Birşey diyicem siz kimsiniz de benim hayatımı yargılıyorsunuz. Ben yaşadığım ne batıyor size çok merak ettim. eşimi iyi diye tanıtmam mı sizin için sorun söylesenize. Probleminiz ne . Benim kafam yerinde gayet ama sizin kafa İslam dan baya uzaklaşmış. Allaha size boşanabilirsiniz diyor ama . Her bepepten değil . Burda ki kadınlarda , ha birde karadenizliler varmış kocaları izin vermediğinde korkuluk bile yapmazlarmış. Birşey söyleyeyimmi az abartın biraz. Elbette hata yapınca burnundan getirirler ama sizin gibi . Ay kocam büyükanneye gitmeye izin vermedi gideyimde hemen boşayım demezler. Aklı başında olan bir kadın demez yani. Nisa suresi 34 ayette ne diyor Erkekler, kadınlar üzerine Hâkimdirler, (Âilenin reisidirler) O sebeple ki Allah (C.C.) onlardan kimini (erkekleri) kiminden (kadınlardan) üstün kılmıştır. Birde (erkekler onlara) mallarından infâk etmektedirler. İyi kadınlar (kocalarına) itaâtli olanlardır. Allah (C.C.) kendi (hak)'larını (Kur'an'ı Kerim'de) nasıl koruyorsa, onlar da (kadınlar da) öylece göze görünmeyeni (erkeğin gıyabında malını, onun ve kendisinin şeref ve namusunu, birde ev sırlarını) koruyan (kadın) lardır."
(Yetmezse alın birde hadis söyleyim size
Bir kadın, kocasının rızası olmadığı hâlde evinden çıkarsa, gökteki meleklerin hepsi ve cinnîlerle insanlardan başka varlıkların hepsi, o kadın evine dönünceye kadar lânet ederler)
Tebrikler ömrü hayatınızda bir kere bile koca sözü dinlemediyseniz lanetlendiniz. Gerçi sizin beyin lanetlenmiş ya neyse .
Gereksiz sebepler boşanılmaz. Boşanmayı burada kolay kolay söyleyenlerin yarıdan çoğu 1 sene düşünür boşanmak için yani aklı başında biri 1 sene düşünür . Sakin Ken dingin Ken konuşulur anlaşılır. Daha olmadı sorun halledilmiyor büyüklere danışılır hatta bununla alakalı da bir ayet var Nisa 35 ayet
(Kadın ile kocanın) Aralarının açılmasından korkarsanız, bu durumda erkeğin ailesinden bir hakem, kadının da ailesinden bir hakem gönderin. Bunlar, (arayı) düzeltmek isterlerse, Allah da aralarında başarı sağlar. Şüphesiz, Allah, bilendir, haberdar olandır.
Biz birkere ayırlma safhasına geldik . Büyükler arayı düzeltti. Bizim dinimizde de , benim yaşadığım yer de de bu böyle. Ama sizin dininiz farklı galiba. Ya da dinden bir habersiniz .
Bundan sonra mümkünse yorumu okuyup susun , susun ki belli bir haysiyetiniz kalsın. O kadar dalga geçilecek birşey olmadığını gerçek bir insan anlar. Ama sizin gibi yaratıklar anlamaz. Sizi gördümya hem cinsimden utandım. Kendini beğenmiş kibirli insan dolu burda . Zihniyeti bozukları hiç saymıyorum bile.
Bir düşünçemi söyledim hemen dalga geçtiniz insan gibi soru soran 1 ya da 2 kişi var onun hariçinde. Hep dalga gereksiz gereksiz konuşmalar. Benim hayatım sizi zerre gıram aladar etmez ben birşey söylediysem siz dalag geçin boş boş konuşun diye değil . İnsan olun biraz insan insanlıkla alakanız olsun. Pislikler.
Ölen kadınların hepsi sizin gibi kadınlar işte. İnşallah sonunuz aynı olmaz. Ölen kadınlara açıyordum ama artık açmıyorum sizi gördükten sonra. Bu kadar acımasız bu kadar kibirli olunmaz . Karşınızdaki kişinin ne hissedeceğini önemsemeden yorum yapıyorsunuz ya. İnşallah Allah'tan tek isteğim öyle birşey yaşayın ki sizi anlayan kimse olmasın. Dalga konusu olursunuz inşallah. O zaman anlarsınız beni. Hepinizde bu yazdıklarımı ss alın ekran görüntüsü yapın başınıza geldiğinde de ben aklınıza düşeyim.