Diyetisyenlere göre metabolizmayı hızlandırmanın en etkili yolunu vücudun asit baz dengesini alkali seviyeye yükseltmektir. Bunu yapmanın en kolay yolu ise size bildireceğimiz karbonatlı su ve limon suyu ile zayıflama kürünü içmekten geçiyor. Karbonatlı su ve limon suyu kilo verme kürü, içerdiği yüksek alkali oranından dolayı zayıflamakta, kilo vermekte oldukça etkilidir. Bu kürün nasıl hazırlanacağını makalemizin sonunda bulabilirsiniz. Vücut için ideal pH oranı 7.35’tir. Bu oran düştüğünde hastalıklar, yorgunluklar, halsizlikler başlar.Limonu sulu karbonatlı su zayıflama kürü yağ yakıcı, bedene detoks uygulayan, alkali oranını yükselten ve daha pek çok yararı olan bir kürdür.Limon suyu bedeninizde birikmiş zararlı atıklardan sizi kurtarır, idrar söktürür, sindirim sistemini düzenler, yiyeceklerin sindirimini kolaylaştırır.
Karaciğer ve safra kesesinin fonksiyonlarına yardımcı olarak olarak karaciğerinizi toksinlerden temizler.Limon çeşitli yollardan bedeni detokse eder. Zengin C vitaminine ve antioksidana sahiptir, hücrelere zarar veren serbest radikalleri nötralize etmekte yardımcı olur, kolestrol birikimini önler, lenf akışını uyarır, kanserden sizi korur.

Karbonatlı Su ile Zayıflama Kürü Nasıl Yapılır? tarifimiz için tıklayınız

Kilo Verme Kürü İçin Malzemeler
1 bardak su
1 tane küçük limonun suyu (1 tatlı kaşığı limon suyu çıkmalı)
1 tatlı kaşığı karbonat

Yapılışı:
bir bardağa limon suyunu sıkın, karbonatı ekleyin ve üzerine su koyun.
İyice karıştırın.Bu içecek bedeninizi toksinlerden arındıracak, sizi hızla zayıflatacaktır.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.

 Karbonatlı su ve limon suyu kilo verme kürü

Karbonatlı su ve limon suyu kilo verme kürü

 Karbonatlı su ve limon suyu zayıflama kürü

Karbonatlı su ve limon suyu zayıflama kürü

karbonatli_su_ve_limon_suyu_ile_zayiflama_kuru_3 karbonatli_su_ve_limon_suyu_ile_zayiflama_kuru_4