Merhaba kızlar,
Safra kesenizde taş var ise ameliyata girmeden önce doğal yöntemle arınabilirsiniz..LÜTFEN OKUYUN ilaç vs hiçbirşey yok bu uygulamada..
Sorunlarım;
- Sırt ağrıları,
- Vucuttaki etli benler ve lekeler
- alerji
- Egzema
- Halsizlik, dermansızlık, unutkanlık
- vs.vs.
Yaşım 30 yıllardır doktorlara gittim birtülü alerji ve egzemama çözüm bulunamadı. ve zaman geçtikçe arttı beraberdince nefes darlığınıda getirdi. çok araştıran bilgi sahibi olmadan hiçbirşeyi kullanmayan biriyim 1,5 ay önce himalaya tuzu ile karşılaştım.. bi hayli araştırdım.. bu süre zarfında da kullanıyorum.. hem kilo vedim hemde daha bir dinçleştim..tavsiye üzerine karaciğer temizliğinide 1 hafta önce yaptım.. nasıl yapıldığına gelince..
- Kesinlikle hazır yiyecekler tatlı konserve çay kahva asitli vb hiçbir hazır gıda alınmayacak.
- vucudu alkali hale getirmek için öncelikle günde 3-4 litre himalaya tuzu ile hazırlanmış tuzlu su içilecek.
- bunlar en az 1 ay yapıldıktan sonra
- 5 gün boyunca et süt yumurta ve yan ürünleri hayvansal ürün kesinlikle kullanılmayacak
- yemekler sebzeli olacak ve sadece zeytinyağ kullanılcak.
- 5 gün boyunca her gün 1 litre elma suyu. sabahları meyve ve sebzelerle kahvaltı. gün boyunca bolca meyve sebzeli öğlen yemeği yanında bir dilim ekmek ve akşamlarıda aynı şekilde olucak.
- 5 gün sonunda yani cuma akşamı yatmadan önce yarım çay bardağı zeytinyağ. bi tanede limon sıkılıp 1 çay bardağı doluycak şekilde hazırlanıp içilecek. sabaha ishal olucaksınız bağırsaklarınız tamamen boşalmalı.. ardından bi tabak karpuz yiyebilirsiniz onun dışında hiçbirşey yenmeyecek akşama kadar sadece tuzlu su içilecek. hiç korkmayın dermansız kalmıcaksınız aksine gayet dinç olucaksınız gün boyu yatın dinlenin..
- cumartesi tam gün açlıktan sonra akşam 17:00 1 bardak içine 1 çay kaşığı karbonatı atıp üzerine çok az kaynar su döküp köpürtün ve üzerine normal su döküp için.. aynı uygulamayı saat 19.00 da yapın.. ardından pijamalarınızı giyin saat 21.00-21-30 arası 1 büyük ( 1,5-2 bardak gibi ) bardak içine yarım saf sızma zeytinyağı 1 büyük greyfurt ve bir limon içine sıkılıcak. bir kaşıkla karıştırıp yatağınıza geçin ve yudumlayarak için. bitirince duanızı edip karaciğer temizliği için niyet edin bu önemli..kendinizi sevin rahatlatın huzurlu olun..sağ yanınıza dönük şekilde uzanın öylece uyuyun wc ihtiyacı dışında kalkmayın kusmamaya çalışın.
- gece 2-3 gibi ilk dışkılamayı yapabilirsiniz. çıkanları görmek için bir leğen veya kevgir kullanın.
- sakın endişelenmeyin her çıkışınızda rahatlıcaksınız. her çıkıştna sonra yatmaya devam edin.
- sabah kalkınca yine tuzlu suyunuzu için bitki çayları içebilriisniz maydonoz enginar çayı gibi..
- öğlen gibi yavaşça meyvelerle beslenmeye baçlayabilirisniz ama abartmayın mümkünce o günde meyve dışında bişey yemeyin..
Ben ilk karaciğer safra kesesi temizliğimi yaptım 40 a yakın topçuk çıkarttım. yanında da envai çeşit garip parçalar ve sümükümsü biçimde mantarları döktüm. 2-3 hafta sonrada ikinciyi yapıcak ..
Cesaretli ve iradeli olun. başarırsınız.