bu temizlik yapan ablalar benim kanayan yaram resmen.Kac kişi denedim hepsi birbirinden değişik.Cok acayip insanlar tanıdım.Örneğin bir tanesi bir kurumda memur.İşten izin alıp çıkıyor bir şekilde gümde iki temizliğe bile gidiyor.Fiyatı belli ama geldiğinde kendini öve öve yok bana su su parayı verdi söyle güzel yaptın yok böyle güzel yaptın yok o şunu verdi yok bunu verdi diye kendi fiyatını yükseltmeye yönelik manipülasyon yapıyordu.Bir şekilde geldiğinde söylediği paradan daha fazlasını alıp gidiyordu.
Bir tanesi çok kiloluydu ben çalıştığım için akşama kadar evde bir şekilde oyalanıp akşam 7 de eve geliyordum hala mutfakta iş bitirmeye çalışıyordu kendini götürtüyordu.Bir tanesi kaktüslerimi sürekli kesip kesip kendine götürüyordu
Benim evim küçük 3+1 ev.odanın biri boş.Dolap içlerim inanılmaz düzenli ve temizdir herseyimin yeri belirlidir.Geceleri evi toplar yatarım.
Bebeğim var minik.Son gelen 9 da geliyor 3 te gidiyor.kahvaltı hazırlamak zorunda kalıyorum + öğlen yemeği hazırlamak zorunda kalıyorum.Odaları dağınık bırakıyor temizleyip gittiğinde her yeri toparlıyorum.Her hafta gelmesine rağmen asla işini takip etmiyor silip süpürüp gidiyor.Ekstra sunu da yapayım demiyor.Bir kez olsun ocağı düzgün temizlediğini görmedim.Fırını bir kez sildi.Banyoyu yalap sap siliyor.Gittikten sonra detay yapıyorum ben.Her seferinde farkediyorım ki beni çok yoruyor.bu hafta misafirim gelecek.Bebegi anneme bıraktım kendim yaptım.Bebegim var almasam olmuyor alsam böyle oluyor bu işler çok zor