Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bise yememissin kiKızlar bugün ku menüm pek sağlıklı değil misafirim vardı oğlumda hasta bisi yiyesim de yok
Sabah yok
Öğlen 1 gül böreği
3 bardak çay
1 dilim domates 1 zeytin
Akşam 7 çiğ badem
2 ceviz
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
Spor yapabilirsem yazicam oğlum durmuyo
Sağol kuzum canim hiç bir şey istemiyoCanim bise yememissin kiboregi goremiyorum bile bu yuzden. Gecmis olsun kuzuya
Sende mi hasta olcaksim acabaSağol kuzum canim hiç bir şey istemiyo
Bence en dogru karari vermisin cnm degismeklee bu moral bozuklugu kafa daginikligida motivasyonun dustugunden die dusunuyorum o kadar cabaliyorsun ve eksiyi az goruyorsun die insallah hakkinda en hayirlisi budurrYarın yeni bir diyetisyene gideceğim.Sabah 9.30 a randevu aldım.En azından 1 ay denemek istiyorum.
Aksamin cokmaz deilmi cnmSabah ac karnına 1 bardak detoks suyu 8.5
9.00
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
1 cyksgı recel
Domates salatalık biber
Yarım dilim tmbgdy ekmgi
Ara 6kuruzüm 1 cvz
Oglen 14.00
1 kase tarhana corbası
4 ymk kasıgı yogurtlu brokoli
Ara kahve ve 10 fındık
Aksam 18.00
2 ymk kasıgı brokoli
2 litre su
2 kupa bitki cayı
Spor henuz yapamadım yaparsam ekleyecegim
Canım hiçbirşey istemedi öyle yorgunumki olanı yerken bile agzımda buyudu resmen aksamları genelde hafif tuttugum icin aramıyorum hiç bişey aksamlarıAksamin cokmaz deilmi cnm
Ben 1800 kaptanımKizlar dun kim nekadr ip atladi. Gecmise goturmeyin beni![]()
Harikasin cnmBen 1800 kaptanım
Yok canım oğlum hastaya moralim bozukSende mi hasta olcaksim acaba![]()
Cocuklar hasta olunca zaten ne eli tutuyor insanın ne ayagı bizimkiler iki tane ikisi birlikte olunca bir de var ya evin nesesi btiyor resmen Allah tum hastanbekleyenlere sifa versinn inş en yakın zamanda size de canımYok canım oğlum hastaya moralim bozuk
Ben iyiyim pembe bulut sen nasılsın bebegimi uyutuyorum suanda evin gri kalanı suan tereyaglı börek yiyorIyi aksamlaar herkese, nasilsiniz?
bugün okulda cok Yogundu dersler sinavlar yanastigi icin, hic firsatim olmadi kusura bakmayin![]()
Onlar yesinn, sende onun yerine hem saglikli hem fit oluyorsun vedee nefsini terbiye ediyorsunBen iyiyim pembe bulut sen nasılsın bebegimi uyutuyorum suanda evin gri kalanı suan tereyaglı börek yiyor![]()
Amin inşallah canımCocuklar hasta olunca zaten ne eli tutuyor insanın ne ayagı bizimkiler iki tane ikisi birlikte olunca bir de var ya evin nesesi btiyor resmen Allah tum hastanbekleyenlere sifa versinn inş en yakın zamanda size de canım
Iyiyim ben .bende cok mesguldüm bugün misafir gittim misafirim geldi mutfak cok daginik ben yorgunumIyi aksamlaar herkese, nasilsiniz?
bugün okulda cok Yogundu dersler sinavlar yanastigi icin, hic firsatim olmadi kusura bakmayin![]()
Anammm keskek miii keskek olurmuki yaa olursa ben bayılırım onaaBugünki Menü:
Uyaninca (6:30):
1 yumurta
Kahvalti (7:40):
cok az havuc
beyaz peynir
7 zeytin
1 hurma, 1 mini kuru incir
1/2 cb findik
Öglen: yok, okula yanimda bisey götürmeye firsat bulamadim
Aksam (18:30):
1 tabak keskek
Yarim kase yogurt
3 lt su olur yatana kadar, yarim saat tempolu yürüyüs, yesil cay az Sonra icicem belki kahve icerim