Dikkatimi çekti neredeyse tüm sevgilileriniz tarafından aldatılmışsınız.Sizce tesadüf mü? Kendi davranışlarınızı sorguladınız mı hiç? En başta zaten o tarz erkekler seçiyorsunuz o belli.aman bana da ah etmeyin şimdi sadece anlamak için soruyorum kötü bir niyetim yok :)
Başta düşüncemi söyliyeyim; sorma tarzınız hiç hoş değil.
Kendimi sorgulamıştım ama ne kadar ufak detayları bile kendime sorsam hep cevabım 'suçun yok' oluyordu.
Bir tek ben kendimi değil, bir çok kişiye sorgulattım.
Sonuç hep benden yana sıkıntı olmadığına dairdi.
Zaten şöyle düşünün lise çağındaki erkekler doyumsuz olur, mantıkları yoktur.
Düşündükleri tek şey güzelliktir.
Ben bununla devam edeyim kıymet bileyim mantığı yok.
Çünkü daha ergenler veya ergenlikten çıkmaya çalışan kişiler.
Çokta kişilik oturması mümkün olmayan yaşlar.
Kendimden en fazla 2.5 yaş büyük biriyle çıktım bu arada yani şimdide ''ayyy büyük biriyle çıkmışş:/ ''demeyin !
Size ah etmem o konuda korkmayın çünkü siz benim için hiçbişeysiniz ama benim ah ettiklerim benim herşeyimdi.
O zamana göre herşeyimdi.
Yanlarında tek mutlu olduğum kişilerdi.
Bi bakışıyla bile mutlu olduğum kimselerdi.
Şimdi bişey ifade etmeseler bile zamanında yaşanıılan bi durumdu.
Derseniz ki; Onlar ergende sen neydin sanki.
Onlar ergendi ama ben o denli ruhsuz değilim.
Hiçte olmadım.
Sevmesem bile günahına girmekten korktum, kalp kırmaktan korktum.
Yapamadım yapamazdımda.
Benimde aldatmak için arkalarından iş çevirmek için fırsatlarım oldu.
Ama ben onları hep kötü andım hep kötü bilgim iyisini düşünmedim o yüzden de aldatmak benden uzaktı.
Kendimde sıkıntı yok sadece insanları iyi tanımadığım için yanlış insan seçimlerim olmuş.
Heralde sen evli bir adamın metresi felansın:)
4 -4 lük bir hayat zaten yok, ha biz kötüydük aldatıldık. Aldattıldığımız kadın saf temiz aşk yaşıyordu (benimki istisna beni aldattığı kadın evli, 2 çocuklu bir kadındı, kadında eski kocasıda o çocukları istemiyor çocuklar şimdi yurtta, onun sorumlusuda benimdir bak gördün mü), para için gelmemişti de benim kocama, çok aşık olmuştu ondan gelmişti. Geldiğinde kocam ferrariye biniyordu, şimdi yiyecek ekmeği yok. Can yakacaksın, Rabb'im de canın sağolsun koçum ben sana onu emanet diilde köle gönderdim mi diyecekti? Elbette insan önce kendine bakmalı, belli ki yaşınız küçük. Bilgisizseniz, böyle küstahca yargılamak size düşmez!.
Boşverin. İsteyen istediği yorumu yapsın.
Herkes düşüncesinde sonsuz özgür.
Bizde onlar kadar özgürüz.
Ne düşündüğümüze ket vuramazlar.
Zaten genelde karşındakine göre düşüncen şekillenir.
Siz boşverin.
Yargılamak hep kafadadır.