yalnızlık hissi....

lawyer42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2008
85
1
hikayemi anlatmıştım okuyanınız olmuştur belki ' bu da benim hikayem diye ' ... aldatıldığımı öğrenmiştim ayrılık sebebimin o olduğunu.. geçen ortak bi arkadaşımıza kız arkdaşı beni silmesini söylemiş yani kız da beni bile bile bunu yapmış..

bugün sabah işe giderken uyanırken yalnız olduğumu hissettim o kadar yalnız ki ilk defa böyle oldu... herşeyi yapıp edip onun mutlu olduğunu görünce heralde.. giyindim yola çıktım yol boyu zor yutkundum ağlamamak için direndim. kimseyle paylaşamadım ama bildiğim bişey var özlüyorum bunu belki tepkiyle karşılıcaksınız ama rüyamda gördüm sarıldı bana öyle zor öyle berbat bişey ki.. hele böle birini özlemek.

hayatı o kadar boşverdim ki artık herşey için olsa da olur olmasa da olur havasındayım yanlış yere mi konu açtım bilmem amayerimseniben
eden bulmuyor hep mutlu oluyor...
sizlerler paylaşıp biraz olsun rahatlamak istedim..
 
Belki sadece mutlu taklidi yapıyordur bilemezsin ki içini...Ama zaten aldatmış, senin ondan nefret etmen gerekir..Çok klasik bir söz ama zaman herşeyin ilacı..
 
Ayrıca, İnsanlar ölüyor, en sevdiklerini kaybediyorsun, bir daha görmemek üzere toprağa veriyorsun ki bu en sevdiklerin seni üzmemişler, aldatmamışlar...
Onların bile yokluğuna zamanla eskisinden daha çok katlanabiliyorsun, dünyevi işlerle uğraştıkça acın azalıyor...Bir düşün seni üzen, sana değer vermeyen ve üstüne üstlük pişman olmayan birine, bir damla gözyaşı akıtmaya değer mi?? Sen çok özelsin..Herkes kendi için çok özel..Bunu unutma, onun sana vermediği değeri sen kendine ver ki mutlu ol..
 
daha yenimi ayrılığınız?? ilk günlerde çünkü insan ancak bukadar kötü hisseder kendini sonrasında onsuzluğuda alışırsın.hem ailen arkadaşların vardır muhakkak dünya sevgiliden ibaret değil...inşallah kısa sürede kurtlursun bu içine düştüğün karamsarlıktan
 
2 aya yaklaştı.arada geliyorlar işte ama her işte bi hayır vardır biliyorum.dışarda kuyruk dik geziyorum ama :) bazen yalnız kalınca hatırlatan bişiler çıkınca içim bi tuhaf oluyor.bu güne şükür aldatan insan allah bilir ilerde neler yapcaktı farkındayım tabi.sadece iyi günler aklıma geliyor kandırılmak zoruma gdiyor.inş benim yaşadıklarıımı o da yaşar.
 
X