• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sena'nın günlüğü :)

senalik

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2013
31
1
18
35
İstanbul

Merhaba arkadaşlar, ben 17 yaşındayım 1,62 boyundayım ve 64 kiloyum :) :) :)
Aslında aşırı bir kilom yok fakat görünüş olarak gerçekten kötü durumdayım. Kalçam ve basenlerim aldı başını gitti üst bölgemde aşırı bir kilom yok zaten. Sürekli diyete başlayıp bırakıyorum inşallah bu sefer hedefime ulaşıncaya kadar devam ederim :)
HEDEF KİLOM 56... Benim yaptığım diyet değil sağlıklı beslenmek aslında. Başta çikolatadan hamur işlerinden aburcuburdan şeker tuz un bunları minimum seviyeye indirmeyi düşünüyorum. Hergün ne yediğimi buraya yazacağım (Becerebilirsem resimde atabilirim :27: )
Başlama Tarihim : 08.08.2014 Hadi hayırlı olsun kızarrrrr :52: :52:

Bugün sabah kahvaltısı olarak nestle müsli ile sütü karıştırıp yedim. Deminde 1 şekerli türk kahvemi içtimm :52:

Merhaba sena benim de hedefim 55 10 kilo fazlam var 😔 umarım başarılı olursun 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tabii fırsat buldukça yazarım ayran detoksu yapıyorum suan iki günlük daha sonra diyete başlıycam regl dönemim çünkü :(

Son olarak akşam sporum
1 fast miles - walk away the pounds youtubeden bu poru yaptım hafif bir balangıç oldu yavaş yavaş artırmayı düşünüyorum yatmadan öncede 40 mekik çekiceğim :) :32:

Eveeet kızlar bugün 2. günümm :46:
Aslında kahvaltı olarak müsli yemeği düşünüyodum fakat kahvaltı yapmayı sevdiğimden dolayı müsliyi hergün farklı bir öğünde yemeyi düşünüyorum :)
SABAH
Kalkar kalkmaz 2 bardak su içtim. Kahvaltıdan önce '1 fast miles - walk away the pounds' ve 'Leslie Sansone-Start Walking 2 Mile' sporlarını yapıcam.
KAHVALTI olarak maydonozlu peynirli domatesli yumurta yicem yanınada 1 dilim ekmek :56:

Allahı kendimi öldürmek istiyorum şuan da dayanamayıp karam yedim aferin bana neyse şimdi akşam yemeğimi yiyeceğim edikten sonra yazarımm :)):))

Canım ne güzel okadar fazlan yok gerçi ideal kiloya yaklaştıkca kilolar cabucak gitmiyor sabır gerekiyor 😌 umarım başarılı olursun ☺️

Canım ne güzel okadar fazlan yok gerçi ideal kiloya yaklaştıkca kilolar cabucak gitmiyor sabır gerekiyor 😌 umarım başarılı olursun ☺️

Aynen aşırı bir kilom yok ama görünüş itibariyle kötü duruyorum bide bikini giyince :D çok sağol :3:

Back
X