Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım gayet yumuşak, normal yastık gibi, İnşallah hayallerimdeki gibi olursa büyük renkli yastıkları olan beyaz bi köşe takımı istiyorum ben, bunları da koycam gerektiğinde açıveririm, Yarimle tv izlerken falan üşürsek
Canımm çok teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun
Yalnız alez almadım ben kuzum sen tabletten girince şey oldu herhalde, ama alacağım
Amiiin canım, çok teşekkür ederim. Evet kesinlikle çok güzel bir duygu. İnşallah hepimiz mutlu huzurlu kullanırız çeyizlerimizi
Annen ne kadar güzel ypmış mutfak takımınıııııııııı güle güle kullan canım çok güzeller
alez mı gördüm ben valla bı gün kırcam bu tabletı
Teşekkür ederim daha şekerleri sizin olsungüle güle kullan tatlım mutfak önlüğün çok şekermiş
Canım Maşallah o zamanda hayran kalmıştım annenin el emeğine. Anneciğinede Maşallah :)
Şu Paşabahçenin Çerezliğinden dün bende baktım Annem 2 tane al dedi de almamıştım yorgundum hadi çıkalım diyorudm :)
Alayım bende bir ara Çerez kardeşliği olsun
Pişir Sakla Tencerene ayrıca bayıldım. Gerçekten çok pratik birşeye benziyor
Aldıklarını mutlulukla kullan canım
Canımm, çok teşekkür ederiim
Eheh evet ama olsun belki geleceği gösteriyordur Alacağım çünkü
Teşekkür ederim daha şekerleri sizin olsun
Daha güzelleri senim olsun kuzuummm
Evet evet al da çerezlik kardeşi olalım Hatta pişir sakla tencereden de al bulursan, çorba falan yapmak için ideal. 2 kişilik
Aaaa ben konunu hiç görmemişim canım ya nasıl kaçırmışım. Ne güzel bir sürü çeyizin var, halletmişsin epeyce canım.
Güzel günlerde, aşkla kullan. Çikolata şelalen de pek güzeell
Kavanoz kardeşi de olmuşuuz
Haha hınzır gülümsemeni takınmışsın
Teşekkür ederim canıım. Daha çok eksik var ama hallolur inşallah.
amin mevla cümlemize güzel günlerde kullanmayı nasip etsin,hayırlı güzel günlerde kullanırsın inşallah...
Güle güle kullan cnm çok güzellSevdiceğimin (sürekli grip olduğumdan dolayı) bitki çaylarımı demlemem için aldığı matruşkam
Daha önce bahsetmiştim ama fotoğrafını bulamamıştım. Çeyizlerimi karıştırırken çektim
Yine hasta olmam çok manidar oldu doğrusu
Eki Görüntüle 816060
Güle güle kullan cnm çok güzell
mutellacım bayalardır görünmüyordur nerelerdesin
yarinin teyzesi ne cici hediye almış öyle, güle güle kullan kuzum Öyle düşünceli teyzoşların darısı başıma
Çok güzeller güle güle kullan canım.
Annenin yaptığı mutfak seti süper olmuş canım ya anneciğinin ellerine sağlıkkk
ana kız marifetlisiniz maşallah