Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demek kiscem sende sizlerde iyiki varsınızinsallah bitanem cok saol iyiki varsınki annişim![]()
Ne demek kiscem sende sizlerde iyiki varsınız![]()
Amin canım benim rabbim en iyisini bilendir hakkımızda hayırlı olanı yolumuzda nasip eylesinn, Aminn'' ol der ve oluverir .. ''
fünfeyekün ..
Rabbim ol de olsun hayırlısı ise ..
![]()
Amin canım benim rabbim en iyisini bilendir hakkımızda hayırlı olanı yolumuzda nasip eylesinn, Aminn
Hayırlı cumalar kıscem dualarimizin kabul olmasi dileğiyle hayırlı cumalar olsun hepimizeamin ecmain insallah hayırlı cumalar kıscem![]()
Hayırlı cumalar kıscem dualarimizin kabul olmasi dileğiyle hayırlı cumalar olsun hepimize![]()
Offf hiç kimsecikler yokhava çok güzel ama yapılacak bişey yok ben bugun çok sıkılıyorum yaaa
![]()
MALESEF HASTAYIM BEN YAZMISTIM CNM 1 MARTTA HASTALANDIM BAT 30 MARTchatlak_cadu ************************* 1 mart beklemede
ayshe9388 *************************** 3 mart beklemede
Elaaaam ****************************** 3 mart beklemede
semus06 ***************************** 3 mart beklemede
masculin **************************** 5 mart beklemede
ikibinoniki *************************** 9 mart beklemede
naptınız kızlar ?
Evet kesinlikle doğru Aminnn..Bazı insanların neyin kafasını yaşadığını anlamıyorum sen iyi insanlarla karşılaştır bizi Rabbim![]()