Bu ne şiddet, bu ne celâl ???
Bir konu açmışsınız, yorum yapıyoruz burda...
Sen zaten yolunu çizmişsin, madem öyle niye konu açtın...
Bana onu demeyin, bunu demeyin...
"Kafasına vur, ekmeğini al misali olacaksın, susacaksın, susacaksın, susacaksın....hep susacaksın, kaynanaya cevap vermiyeceksin, temizlik yapacaksın, yemek yapacaksın, ütü yapacaksın, herkesin kirli çamaşırını makineye atıp asacaksın...
Banyo olayına özen göstereceksin, cicim ayıda neymiş??? su faturası çok geliyor gelin....
Yemeklerin kâh beğenilecek, kâh beğenilmeyecek, daha iyisini yapmaya çalışırım diyeceksin...
Bahar temizliği, kış temizliği ellerinden öper, temizlikçiye ne hacet....!!!
Hamilesin diye, yat aşağıya olayı yok... eskiden hamileler her şeyi yapar, evi çekip çevirirdi... kalk gelin ev kirlenmiş...
Aşermede nedir, naz ediyorsun gelin.... ne buluyosan ye işte.....!!!!!
Eşinle kavga etmeyeceksin, annesinin bir tanesini kızdırmayacaksın, sesini yükseltmeyeceksin... sen haksızsın, senin adın gelin....!!!
Ailenle görüşmelerine çeki düzen vereceksin, nereye gittiğini bir bir haber vereceksin, burası dingonun ahırı değil....
Bla....Bla...." konu sahibi bunları kesin yaşayacak bilerek lades demek bu olsa gerek, aşkım ömrü geçici işkencenin ömre zamansız .......sonra bunun gibi gelinler kaynanamı sevmemiyorum konusu açanlara "ben neler yaşadım nasıl ezildim senin yaşadıkların ne ki? Gibi
Alın kırmızıyla yazılanlar istediğiniz yorumlar, yolunuz açık olsun....
sın, susacaksın, susacaksın....hep susacaksın, kaynanaya cevap vermiyeceksin, temizlik yapacaksın, yemek yapacaksın, ütü yapacaksın, herkesin kirli çamaşırını makineye atıp asacaksın...
Banyo olayına özen göstereceksin, cicim ayıda neymiş??? su faturası çok geliyor gelin....
Yemeklerin kâh beğenilecek, kâh beğenilmeyecek, daha iyisini yapmaya çalışırım diyeceksin...
Bahar temizliği, kış temizliği ellerinden öper, temizlikçiye ne hacet....!!!
Hamilesin diye, yat aşağıya olayı yok... eskiden hamileler her şeyi yapar, evi çekip çevirirdi... kalk gelin ev kirlenmiş...
Aşermede nedir, naz ediyorsun gelin.... ne buluyosan ye işte.....!!!!!
Eşinle kavga etmeyeceksin, annesinin bir tanesini kızdırmayacaksın, sesini yükseltmeyeceksin... sen haksızsın, senin adın gelin....!!!
Ailenle görüşmelerine çeki düzen vereceksin, nereye gittiğini bir bir haber vereceksin, burası dingonun ahırı değil....
Bla....Bla...."[/COLOR]
konu sahibi bunları kesin yaşayacak bilerek lades demek bu olsa gerek, aşkım ömrü geçici işkencenin ömre zamansız .......sonra bunun gibi gelinler kaynanamı sevmemiyorum konusu açanlara "ben neler yaşadım nasıl ezildim senin yaşadıkların ne ki? Gibi
Alın kırmızıyla yazılanlar istediğiniz yorumlar, yolunuz açık olsun....[/QUOTE]