2010 Ekim Bebeklerinin Cicileri :)

sağlıkla gel bebişim...

Eklentiler

• $en son bebiş 269.webp
    $en son bebiş 269.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 39
  • $en son bebiş 270.webp
    $en son bebiş 270.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 56
  • $en son bebiş 271.webp
    $en son bebiş 271.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 50
  • $en son bebiş 272.webp
    $en son bebiş 272.webp
    3 KB · Görüntüleme: 43
  • $en son bebiş 273.webp
    $en son bebiş 273.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 47
ve bunlarda sonuncular...

Eklentiler

• $en son bebiş 275.webp
    $en son bebiş 275.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 53
  • $en son bebiş 274.webp
    $en son bebiş 274.webp
    3 KB · Görüntüleme: 37
baharcım ve crazy peri cok guzelmis bebislerinizin cicileri. güzel günlerde giydirmek nasip olsun inşallah hepsi birbirinden şirin :nazar:

baharım çok güzeller senin cicişler yaaa
hello baybden mi aldın ???
crazyperi prensesin cicileride güzelmiş güle güle giysin kızınnnn

evet cnm öyle yapçam bidaha girimde ultrasona kesinleşsin cinsiyeti iice. alırım bide aa bu erkekmiş derse doktor :)

baharım çok güzeller senin cicişler yaaa
hello baybden mi aldın ???
crazyperi prensesin cicileride güzelmiş güle güle giysin kızınnnn

saol e-packcim hello-babyden almadım kemeraltından barış bebeden aldım hepsini önümüzdeki ay da bir kaç parça alıcam sonra da biyik eşyalarını alıcam inşallah

baharcım hepsi çok güzek güle güle kullansın oğlusun
bende şampuanını losyonunun sebamed aldım çok güzel

canım evet bakım ürünlerinin hepsi sebamedden aldım indirimde vardı şansımıza şampuanı 30 tl den 18 tl ye düşmüştü iki kutu aldım büyük boy ikiside baya idare eder. losyonlarda öyle indirimdeydi hepsinden 2şer kutu aldım uzun bir süre idare eder sanırım. biberonumuzda chıconun kızlar tavsiye ederim yeni doğan kullanabiliyor. bpo'lu yani kanserojen etki sıfıra indirgenmiş. en yeni ürünüymüş chiconun. emziklerimizde philipsin markası olan aventten aldık, biraz fiyatı yüksek ama çok kullanışlı olduğunu duymuştum.

bu arada demetcim battaniyelerimiz aynı sanırım bende beyaz ve mavi arasında gidip geldim ama sonunda maviye karar verdim. gerçekten harika bir battaniye yumuşacık tüy gibi değilmi :)

canım evet bakım ürünlerinin hepsi sebamedden aldım indirimde vardı şansımıza şampuanı 30 tl den 18 tl ye düşmüştü iki kutu aldım büyük boy ikiside baya idare eder. losyonlarda öyle indirimdeydi hepsinden 2şer kutu aldım uzun bir süre idare eder sanırım. biberonumuzda chıconun kızlar tavsiye ederim yeni doğan kullanabiliyor. bpo'lu yani kanserojen etki sıfıra indirgenmiş. en yeni ürünüymüş chiconun. emziklerimizde philipsin markası olan aventten aldık, biraz fiyatı yüksek ama çok kullanışlı olduğunu duymuştum.

bu arada demetcim battaniyelerimiz aynı sanırım bende beyaz ve mavi arasında gidip geldim ama sonunda maviye karar verdim. gerçekten harika bir battaniye yumuşacık tüy gibi değilmi :)

canım ben o battanıyenın pembesınıde alacam beyazı aldıgımda cınsıyetını bılmıyorduk bende cok begenmıstım beyazını aldım ama gercektende super yumusaklıgı

Back
X