Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu kilo ile listeye girebiliyorsun ki 😍
60.7 ile izne ayrılmıssın kontrol ettim

Günaydın kaptanım 😍😍
Tesekkur ederiz sizlerede basarılar diliyorum ❤

Tebrik ederim canım güzel eksi 😍

Hayırlı yolculuklar canım 😘
Elifcim yuzdem 3'e bölünüyor ya takimi altlara cekersem ben de vicdan azabı çekerim. Kızlara kıyamam. Napsam ki kaptanim en doğrusunu bilir.

Bu direncin canı çıksın bıraksın yakamı ..dönüp duruyorum 60'larda ben de tatlım...üç hafta neredeyse bir ay olacak...
Seni bu spor yapamama ve ikramlık hazırlama süreci geriye düşürdü canım ben de zaten korumada mıyım devam mı etsem bilemiyorum
Yeniden kilo almaktan korkuyorum ben de 🙈🤷‍♀️

Operasyonu dün oldu cnm, ablamla, eşimin küçük kardeşi yanındaydılar. Şükür temiz demişler, kemoterapi almayacakmış. Üstümden yük kalktı resmen, o kadar mutlu oldum ki... Rabbim tüm anneleri evlatlarına bağışlasın.
Çok şükür tatlım ya.. Allah tüm hastalarımızın yardımcısı olsun. Çok sevindim annen ve senin adına...

Seni bu spor yapamama ve ikramlık hazırlama süreci geriye düşürdü canım ben de zaten korumada mıyım devam mı etsem bilemiyorum
Yeniden kilo almaktan korkuyorum ben de 🙈🤷‍♀️
Doğru söze ne denir...bol bol yuzecegim bu mini tatilde...Sen almazsın biliyorum hiç korkma...serçe gibi menülerin var...bizim orda boğazlı değil derler...aynen öylesin...

Canın sağolsun canım, haftaya daha da güzel bir rakam görürsün öyleyse.
Inşallah canım hep beraber eksilelim 😍
Çok fazla artı değil bencede. Bu hafta artı geldi diye moralini bozup kendini bırakma. Benim sık yaptığım bir hata çünkü bu. Sen yapma :)

Diyet yapmamana rağmen iyi bir sonuç canım tebrikler.

Tebrik ederim. Aynı miktarda kilo vermişiz.

Geçmiş olsun.

Çok güzel fark tebrikler.
Ya ne güzel bende tebrik ederim canım 👍
olsun eksi eksidir tebrikler canım👍
yapamadığın için mi eksi 400 tebrik ederim canım 😄👏
harikasın canım tebrikler👏🤭
olsun canım sonuçta eksi tebrikler👍
aferim bana yinede😄😄😂😂
kaptanım süpersiniz tebrikler🧿👏👏👏

Tebrik ederim canjm çok güzel👍👏
Saol canım

Bende bu hafta bildirim yapıp listeden cıkıyorum kızlar izmire gideceğim o yüzden dikkat edip tartılma sıkıntım olacak
Gecen cuma 56.1
Bugün 55.0
Fark 1.1
%1.96
Maşallah kız darisi basima haftaya 1 kilo eksiyle gelmek istiyorum

Bu ay kas artırmışım hep yağdan vermişim çok sevindim geçen cuma 89 bu cuma 88.5 eksi 500 regl daha bitmedi belim 89 olmuş 15 gün önce 93 dü 4 cm de belden gitmiş toplamda 14 cm belden incelme olmuş :KK71: :KK71:
Ne güzel ya bende olculerime bilmek istiyorum

Back
X