- 5 Aralık 2022
- 1.082
- 2.394
- Konu Sahibi bloombloom
Kasanin icindeki kamerayi nasil oldu da fark ettiniz?İşleri evden takip ettigimizde kullandığımız bir calisma odamız var, o odadaki bilgisayarın kasasinin icindeydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kasanin icindeki kamerayi nasil oldu da fark ettiniz?İşleri evden takip ettigimizde kullandığımız bir calisma odamız var, o odadaki bilgisayarın kasasinin icindeydi
Bu adama iyi mi diyorsunuz hastalıklı biri onunla evli kalmak size zarar verirİlk eşimden olan 16 yaşındaki oglumu da yanıma alarak ikinci evliliğini yaptım. Evden işe işten eve, sosyal hayatı olmayan, rutin hayatı seven bir kadınım. Evliliğimizin 7. ayındayız. eşim cok merhametli, sevgi dolu, fedakar ama inanılmaz supheci. Telefonuma takip sistemi kurmak istiyor. Aileden birisine gittiğim zaman onları arayıp orada olduğumdan emin oluyor. Gün içinde sürekli arıyor. Bilgisayardan iyi anlıyor ve şifre kırma üzerine makaleler okuyor. Evdeki bilgisayarin kasasının içinde gizli kamera buldum. Kamera çalışmıyor diyor ama fişe takılı ve kırmızı ışık yanıyordu. Soğudum evli kalmak istemiyorum ama çok iyi birisi onu incitmekten de korkuyorum. Önerilerinize ihtiyacım var
Benim iş yerimde güvenlik amacıyla yaklaşık 30 tane kamera var. Bilgisayarda 1 ay kaydetmesi için harddisk var. Ben telefonumdan canlı izleyebiliyorum.Kameranın icindeki SD kartı bilgisayara taktım içi bostu ama bir arkadaşım telefonda senkron bir uygulaması olabilir diyor. Onu kizdirmadan ayrılmaya calisicam
Oralarda olmadığından emin mi konu sahibi bence detaylı şekilde arayın başka kamera var mı diyeSapiktan ziyade paranoyak bence. Sapik olsa yatak odasi ya da tuvalete koyardi. Salona koymus. Eve giren cikana bakacak belli ki
Evde başka yerlere de bakın muhakkakİşleri evden takip ettigimizde kullandığımız bir calisma odamız var, o odadaki bilgisayarın kasasinin icindeydi
Rahaf rahat boşan lafıni kullananlardan degilim ama yol yakınken dönün derimİlk eşimden olan 16 yaşındaki oglumu da yanıma alarak ikinci evliliğini yaptım. Evden işe işten eve, sosyal hayatı olmayan, rutin hayatı seven bir kadınım. Evliliğimizin 7. ayındayız. eşim cok merhametli, sevgi dolu, fedakar ama inanılmaz supheci. Telefonuma takip sistemi kurmak istiyor. Aileden birisine gittiğim zaman onları arayıp orada olduğumdan emin oluyor. Gün içinde sürekli arıyor. Bilgisayardan iyi anlıyor ve şifre kırma üzerine makaleler okuyor. Evdeki bilgisayarin kasasının içinde gizli kamera buldum. Kamera çalışmıyor diyor ama fişe takılı ve kırmızı ışık yanıyordu. Soğudum evli kalmak istemiyorum ama çok iyi birisi onu incitmekten de korkuyorum. Önerilerinize ihtiyacım var
Genç kızlar sevgilileri kıskanınca hoşlarına gider seviyor değer veriyor sanır ama siz daha bilinçli olmalısınızKıskançlığı vardı ama bu kadar ileri gidebileceği hiç aklıma gelmedi
Dikkat edin kafada kuruyor ve ona inanıyor da olabilir. Aklıma benzer olayı yaşayan bir kadın geldi Allah korusun. Tedavi olması lazım konuşun ikna edinİlk eşimden olan 16 yaşındaki oglumu da yanıma alarak ikinci evliliğini yaptım. Evden işe işten eve, sosyal hayatı olmayan, rutin hayatı seven bir kadınım. Evliliğimizin 7. ayındayız. eşim cok merhametli, sevgi dolu, fedakar ama inanılmaz supheci. Telefonuma takip sistemi kurmak istiyor. Aileden birisine gittiğim zaman onları arayıp orada olduğumdan emin oluyor. Gün içinde sürekli arıyor. Bilgisayardan iyi anlıyor ve şifre kırma üzerine makaleler okuyor. Evdeki bilgisayarin kasasının içinde gizli kamera buldum. Kamera çalışmıyor diyor ama fişe takılı ve kırmızı ışık yanıyordu. Soğudum evli kalmak istemiyorum ama çok iyi birisi onu incitmekten de korkuyorum. Önerilerinize ihtiyacım var
ama çok iyi birisi onu incitmekten de korkuyorum. Önerilerinize ihtiyacım var
Nedense bazı konuların son cümleleri saçma salak oluyor resmen insanın sinirlerini tavan yaptırmak için kasıtlı mi yazılıyor. Eminim çok merhametli sevgi dolu bir sapıktır. Oğlunuzun odasına yada yatak odanıza gizli kamera koymadigini nerden biliyorsunuz?İlk eşimden olan 16 yaşındaki oglumu da yanıma alarak ikinci evliliğini yaptım. Evden işe işten eve, sosyal hayatı olmayan, rutin hayatı seven bir kadınım. Evliliğimizin 7. ayındayız. eşim cok merhametli, sevgi dolu, fedakar ama inanılmaz supheci. Telefonuma takip sistemi kurmak istiyor. Aileden birisine gittiğim zaman onları arayıp orada olduğumdan emin oluyor. Gün içinde sürekli arıyor. Bilgisayardan iyi anlıyor ve şifre kırma üzerine makaleler okuyor. Evdeki bilgisayarin kasasının içinde gizli kamera buldum. Kamera çalışmıyor diyor ama fişe takılı ve kırmızı ışık yanıyordu. Soğudum evli kalmak istemiyorum ama çok iyi birisi onu incitmekten de korkuyorum. Önerilerinize ihtiyacım var