- 9 Eylül 2017
- 2.205
- 1.816
2018'e heyaecanla bir giriş yapalım. 2017'yi geride bırakacağız, inşallah 2018 yılı bize bebişlerimizi getirir...
bu ay ovulasyon testiyle yumuş günümüzü takip edelim kızlaaarrrr buyrun topiğe
ovulasyon testi almak isteyenler eczaneden değil internetten alsınlar...daha uygun ve de yanında gebelik testi de geliyor
sevgili bebiş bekleyen anne aday adayları
bat tarihinizi,yazdığınız mesaja beni etiketleyerek ( naz2018 şeklinde) yazarsanız aralarda kaybolmaz.
bu mesajı cevapla'yarak da yazabilirsiniz.
adet olanları listenin sonuna ekleyerek gidiyoruz kızlar
Canım benim belirtim adetten bir hafta önce başlayan kasik ve göğüs agrisi oluyo gogsum şişiyor
belirtiler:
Benim normalde hastaligima yakın ne belirtilerim varsa aynısını yaşadım,ekstra bir durum olmadı.Göğüs te hassasiyet,karında ağri.Sadece ağrılarım biraz erken başlamıştı.Birde kasıklarımda ağrı degilde kramp batma vb. Normalden cok daha fazlaydi.
"Benim ilk belirtim regl olmama 8 gün kala başladı göğüslerim ağrıyordu sonra acımaya başladı. Ama öyle dokununca filan acıma yoktu içten bi ağrıydı. Sonra her gece sancı hissettim göğsümde en son önce ki gece sanki göğüslerim ateşe sokmuşum gibi yanmaya başladı içten ama.
Ben cok üşüyorum bu ara eşim bana sen hasta olacaksın galiba çok ateşin var dediği halde sıtma tutuyor beni titriyorum yani üşüdüğüm için
Goguslerimde mavimsi yeşilli damarlar belirdi özellikle uçlarında siyah yerlerinde damarlarım şişti göğüs başı karardı. Dünden beri de sağ kasığımın ağrısı belime vuruyor. Bir de gaz sancısı var maalesef "
belirtilere gelince 10 gün önceden başladı ara sıra kasık ağrısı batması göğüste ağrı ve iğne gibi batmalar hafif mide bulantıları 3 gün kala adete adet olacakmışım gibi karin ağrısı oldu birde yeni yeni kökü hassasiyeti başladısevdiğim bazı yiyecekler bana kötü kokmayabasladi rabbim sizlere de versin
Bide belirtimi bilmiyorum ama burda biri yazinca dikkat etmistim 2 gune bir yikadigim sacim hemen yaglaniyor bu normalde olmaz mesela.
Ha bide agri bacaklarima vurdu goguslerim her zamanki gibi agrimaya basladi ama bunda fark sol gogsum arada oyle bi sizliyoduki elimle bastiriyodum.
Ovulasyondan bir hafta sonra karnım ve kasıklarım iki gün ağrıdı ve tansiyonum düştü
Ovulasyondan 10 gün sonra her yediğimi çıkardım iki gün boyunca
Bata 5 gün kala sağ kasığımda çok çok belirgin ağrı başladı bacağıma vuruyordu ve yine bata 5 gün kala ateşim hep 36 nın üstündeydi.
Bata 4 gün kala iki farklı idrar testi pozitif çıktı anında
Bata 4 gün kala göğüs ve bel ağrım başladı
Göğüs daha çok kök kısımlarından ağrıyordu sonradan ucu hassaslaştı
Bata bir gün kala kan ve idrar pozitif çıktı
Kasık, göğüs ve bel ağrısı devam ediyor şu an
Sol üst bacak ağrım oldu ama eşimle şehir dışına iş gezisi yapmıştık arabada kasıldım diye düşündüm önemsemedim 4 gün sürdü bacak ağrım, göğüslerimin uzerine yatamıyordum çok açıyorlardı ve şişmişlerdi, sol kasığımda ara ara giren kramplarım oluyordu ve bi de yüzümdeki değişik lekelenmeler hissetmiştim
Yumurtlamadan 2 gün sonra sağ kasıgımda iğne batması ve aynı gün yine müthiş bir bel ağrısı adetime 10 gün kala sürekli üşüyordum ayaklarım bız gibiydi ( hala da öyle ) ve 7. gün çok halsizdim sürekli uyku modundaydım bir üşüyordum tirtir titriyordum bir ateş basıyordu terliyordum adetime 6 gün kala göğüsümde böyle sıkıntı varmış gibi yanıyordu yarım saat sürdü. 5 gün kalada çok acıkıyordum yemekyedikten sonrada mide bulantım oluyordu.
Ve 4 gün kala test yaptım hayalet çizgiyi gördüm. Reglme 2 gün var bu gün de kan testi yaptım 94 çıktı sonucum
Daha yeni yeni sık idrara çıkma başladı bsnde
bu ay ovulasyon testiyle yumuş günümüzü takip edelim kızlaaarrrr buyrun topiğe
ovulasyon testi almak isteyenler eczaneden değil internetten alsınlar...daha uygun ve de yanında gebelik testi de geliyor
sevgili bebiş bekleyen anne aday adayları
bat tarihinizi,yazdığınız mesaja beni etiketleyerek ( naz2018 şeklinde) yazarsanız aralarda kaybolmaz.
bu mesajı cevapla'yarak da yazabilirsiniz.
adet olanları listenin sonuna ekleyerek gidiyoruz kızlar
- dlkbbkistyr -----> BAT: 30 ARALIK
Canım benim belirtim adetten bir hafta önce başlayan kasik ve göğüs agrisi oluyo gogsum şişiyor
belirtiler:
Benim normalde hastaligima yakın ne belirtilerim varsa aynısını yaşadım,ekstra bir durum olmadı.Göğüs te hassasiyet,karında ağri.Sadece ağrılarım biraz erken başlamıştı.Birde kasıklarımda ağrı degilde kramp batma vb. Normalden cok daha fazlaydi.
- E ertugrulunhalimesi -----> BAT: 1 OCAK
"Benim ilk belirtim regl olmama 8 gün kala başladı göğüslerim ağrıyordu sonra acımaya başladı. Ama öyle dokununca filan acıma yoktu içten bi ağrıydı. Sonra her gece sancı hissettim göğsümde en son önce ki gece sanki göğüslerim ateşe sokmuşum gibi yanmaya başladı içten ama.
Ben cok üşüyorum bu ara eşim bana sen hasta olacaksın galiba çok ateşin var dediği halde sıtma tutuyor beni titriyorum yani üşüdüğüm için
Goguslerimde mavimsi yeşilli damarlar belirdi özellikle uçlarında siyah yerlerinde damarlarım şişti göğüs başı karardı. Dünden beri de sağ kasığımın ağrısı belime vuruyor. Bir de gaz sancısı var maalesef "
- @Zeycan123 -----> BAT: 2 Ocak
belirtilere gelince 10 gün önceden başladı ara sıra kasık ağrısı batması göğüste ağrı ve iğne gibi batmalar hafif mide bulantıları 3 gün kala adete adet olacakmışım gibi karin ağrısı oldu birde yeni yeni kökü hassasiyeti başladısevdiğim bazı yiyecekler bana kötü kokmayabasladi rabbim sizlere de versin
- Hilal coban -----> BAT: 2 OCAK
Bide belirtimi bilmiyorum ama burda biri yazinca dikkat etmistim 2 gune bir yikadigim sacim hemen yaglaniyor bu normalde olmaz mesela.
Ha bide agri bacaklarima vurdu goguslerim her zamanki gibi agrimaya basladi ama bunda fark sol gogsum arada oyle bi sizliyoduki elimle bastiriyodum.
- april22 -----> BAT: 2 OCAK
Belirtileri
"Şuan cok sisdetli kasık ve bel agrıları basladı , 5+ 5 günlük olması normal mi bilmiyorum , bulantı yok ama sabah yumurtadan tijsindim, kokuya karşı inanılmaz duyarlaşma oluyor" - Y yumiyum49 -----> BAT: 7 OCAK
Ovulasyondan bir hafta sonra karnım ve kasıklarım iki gün ağrıdı ve tansiyonum düştü
Ovulasyondan 10 gün sonra her yediğimi çıkardım iki gün boyunca
Bata 5 gün kala sağ kasığımda çok çok belirgin ağrı başladı bacağıma vuruyordu ve yine bata 5 gün kala ateşim hep 36 nın üstündeydi.
Bata 4 gün kala iki farklı idrar testi pozitif çıktı anında
Bata 4 gün kala göğüs ve bel ağrım başladı
Göğüs daha çok kök kısımlarından ağrıyordu sonradan ucu hassaslaştı
Bata bir gün kala kan ve idrar pozitif çıktı
Kasık, göğüs ve bel ağrısı devam ediyor şu an
- S Sevimlipanduf -----> BAT: 8 OCAK
Sol üst bacak ağrım oldu ama eşimle şehir dışına iş gezisi yapmıştık arabada kasıldım diye düşündüm önemsemedim 4 gün sürdü bacak ağrım, göğüslerimin uzerine yatamıyordum çok açıyorlardı ve şişmişlerdi, sol kasığımda ara ara giren kramplarım oluyordu ve bi de yüzümdeki değişik lekelenmeler hissetmiştim
- Berivan01 -----> BAT: 10 OCAK
Yumurtlamadan 2 gün sonra sağ kasıgımda iğne batması ve aynı gün yine müthiş bir bel ağrısı adetime 10 gün kala sürekli üşüyordum ayaklarım bız gibiydi ( hala da öyle ) ve 7. gün çok halsizdim sürekli uyku modundaydım bir üşüyordum tirtir titriyordum bir ateş basıyordu terliyordum adetime 6 gün kala göğüsümde böyle sıkıntı varmış gibi yanıyordu yarım saat sürdü. 5 gün kalada çok acıkıyordum yemekyedikten sonrada mide bulantım oluyordu.
Ve 4 gün kala test yaptım hayalet çizgiyi gördüm. Reglme 2 gün var bu gün de kan testi yaptım 94 çıktı sonucum
Daha yeni yeni sık idrara çıkma başladı bsnde
- visne_receli -----> BAT: 12 OCAK
Belirtileri
"Aşırı ama aşırı uyku, kasık ağrıları, yoğun duygu seli.. Başka hiçbir belirti yok :)
Aa unuttum eşim hiç olmadığım kadar sıcak olduğumu söylüyordu son bir haftadır. Ben üşüme yaşadım sürekli." - @Kmsl Hnd -----> BAT: 13 OCAK
- Belirtileri
- canım aslında pek bir belirtim yoktu . Sadece battan 10 gün önce göğüs hassasiyeti oldu.... bi de battan son bir hafta çok fazla akintim vardı bu kadar yani.
- E ebrargelin -----> BAT: 13 OCAK
- subat_01 -----> BAT: 16 OCAK
- Belirtileri
Benim normalde adetim ve belirtileri hep düzenlidir. Göğüslerim şişer, iştahım artar, ve kasıklarım ağrır. Bu ayda yine hepsi oldu tek fark kasık ağrılarım oldu. Adet öncesi gibi sökülme ağrısı gibi ama daha çok batma ve kramp. Göğüslerimde farklı bir değişim olmadı. Birde hep aşırı idrar yapan biriyim ama daha da arttı hatta sistit oldum sanıp tahlil yaptım negatif çıktı. Adet günüm 16 ocaktı 17 ocakta sağlık ocağında tahlil yaptırdım. Birde son 1-2 gündür baş dönmem oluyordu ( buda bazen adet öncesinde olurdu) - @efrahesila -----> BAT: 18 OCAK
- papatyam67 -----> BAT: 18 Ocak
- P u d i n g -----> BAT: 19 OCAK
- Lolapink -----> BAT: 19 OCAK
- @Beic ----> BAT: 20 OCAK
- U Umithepvar -----> BAT: 20 OCAK
- @Es54321 -----> BAT: 20 OCAK
- yagmur1212 -----> BAT: 21 OCAK
- @Vayneymis -----> BAT: 21 OCAK
- @Shr-00 -----> BAT: 22 OCAK
- V ve_sen -----> BAT: 22 OCAK
- LaBrisa -----> BAT: 22 OCAK
- S solisss -----> BAT: 24 OCAK
- dennisgo -----> BAT: 25 OCAK
- D diligecmisinsan -----> BAT:25 OCAK
- Senella ----> BAT: 26 OCAK
- dlkkydlntpl ----> BAT: 26 OCAK
- B BbkBbk -----> BAT: 27 OCAK
- M miraysu_ -----> BAT: 27 OCAK
- @Ayvesen -----> BAT: 27 OCAK
- Eses07 -----> BAT: 28 OCAK
- U Umudumbitmedi_ -----> BAT: 28 Ocak
- @Portakallicilek-----> BAT: 29 Ocak
- L leblebiimm -----> BAT: 29 OCAK
- @meraalll -----> BAT: 29 OCAK
- C cocugumm -----> BAT: 29 OCAK
Belırtılerm asırı duygusalıkk ve aglama krızım vardı artı kasıklarım ve belım cok agrıdı karnımın ıcınde atmalar olustu kan pıhtısı oldgu ıcın kan pıhtısı atıomus suan karnımda asırı uyku halı bırden bu belırtıler cıktı
- D Dygum2018 -----> BAT: 30 OCAK
- Evlataski25 -----> BAT: 30 OCAK
- @Birkucukbebismeselesi -----> BAT: 30 OCAK
- @Shencys -----> BAT: 30 OCAK
- @adigül -----> BAT: 31 OCAK
- @Yeruheyade -----> BAT: 31 OCAK
- cyd86 -----> BAT: 31 OCAK
- Tubairfan -----> BAT: 31 OCAK
YENİ BATINI EKLEMEYENLER - C cetiha88 -----> BAT: 2 OCAK
- E edaa_edaa -----> BAT: 2 OCAK
- @gkymc -----> BAT: 3 OCAK
- H hayalim mucize -----> BAT: 4 OCAK