2009 mayıs bebişlerının son halleri....

maşallah çok tatlılar yaa!! bende hep ikizlerim olsun istemişimdir:)) ama ailede filan da yok yani. Allah bağışlasın Semracım.

Seher maşallah ya çok özendim inşallah benimde 2. ler ikiz olur üçüz mü olsun yoksa çok olsun sağlıklı olsunlarda yerim onları ben ya

herkese merhaba uzun bir suredir yazi yazamadim ama ara da bir olsada sizlerin yazilarinizi takip ettim .e 3 cocuklan pek kolay olmuyormus valla .iste teyzeleri batuhan bey

herkese merhaba uzun bir suredir yazi yazamadim ama ara da bir olsada sizlerin yazilarinizi takip ettim .e 3 cocuklan pek kolay olmuyormus valla .iste teyzeleri batuhan bey
batuhan beyin son hali..

Eklentiler

• $batuhan 131.webp
    $batuhan 131.webp
    35 KB · Görüntüleme: 55
  • $batuhan 141.webp
    $batuhan 141.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 47
  • $batuhan 151.webp
    $batuhan 151.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 56
batuhan beyin son hali..
kız çok tatlı hiç 3 çocukluyada benzemiyorsun valla maşallah diyelim.

boncuklarin hepsine kocaman kocaman maşaAllahhhhh :) Rabbim hepsini nazarlardan korusunnn :)

bunlarda serroşun yeni halleri :)

Kız Serra mızı ne hallere koydun sen ama çok tatlı annesi maşallah valla hergün serpiliyorlar senin damat kimdi kız çok kıskanacak kızını

5148karman_corman_003.JPG
[/URL][/IMG]

ömerim yavas yavas tutmaya basladııı

3719karman_corman_006.JPG
[/URL][/IMG]

artık daha fazla gülüyorrrrrr

3298karman_corman_016.JPG
[/URL][/IMG]

iki erkek çocuğu ne yapar boğuşurrr

3093karman_corman_015.JPG
[/URL][/IMG]

8398karman_corman_024.JPG
[/URL][/IMG]

5698karman_corman_030.JPG
[/URL][/IMG]

dikilirim bennn lazımm bennn

1922karman_corman_033.JPG
[/URL][/IMG]

anası ve danalarıı

bunlardan bizdennn

oyy maşallah hepsıne pek sekerler..
AYSESAERRAmız ESMER KUZUMUZZ YAGIZIMIZ SEHERIMIN IKIZLERI MELEGIMIN BONCUK KUZUSUU BIRSOMUN ALİŞİ OMERI TUTUTUUUUUU maşallahh kırkbınkere:nazar:

evlatlarimizin hepsinde massallahi var vallakaydirigubbakcemile5 tum hayatlari boyuncada oyle olsun temenlisi biz annelerin tek dilegi degilmi kizlar . ikizleri ve serrosu ve otekileride cok optum valla bebek lik zamanlari bir baska oluyor kiymetini bilmek lazim e 8 ve 5 yasinda kizlarimdan sonra yeniden bebekle olmak ve o guzel duygularin tazeligi hakkatten cok guzel ve okadarda degerli.

kız çok tatlı hiç 3 çocukluyada benzemiyorsun valla maşallah diyelim.

Kız Serra mızı ne hallere koydun sen ama çok tatlı annesi maşallah valla hergün serpiliyorlar senin damat kimdi kız çok kıskanacak kızını

saolasin tutkunum :) yok bizim damadimiz :) bi ara min-ju talipti ama kayboldu :D bizde kiz evi naz evi hesabi vazgectik vermekten kizimizi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tutuuuu masallahh kuzularaa bee serra hanumdaa bek kokoşş cnmm

:))) birsen teyzesine cekmiş zemuszemus ömüşle alişede maşaAllahhhh canim :) ayakta duran resme bayildim bu arada :DD

ayşe serram maşallah sana ya cok tatlı bır prenss olmuşsun

saolasin semros teyzesiii :))

oyy maşallah hepsıne pek sekerler..
AYSESAERRAmız ESMER KUZUMUZZ YAGIZIMIZ SEHERIMIN IKIZLERI MELEGIMIN BONCUK KUZUSUU BIRSOMUN ALİŞİ OMERI TUTUTUUUUUU maşallahh kırkbınkere:nazar:

hepsine maşaAllahh :))

evlatlarimizin hepsinde massallahi var vallakaydirigubbakcemile5 tum hayatlari boyuncada oyle olsun temenlisi biz annelerin tek dilegi degilmi kizlar . ikizleri ve serrosu ve otekileride cok optum valla bebek lik zamanlari bir baska oluyor kiymetini bilmek lazim e 8 ve 5 yasinda kizlarimdan sonra yeniden bebekle olmak ve o guzel duygularin tazeligi hakkatten cok guzel ve okadarda degerli.

öyle valla..insan en güzelleri onlarin olsun istiyor hep :) annemi daha iyi anladim zaten serra dogunca :)) seninde maşaAllahin var bacim :) hiç 3 cocuk annesi gibi durmuyorsun ;)

batuhan beyin son hali..

boncuklarin hepsine kocaman kocaman maşaAllahhhhh :) Rabbim hepsini nazarlardan korusunnn :)

bunlarda serroşun yeni halleri :)

5148karman_corman_003.JPG
[/URL][/IMG]

ömerim yavas yavas tutmaya basladııı

3719karman_corman_006.JPG
[/URL][/IMG]

artık daha fazla gülüyorrrrrr

3298karman_corman_016.JPG
[/URL][/IMG]

iki erkek çocuğu ne yapar boğuşurrr

3093karman_corman_015.JPG
[/URL][/IMG]

8398karman_corman_024.JPG
[/URL][/IMG]

5698karman_corman_030.JPG
[/URL][/IMG]

dikilirim bennn lazımm bennn

1922karman_corman_033.JPG
[/URL][/IMG]

anası ve danalarıı

bunlardan bizdennn

Hepsine 41 kere maşallah allah nazarlardan saklasın çok tatlılar annelerimizde bir ayrı güzel :nazar::nazar::nazar::nazar:

annee napıyosun orda? çok komiksin yaaakaydirigubbakcemile3

bu parmak denen şey ne de tatlıymış böyle yahu

annee ayıp ,utanıyorum ama! mahremiyet denen şey kalmadı aaa:oklava:

subhanallah subhanallah elhamdülillah

bu kafamdaki ne yaa? ben kız mıyım da taktınız bunu bana:uhm:

babannemide severim, böyle de çapkın gülümserimzemuszemus

Back
X