Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salonu görünce bir an Topkapı Sarayı aklıma geldi.Nedense ? Allah mutlu mesut yaşam nasip etsin yeni evli gençlerimize.Güle güle kullansın cici eşyalarını ,huzurlu günlerde inşallah.
Meltooomm cok güzel yaa ben oturmaya kiyamam benim olsa bakmaktan hihihi... Masallah - insallah huzurlu - güzel - herzaman gülen yüzlerle - neese dolu yasarlar evlerindde:))
Ay maaşallah ya... Ağzım açık kaldı. Çok şık harika bir ev... Kardeşiniz çok şanslı. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin... Olmayanlarada versin :asigim:
salon pek benim tarzım değil, ama herşey uyumlu olmuş
yatak odasında, yatak başına bitişik değilmi o taşlı ışıklar? bende netten böyle bi model buldum kaydettim hayalimde o var :)) güle güle kullansınn kardeşiniz
oturma odası klasık olmuş benım tarzım deıl ama cok uyumlu ve cok hoş gorunuyor yatak odası cok guzel diğer odaları eklemedınız sanırım mutfak banyo ve wc yoktu huzurla oturmak en onemlısı esya ve görunusten önce hep mutlu olsun sıcak yuvasında ınş:Saruboceq:
ya gerçekden maşşalah kardeşim çok ince ve çok güzel döşenmş zevkinize bayıldım salon dedin böle olurr mobilyaları nerden aldınız yanlız mutfak ve banyo gibi diger bölümleride koyarsan merak ettim huzur mutluluk ve salıkla innşallah