Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
batuhan beyin son hali..herkese merhaba uzun bir suredir yazi yazamadim ama ara da bir olsada sizlerin yazilarinizi takip ettim .e 3 cocuklan pek kolay olmuyormus valla .iste teyzeleri batuhan bey
kız çok tatlı hiç 3 çocukluyada benzemiyorsun valla maşallah diyelim.batuhan beyin son hali..
kız çok tatlı hiç 3 çocukluyada benzemiyorsun valla maşallah diyelim.
Kız Serra mızı ne hallere koydun sen ama çok tatlı annesi maşallah valla hergün serpiliyorlar senin damat kimdi kız çok kıskanacak kızını
tutuuuu masallahh kuzularaa bee serra hanumdaa bek kokoşş cnmm
ayşe serram maşallah sana ya cok tatlı bır prenss olmuşsun
oyy maşallah hepsıne pek sekerler..
AYSESAERRAmız ESMER KUZUMUZZ YAGIZIMIZ SEHERIMIN IKIZLERI MELEGIMIN BONCUK KUZUSUU BIRSOMUN ALİŞİ OMERI TUTUTUUUUUU maşallahh kırkbınkere![]()
evlatlarimizin hepsinde massallahi var vallakaydirigubbakcemile5 tum hayatlari boyuncada oyle olsun temenlisi biz annelerin tek dilegi degilmi kizlar . ikizleri ve serrosu ve otekileride cok optum valla bebek lik zamanlari bir baska oluyor kiymetini bilmek lazim e 8 ve 5 yasinda kizlarimdan sonra yeniden bebekle olmak ve o guzel duygularin tazeligi hakkatten cok guzel ve okadarda degerli.
batuhan beyin son hali..
[/URL][/IMG]![]()
ömerim yavas yavas tutmaya basladııı
[/URL][/IMG]![]()
artık daha fazla gülüyorrrrrr
[/URL][/IMG]![]()
iki erkek çocuğu ne yapar boğuşurrr
[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG]![]()
dikilirim bennn lazımm bennn
[/URL][/IMG]![]()