infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Olabilir canım ya nasılsın:31:

aşılamaya başladım bu ay normalde buğun aşılama yapılcaktım ama yumurtalar çok çabuk tepki verdi doktor çoğul gebelik olur dedi yumurtalar hepsi aynıydı hemen hemen o yuzden kalsın dedi yapmadılar...bir ay daha eksildii canım çok sıkkın...

aşılamaya başladım bu ay normalde buğun aşılama yapılcaktım ama yumurtalar çok çabuk tepki verdi doktor çoğul gebelik olur dedi yumurtalar hepsi aynıydı hemen hemen o yuzden kalsın dedi yapmadılar...bir ay daha eksildii canım çok sıkkın...

Hayırlısı olsun canım benim:16:
İlk aşılama mı olacaktı:52:

kızlar merhaba ben de çocuk istiyorum artık ve inş burada aynı derdi paylaşan insanlarla birlikte olup dertlerimizi yenmeyi çok istiyorum.88 dogumluyum 1,5 yıllık evliyim .3yıldır çikolata kistim var sol yumurtalığımda evlenmeden önce ve yeni evli iken yasmin kullandım.zaten farkettiğimde (sancılarıma dayanamayıp doktora gidince)5cm idi sonra 4cme düştü artık konrunmuyoruz 2.aydır deniyoruz.doktora gittiğimde 5-6ay dene demişlerdi.bu ay gittiğimde çok moralim bozuldu neredeyse 8cm olmuş ikili yapışık bir kist 4ercm her biri sol yumurtama dogru.ameliyat olman gerekir sanırım dedi doktor.ancak sonra 3-4aydene en azından dedi.Ben ne yapacagımı bilmiyorum hersey Allahtan gelir ona inanıyorum.bı gittiğim kacıncı doktor hepside dene diyor ama ya kistim daha da buyurde yumurtalıgım giderse diye korkuyorum.Bu sekilde sansım var mı onuda bilmiyorum.Ama Allah ne nasip ettiyse onu yaşayacagız.ama doktor bana ne yumurta takibi ne asılama hiçbişey demedi.Ben ovulasyon testiyle deniyorum ama bir yandan da korkuyorum.İnş hamile kalıveririm de ameliyat olmam.Rabbime dua ediyorum kimsenin kucagını bos bırakmasın.Allah ol derse oluverir herşey vesile sonuçta.inş bigün ben de birilerine umut olurum bigün tez vakitte:49: bugün adetimin 8.günü inqş bu ay Rabbim banada nasip eder bir bebek sizce beklemem dogru mu???

Arkadaslar herkese selamlar. Ben uzun zamandir forumlari üye olmadan takip ediyordum. Ama artik uye olup kendi tecrubelerimi sıkıntılarımi paylasmak , sizlere elimden geldigince moral olabilmek amaciyla araniza katildim.

Yaklasik 2 yıllık evliyim. Esimle 8 ay once bebek istedigimizin farkina vardik. acikcasi ikimizinde yogun is temposu sebebiyle erteliyorduk ve sanki isteyince hemen olacakmis gibi bir guven icindeydik ki durum oyle değilmiş. 13.03.2014 te aşılama yapildi. Benim icin ağrılı bir tecrube oldu. ama hersey bebek icin. Gun gun hissettiklerimi not ediyorum. Tutarsada tutmazsada bu bir tecrube olur çünkü boyle gun gun neler yaşandığı ile alakalı fazla bilgiye rastlamadim. Arkadaslar ne olur dua edin benim icin. 10 gun sonra belli olacak. Allah'tan herkes icin hayırlısı. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar 10 gün önce tek embriyo transfer edilmişti test günüme 3 gün var ama bu sabah test yaptım silik de olsa pozitifi gördüm çok şükür.... HAMİLEYİİİMMMMM:)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin sizlerden Allah razı olsun hiç yalnız bırakmadınız beni bu süreçte... çok mutluyum çok... inşallah artarak devam eder çarşamba test yaptıracam dualarınzı eksik etmeyin...

kızlar 10 gün önce tek embriyo transfer edilmişti test günüme 3 gün var ama bu sabah test yaptım silik de olsa pozitifi gördüm çok şükür.... HAMİLEYİİİMMMMM:)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin sizlerden Allah razı olsun hiç yalnız bırakmadınız beni bu süreçte... çok mutluyum çok... inşallah artarak devam eder çarşamba test yaptıracam dualarınzı eksik etmeyin...

ayyyyyyyyy cnm cok sevindim içim bi tuhaf oldu inş. saglikli bi gebelik geçirip bebisini alirsin kucagina :16:

kızlar selammm

dün doktordaydım yine.5 tane olan yumoşlardan sadece üçü büyümüş ama 13 mm civarında.normalde 17 olur demişti doktorum.gonalf 75i 2 gün daha vuruldum yarın yine ultrason var ama hiç umudum yok.neden böyle yavaş büyüdüler ya:44:bugün 13.gün adetten sonra.ocakta 15.gün aşılama olmuştum.ha bu arada feci şekilde de grip oldum.doktor dikkat et dedi tam tedavi sürecinde ciğerlere ilerlemesin diye antibiyotikle soğuk algınlığı ilacı verdi.yarın cetroıde diye bir iğne daha yazacakmış.ne işe yaradığını pek bilmiyorum ondan sonra çatlatma iğnesi vurduracağım.​

Arkadaslar herkese selamlar. Ben uzun zamandir forumlari üye olmadan takip ediyordum. Ama artik uye olup kendi tecrubelerimi sıkıntılarımi paylasmak , sizlere elimden geldigince moral olabilmek amaciyla araniza katildim.

Yaklasik 2 yıllık evliyim. Esimle 8 ay once bebek istedigimizin farkina vardik. acikcasi ikimizinde yogun is temposu sebebiyle erteliyorduk ve sanki isteyince hemen olacakmis gibi bir guven icindeydik ki durum oyle değilmiş. 13.03.2014 te aşılama yapildi. Benim icin ağrılı bir tecrube oldu. ama hersey bebek icin. Gun gun hissettiklerimi not ediyorum. Tutarsada tutmazsada bu bir tecrube olur çünkü boyle gun gun neler yaşandığı ile alakalı fazla bilgiye rastlamadim. Arkadaslar ne olur dua edin benim icin. 10 gun sonra belli olacak. Allah'tan herkes icin hayırlısı. ..

İnsallah tutar canım:16:

:9::9::9::9: oyle oldu cnmmm o isimle ben acmamistim değiştim. ..

Hımmm alıştım ebugra ya:52:

Selam kizlar nasilsiniz

Hosgeldin balım nasılsın

Ayyyyy cookk sevindim canım benim dua et bize

Tüp Bebek ile mi tuttu canım kacıncı denemeydi

ayyyyyyyyy cnm cok sevindim içim bi tuhaf oldu inş. saglikli bi gebelik geçirip bebisini alirsin kucagina :16:

kızlar selammm

dün doktordaydım yine.5 tane olan yumoşlardan sadece üçü büyümüş ama 13 mm civarında.normalde 17 olur demişti doktorum.gonalf 75i 2 gün daha vuruldum yarın yine ultrason var ama hiç umudum yok.neden böyle yavaş büyüdüler ya:44:bugün 13.gün adetten sonra.ocakta 15.gün aşılama olmuştum.ha bu arada feci şekilde de grip oldum.doktor dikkat et dedi tam tedavi sürecinde ciğerlere ilerlemesin diye antibiyotikle soğuk algınlığı ilacı verdi.yarın cetroıde diye bir iğne daha yazacakmış.ne işe yaradığını pek bilmiyorum ondan sonra çatlatma iğnesi vurduracağım.​

Tatlım hayırlı haberler bekliyorum:52:

Inşallah eses07 ilk asilamam benim. Ilk asilamada tutma orani cok dusuk umitlenmiyorum ama yaradanin mucizeside olabilir. Tekrar aşılama yaptırmak istemiuorum çünkü vok agrili ve kanamali oldu. Korkuyorum artik.

Back
X