pko lular bi el atın çatlatalım şu yumurtaları

gokcebuket

başımın belası PKO
Kayıtlı Üye
5 Mart 2011
817
16
48
Kocaeli
selam arkadaşlar pkoluyum ve doktorum progestan hap verdi her adetin 16.günü başlıyorum 10 gün kullanıyorum adet oluyorum...adetlerim çok güzel oluyor ama 25 26 günde bir oluyor...topiği acmamın sebebine gelince adet oluyorum olmasınada yumurtalarım çatlıyor mu acaba...pko lular yumurtalarımızın çatladığını nasıl anlicaz ovu testleinide denedim ama 2. çizgi koyulaştı ama hiç bi zaman aynı koyulukta olmadı çizgiler yoksa hiçmi çatlatamıyoruz pkolu olarak bu yumurtaları offf offf varmı bu durumdan şikayetci arkadaşlar gelin destek olalım yaşadıklarımızı paylaşalım...:54::54::26:

canim pko lu degilim ama yumurtamin catladigini sag yada sol kasiktaki hafif sizidan ve gelen yumurta aki kivamindaki akintidan anliyorum..ovulasyon testi yaptiginde koyu cizgi ciktigi zaman bi akintini takip etsen belki anlarsin..gecmis olsun arkadasim..her birimizin derdi farkli ama sonuc ayni bebek ozlemi..insallah kisa zamanda kavusuruz bebelerimize..

canım bende varım pko belası benimde başımda :37:

canim pko lu degilim ama yumurtamin catladigini sag yada sol kasiktaki hafif sizidan ve gelen yumurta aki kivamindaki akintidan anliyorum..ovulasyon testi yaptiginde koyu cizgi ciktigi zaman bi akintini takip etsen belki anlarsin..gecmis olsun arkadasim..her birimizin derdi farkli ama sonuc ayni bebek ozlemi..insallah kisa zamanda kavusuruz bebelerimize..
selam arkadaşlar benim genelde yumurda akı gibi değilde kremsi oluyor akıntım sonra bitiyor...

$15052013038.webp$15052013036.webp$15052013026.webp$04052013851.webp

en fazla bu kadar yani...pko olarak kokpiti sen neler yapıyorsun bu konuda canım...

ama işte bu çizgilerin devamı gelmiyor yani daha fazla koyulaşmıyor solmaya başlıyor anlamıyorum niye böyle oluyor...:50::50::50:

benimde oyle oluyor zaten normalide bu, yumurtlama olmadan once haber veriyor sana, bi hormon yukseliyor ..yumurta catladiktan sonra zaten o hormon dusmeye basladigi ciin koyulukta olusmuyor artik testte yani ikinci iczgi cikmiyor bu normal..

benimde oyle oluyor zaten normalide bu, yumurtlama olmadan once haber veriyor sana, bi hormon yukseliyor ..yumurta catladiktan sonra zaten o hormon dusmeye basladigi ciin koyulukta olusmuyor artik testte yani ikinci iczgi cikmiyor bu normal..
onu anladım canımda demek istediğim bunlar aynı koyulukta değil control çizgisi daha koyu ama yumurta çatladığında test çizgisi daha koyu oluyor :(( benim testlerimde control çizgisi test çizgisinden hep bi tık koyu oluyor...

onu anladım canımda demek istediğim bunlar aynı koyulukta değil control çizgisi daha koyu ama yumurta çatladığında test çizgisi daha koyu oluyor :(( benim testlerimde control çizgisi test çizgisinden hep bi tık koyu oluyor...

bi doktoruna danis istersen canim..ben benimkini okadar cok incelemdim dogrusu..o akiskan kaygan yumurta aki gelince heh catladi diyordum..insallah muradimiza tez zamanda ereriz canim..

Bende pko ama benim adetlerim hep düzensiz. Çatlıyormu çatlamıyormu kendilinden pek bi bilgim yok açıkcası yardımcı olmak isterdim. Şimdi tup bebek yapyorum

canım benimkilerde düzensizdi kilo verdim sonra düzene girdi ama miktarları kötüydü çok azdı doktor progestan takviyesi verdi şuan çok iyi ama çatlamayı bilebilsek bi...

Aspirin iç adet günü kanı sulandırıyor fazla oluyorsun öyle bana yarıyor

şuanda doktor bana progestan hap yazdı adetin 16.günü başlıyorum 10 gün kullanıyorum adet oluyorum ve güzel sökülüyorum hapın sayesinde ama gel gelelim yumurtalar çatliyomu çatlamıyomu...

şuanda doktor bana progestan hap yazdı adetin 16.günü başlıyorum 10 gün kullanıyorum adet oluyorum ve güzel sökülüyorum hapın sayesinde ama gel gelelim yumurtalar çatliyomu çatlamıyomu...

Doktora hiç sormadın mı napılabilir çatlayıp çatlamadığını ogrenmek için yonlendirmesi gerkeli aslında bi sor istersen

Doktora hiç sormadın mı napılabilir çatlayıp çatlamadığını ogrenmek için yonlendirmesi gerkeli aslında bi sor istersen
canım tüp bebek aşamasında olugum için gerek duymadık ama haziran ayında başllicaz tedaviye bu arada boşlugu doldursam diyorum kendimce ...

Back
X