı,bu yüzden beni eksik bulur arkadaşın dediği gibi narsist bir insan.Bu sebepten dört sene sonra ikinci çocuğu da yaptım.
Az önce iyi biri her istediğimi alır deyip şimdi boşanacağım diyorsunuz. Yapmanız gereken elbette bu ama malesef ki siz asla boşanmazsınız, çünkü siniriniz geçince yine özünde iyi diyeceksiniz.Atanamayi da bekleyemeyeceğim arkadaslar az önce yine sıkıştırıldim üzerime yürüyüp duvara dayadi agzimi sıktı sus diye.Sebep çocuğumla beraber oturma odasında yatmam.Cahilmisim egitimsizmisim çocuk niye yatağında değilmiş ben yatağımı ayirmistim kizim hassas yanımda uyumak istedi diye telefonumu aldı elimden.Cok kötüyüm çok.Saygiyi bırak stres topu olacağım adamın yakında.Tum gücümü toplayıp pazartesi hemen nasıl boşanma davası açarım param da yok iki gün önce çocuğun özel muayenesi için param yok dedi verdim hepsini.Annem de falancanin kızı nişanı atmış üzüldük diye mesaj atmış ben onlara ne perişan halde gittim oysa beni otobüse bindirip tekrar bu adama yolladılar bu kez duyurmayı düşünmüyorum davayı sessiz sedasız açacağım.Sonra iş bakarım heralde özel falan bu adam gün boyu evde iki çocuk var nasıl çıkacağım evden nasıl halledeceğim hiç bir bilgim yok bu konularda.
O yüzden yorumum yok size.