Pudra, Fondöten, Kapatıcılar pata krem kullananlar

sevgili-g

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2008
88
31
Arkadaşlar aranızda pata krem kullanan var mı? Varsa eğer memnun kaldığınız bir marka söyleyebilir misiniz? Birde sizce pata krem mi yoksa fondoten mi daha iyi netice verir?
 
teşekkürler cevabın için. ben fondoteni hiç denememiştim. iyi bir fondoten alıp denesem fena olmaz heralde
 
avon pata krem fondoten var :)
pürüzsüz oluyor cilt :)..ve de yüze uygulandığı anda pudraya dönüşüyor(arkasında da yazıyor )
 
bende catrin arleyin pata kremini kullanıyorum ve çok memnunum istersen bi dene 04 numarası bana çok iyi geliyo yıllardırda kullanıyorum
 
avon bende de var ama hiç kullanmadım daha duruyo bi köşede hem kışın kullansam iyi olacak sanırım:)
 
catherine arley pata krem gerçekten güzel ama pata kremlerin yapısı yağlı.pondoten üstüne pudra daha ii olur cnm
 
fLormar ınkini almsıtm güzel bence yüzünde pudra oldugu bile anlasılmıyoo :) yüzüm pürüssüz beyaz oldugm için birazdaha esmer görünmesi için kullanıyorm aslında.. güzle duruo bence:)
 
bende var ama pek sık kullanmıyorum yüzü pürüzsüzleştiriyo cilde güzelce yedrrsen pürüzsz görünüo. memnunum ben ama pata kremler yağlı biraz
 
Ben verita trend patacream kullanıyorum 5 no'luyu harikaaa birşey,fiyatı çok uygun ve çok doğal duruyor buğday tenliysen harika duruyor bu tonu,sanki yüzüne güneş ışığı vurmuş gibi çok hoş oluyor:KK42:
 
avonun cekmecelı pata kremını kullandımm kotu deıldıı ama fondotenden dahaa memnunnumm kesnlıklee.:nazar:
 
avonun pata kremını kullandım... cildimi çokk kurutuyordu ama yada ben beceremedim bilmiyorum hafif sudan nemlendirip sürünce helede 1 saat falan geçip tam tenime oturduğunda doğal hoş bi parlaklık kazanıyor o hosuma gidiyordu...
 
arkadaşlar patakremden almak istıyorum ama hangi renkten siparş vermem gerektiğini bilmiyorum açık tenli deilim çok koyuda hangisini tavsiye edersiniz?(shell,natural beige ve medium beıge içinden)
 
arkadaşlar patakremden almak istıyorum ama hangi renkten siparş vermem gerektiğini bilmiyorum açık tenli deilim çok koyuda hangisini tavsiye edersiniz?(shell,natural beige ve medium beıge içinden)

bende kumral gibiyim natural beige aldım çok güzel tam uygundu canım ne esmer nede beyazım ben..bileğinin iç kısmı doğru tercihtir bak renleri tutuyormu?:26:
 
ben avon pata krem aldım gerçkten çok güzel ama avon yüz ürünleri çok kötü :8 arkdşm flormarınkin kullanıyordu memnundu benim cildim çok hassas flormar alsam mı bilemedim :44:
 
X