- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok geçmiş olsun. senin sağlığın yerine gelsin de gebelik icin 1 ay daha bekleriz her şeyin başı sağlıkSağ olun kızlar, benim bu ay yalan oldu gebelik falan.. 7 gün ağır bir serum alacağım, ardından da vajinal fitil tedavisi olacak. Serumla iyileşip iyileşmeyeceği de kesin değil. Bakalım..
Kuzum sen iyi ol da bebeğin nasipse gelir sana, üzülme sakın sağlığını düşün önümüzdeki ay seviniriz sanaSağ olun kızlar, benim bu ay yalan oldu gebelik falan.. 7 gün ağır bir serum alacağım, ardından da vajinal fitil tedavisi olacak. Serumla iyileşip iyileşmeyeceği de kesin değil. Bakalım..
Ay çatlayana kadar yedim cumleni kullanicam benAnlarlar aşkım biraz zaman sadece, onlar bizden biraz farklı düşünüyor süreci de yaşamadıkları için panik oluyorlar belki önemsiyorum seni deme şekilleri böyledirSen sakın üzülme sorarsa çatlayana kadar yedim öğlen dersin
Ayy galiba 13 bugün, nolur çabuk geçsin noluuur![]()
aynen canım dişçide öyle dedi hamile kalmadan yaptır dedi gidip yaptırcam şimdi 12 buçukta randevum var :)
29 mart benim Batİnşallah yaaa martta gebe çıkaramadık henüz![]()
kız sen bayaa bayaaa hazırsınr
Bende yaptırdım dişlerimi valla rahatladım. Kg da verdim fazlaları. Düzenli beslenerek az az vermeye devam ediyorum.
Şu an herşey hazır vücutta hazır inşallah sağlıkla gelsin
Bu arada dün bana dr akıntın var dedi yumurtlama cuma olur cumaya kadar rahim temizleyici tek doz bi ilaç verdi yani enfeksiyon vs varsa temizler tek doz zaten 24 saat etkisi ddi dün içtim sabahtan beri sulu satı akıntı çok var demekki temizleniyor. Fitilde verdi 3 akşam yap bırak dedi. Temizlensin hazır olsun rahim diye. Yarında yapıp bırakırım fitilide.
Eşime de keçiboynuzu kürü yapıyorum artık bakalım. Kendime oylanmak için hafta sonu ip falan alıcam örgüye başlicam ben kafam dağılsın![]()
Olmaz olmaz yaptır canım sen sonuçta iğne yapmicak film çekmicekse sorun yokki.kız sen bayaa bayaaa hazırsın
bende gittim yaptırdım dişi kanal yaptı geçici dolgu koydu haftaya cumartesi dolgu yapcak.
haftaya cumartesi pazar bende yuumrtlama gösteriyor.
nası olcak bilmiyorum.
uyuşturmadan yapcaz dolguyu dedi. herhalde yumurtayı etkilicek bi durum olmaz.
bugun diş filmi çekti ama bugun zaten adetimin son günü. yumurta bişi yok ortada
bakalım bu ay nolacak hepimizin haliii çok meraktayım :)
Dogru bazi insanlar kendini psikolojikmen hazirlamak isterler ben kendimi taniyorum cok uzulecem saglik olsa bike benim stresim yuzunden yine sorun olabilir o yuzden en iyisi benim icin ogrenmemek. Bende sormayi dusunuyordum sana da bir tedavisi yok demisse hic sormaya bile gerek yok.evet canım aynen öyle. bende doktora sordum bi sorun çıkarsa anne karnında müdahele imkanı var mı diye. hayır yok dedi. aldırmayacağımıza göre öğrenmenin de anlamı yok dedim. öyle düşünme bazı anneler varsa da bileyim kendimi ona göre hazırlarım diye düşünüyor dedi. yaptıranlar da eminim bunu düşünüyordur ama ben yaptırmamayı tercih ettim. bi değerde ufak oynama olsa kafama takıcam ne gerek var ki belki de sapasağlam çocuk. insallah sağlıkla kavusuruz
Mart sonunu bekleyen ben de varım29 mart benim Batsüpriz yaparım belki bu ay benim batlar bitemedi
4 mart
29 mart
Neyse sonra Nisan a geçebilicem![]()
İnşallah bu ay bitmeden güzel haberler alırızMart sonunu bekleyen ben de varım
En erken 23 en geç 26
İnşallahİnşallah bu ay bitmeden güzel haberler alırız![]()
ay inşalalh canım ya.Olmaz olmaz yaptır canım sen sonuçta iğne yapmicak film çekmicekse sorun yokki.
Valla ultra hazırızzz
Bekliyoruz bu 3 ay geldi geldiler artık kaçış yok![]()
Benimde burnum tıkalıydı kaç gündür canım belki grip olmuşsundur hamilelik belirtisine bağlamadım ben onu hiçKizlar birsey sormak istiyorum adetime 3 gun var 1 hafta once asiri uyku istegim basladi ve burnum tikandi surekli oksurdum oksurmem azaldi ancak hala burnum tikali asiri su icme istegim var goguslerim biraz buyudu dun ovulasyon testi yaptim birsey cikmadi hala hamile olma sansim var mi
Benim batta 27 mart, kızlar mart gebesi olalım inşallahhhhMart sonunu bekleyen ben de varım
En erken 23 en geç 26
Yok canim grip deilim aleejim tuttu ama cok agir gecirdim bu defa ilk hamileligimde de boyle olmustuBenimde burnum tıkalıydı kaç gündür canım belki grip olmuşsundur hamilelik belirtisine bağlamadım ben onu hiç![]()
Çokça aminnn inşallahBenim batta 27 mart, kızlar mart gebesi olalım inşallahhhh
Umarim psikolojik deildir canim guzel haber verirsin adet gunun ne zaman2 gündür halsizlik,uyku hali,midemde birtakım olaylar var.goguslerim hassaslasti sanki.
Psikolojik bunlar biliyorum ama..![]()