- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.353
- Konu Sahibi zevcatalibrm
Farkettiysen akıllı duruyorum niye banlanmamak içinAha geldi iki gözümün çiçeği
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farkettiysen akıllı duruyorum niye banlanmamak içinAha geldi iki gözümün çiçeği
Bak hala anlayamıyorumtahmin etmiştim hemen altında gülmeler hayırdır arkadaşlar konu sahibine gerçekten hak veriyorum burada milleti kötüleme gıcık etmelere yer aranıyor zaten cok komikti haha çok komikti aman sen noktalamaları çok iyi yerinde kullandın bravo Mervecim
Yoo biz zorbalamıyoruz. Aç oku diyoruz, Allah aşkına elinin altındaki teknolojiyi bilgi edinmek için kullan diyoruz. Sürtünmeyi biliyorsan bebek nasıl olur onu da bir zahmet oku öğren diyoruz. Israrla aynı konuyu açana tedavi görmen lazım diyoruz. Beş aydır adet görüyorum ama hamile miyim diyene başka ne önereceğiz? Tabii ki tedavi görmeli.ben kimseyi salakça bulduğum şeyler için o kişilerin başlıklarına yazıp zorbalamıyorum hala herkes aynı fikirde değil, öyleyse zorbalamak hakkımız diye savunmalar yapıyorsunuz. Neyin ne olduğunu anladınız ama işinize gelmiyor. İyi forumlar
Hiç senlik bir konu yok burada.Farkettiysen akıllı duruyorum niye baglanmamak için
ben senin kimseyi linçlediğini görmedim ama hatta gayet mantıklı yorumlar yapıyorsun.Bak hala anlayamıyorum
Aaa öyle mi? Dün üye olmuş halbukisi.Hiç senlik bir konu yok burada.
Bazı üyeler kötü kötü şeyler yapıp,konuları sabote edip,o konu sahibi ile dalga geciyorlarmis.
Ne kötü insanlar var.Hiç senlik bir konu yok burada.
Bazı üyeler kötü kötü şeyler yapıp,konuları sabote edip,o konu sahibi ile dalga geciyorlarmis.
Yorumunun altında kikirdeyenlere dedim sen hala anlama vermeBak hala anlayamıyorum
Bu bahsettiğiniz konularla ilgili verdiğiniz normal yanıtlar zorbalık değilse neden bu konuları örnek veriyorsunuz? Neden kadınların kadınlara yaptığı zorbalıktan söz ederken “sürtünenlere akıl verdiniz ühüü” diye bir laf edildiğini düşündünüz? Sizin için kadın dayanışması sadece bu konulardan mı ibaret?Yoo biz zorbalamıyoruz. Aç oku diyoruz, Allah aşkına elinin altındaki teknolojiyi bilgi edinmek için kullan diyoruz. Sürtünmeyi biliyorsan bebek nasıl olur onu da bir zahmet oku öğren diyoruz. Israrla aynı konuyu açana tedavi görmen lazım diyoruz. Beş aydır adet görüyorum ama hamile miyim diyene başka ne önereceğiz? Tabii ki tedavi görmeli.
Size de iyi forumlar.
Lise yıllarında giriyormuş.Aaa öyle mi? Dün üye olmuş halbukisi.
Ne kötü insanlar var.
Hepsini mi yazayım istediniz? Valla yorulurum. Sürtünenler favorim bari onu yazayım dedim. Siz neden üzüldünüz örneğe? Sürtünme konusu mu açmıştınız?Bu bahsettiğiniz konularla ilgili verdiğiniz normal yanıtlar zorbalık değilse neden bu konuları örnek veriyorsunuz? Neden kadınların kadınlara yaptığı zorbalıktan söz ederken “sürtünenlere akıl verdiniz ühüü” diye bir laf edildiğini düşündünüz? Sizin için kadın dayanışması sadece bu konulardan mı ibaret?
Kafa going to go galiba. Beni alıntılamışsınız alakasız bir mesajınıza onu soruyorum sayın tembel hayvan.Burda ne işiniz var diye bana niye soru soruyorsunuz kuzum? Ne alaka
birfaha soruyorum sürtünenlere zorbalık yapmadıysanız neden bunu örnek olarak veriyorsunuz? Demek ki zorbalık olarak gördüğünüz hareketleriniz var ve konu sizi bu yüzden rahatsız etti. Sürtünmüş ve zorbalanmış da olabilirdim bu arada siz bu konuyu bile beni ezeceğinizi düşünerek “sürtündün mü ıhahahaha” diye soruyorsunuz? Büyüyün birazHepsini mi yazayım istediniz? Valla yorulurum. Sürtünenler favorim bari onu yazayım dedim. Siz neden üzüldünüz örneğe? Sürtünme konusu mu açmıştınız?
Yanlışlık olmuş o zaman üç seferdir alaycı moddan çıkmamak için de açıklamıyorsunuz olayı.Kafa going to go galiba. Beni alıntılamışsınız alakasız bir mesajınıza onu soruyorum sayın tembel hayvan.
Yoo ıhahahahaha demedim onu siz uydurmuşsunuz. Sürtünüp konu açanlar da verdiğim cevapları aynen böyle zorbalama gibi algılıyor da o sebeple.birfaha soruyorum sürtünenlere zorbalık yapmadıysanız neden bunu örnek olarak veriyorsunuz? Demek ki zorbalık olarak gördüğünüz hareketleriniz var ve konu sizi bu yüzden rahatsız etti. Sürtünmüş ve zorbalanmış da olabilirdim bu arada siz bu konuyu bile beni ezeceğinizi düşünerek “sürtündün mü ıhahahaha” diye soruyorsunuz? Büyüyün biraz
Yapma yavvvv başkaSitede ali kıran baş kesen gibi dolaşıyosun, herkese dövecekmiş gibi cevaplar veriyosun. Açılan konuyu hiç üstüne alınmamana da çok güldüm. Halbuki bu konunun tam öznesi olacak kişisin
Herkesi kendim gibi ironiden anlıyor sanıyorum işte, özür dilerim benim hatam. Bundan sonra sizinle karşılaşırsak ayrıntısıyla yazarım sormak istediğimi, “şeye” anlatır gibi…Yanlışlık olmuş o zaman üç seferdir alaycı moddan çıkmamak için de açıklamıyorsunuz olayı.