- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 33
Günaydın Frankenstein kitabım bitti. Yine çok sevdiğim bir klasik oldu. Sıradaki kitabım Aziyade. Disipline Girmis BirKadin ile birlikte okuyacağız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı yorumu üç Cisim Problemi için de okudum. Aynı kişi mı acabaSelamlarrr. Dün sabah Her Şey kitabına başladım, akşamüstü bitti. Güzeldi, sevdim, filmini eşim çok seviyordu ben izlememiştim, o biraz fazla abarttı ama o kadar abarttığı kadar yoktu bence. Yine de yazarın diğer kitabını da almayı düşünüyorum, tam bir reading slump yazarı gibi.
Bugün Halka'ya başladım. Bizim meşhur Halka, hani televizyondan çıkan Başlamadan önce incelemelere bakayım dedim, biri baya düşük puan verip yorum olarak da şey demiş, "yazar Japon ama ben karakterlerin adını da Japonca koyacağını düşünmemiştim, sonuçta uluslararası bi kitap yazıyorsun Japonca ne alaka?" Ben şok
Hayır ben de benzer şeyi Rus edebiyatı için söylemiştim ama ciddi değildim yani, okuyunca bi bakakaldım telefonaAynı yorumu üç Cisim Problemi için de okudum. Aynı kişi mı acaba
Bu ara ben de öyleydim 1Q84 okumadıysanız çok akıcıydı. Bir de Buket uzunerin Defne kaman ın maceraları baya akıcı. İlk aklıma gelenlerGünaydın
Ne okusam kararsizim. Sanki polisiye disinda hicbir kitap akici gitmeyecek hissi var
Aiy tam benlikmiş güle güle okuOnu cok merak ediyorum
Suan yeni kitap alamam ama
Portakal dönencesine basliyorumEki Görüntüle 3414590
Çünkü ev kitap dolu dimiHiç duymamıştım bu kitabı.okuyunca yorumlarınızı bekliyorum.Onu cok merak ediyorum
Suan yeni kitap alamam ama
Portakal dönencesine basliyorumEki Görüntüle 3414590
Okadar cok degil saydim da. Yillik hedefin kadar okunmamis kitabim varmis. O yuzden durmam LazimÇünkü ev kitap dolu dimiHiç duymamıştım bu kitabı.okuyunca yorumlarınızı bekliyorum.
Çok geçmiş olsunSelamlar
Herkes güzel bir tatil geçirmiştir inşallah Biz de memlekete gelmiştik biraz acil oldu kp kalp krizi geçirdi. Evimi özledim. Yarın döneceğiz inşallah.
Geçmiş olsunSelamlar
Herkes güzel bir tatil geçirmiştir inşallah Biz de memlekete gelmiştik biraz acil oldu kp kalp krizi geçirdi. Evimi özledim. Yarın döneceğiz inşallah.