• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

:) bende hep hayalini kuruyorum istediğim hayatın,evimin bile hayali kurulu,hala daha hayal kurmaya devam ediyorum :)
seninki de çok ilginçmiş ama zaten sen düşlediğini yaşamışsın :)

İstediğiniz eve kavuştunuz mu , hayatı yaşadınız mı

13 gün önce Ya Müyessir esması ile 21 günlük olumlamaya başladım..ilk günler biraz tuhaftı ama huzur veriyordu içime,garipsemiştim,hani öyle bi şey yokken nasıl düşünürsün diye,ama diyorum ya ''huzur'' vermesi,kalbimi kıpırdatması,içime bi heyecan gelmesi,dedim devam edicem ne kaybederim,sonuç olarak Rabbin adını zikrediyorum...bundan daha iyi nolur ki?
aradan geçen 13 gün zarfında,yaşadığım bi kaç olay oldu (özel olduğu için yazamıyorum :)) hatta az önce fark ettim bunu,bu yazıyıda ondan yazmak istedim..
isteyerek yapılan herşey insana sözlü yada fiili bi şekilde sunuluyor :)ve ben dün gece duyduğum bi kaç cümle ile (bu yaptığım olumlama ile alakalı :)) öyle mutlu oldum ki ifade edemem :) bi anda,beklemediğim bişeydi inanın :) bunu bütün samimiyetimle yazıyorum kesinlikle kandırmak değil!hatta sabah kalktığımda,aklıma gelir gelmez yüzümdeki o gülümseme,içimdeki o mutluluk kat ve kat daha da arttı :)
mutlu muyum ?EVET
huzurlu muyum? KESİNLİKLE EVET
inanıyor muyum?SONUNA DEK

8 günüm kaldı olumlamanın bitmesine :)sadece deneyim bu,denemekten zarar gelmez,pozitif düşündükçe pozitifleri çekersiniz..bunu çoğu kez yaşadım ve gördüm..

Kaç tane söylediniz

Teşekkür ederim canım.11 12 yaşından beri olumlu düşünmeyle ilgili bir çok kitap okudum,hayat felsefesi haline getirdim diyebilirim.Her şeyde bir hayrın olduğunu düşünürek yaşamak lazım, hastalıkların hatta ölümlerin bile. İkinci önemli şey ŞÜKÜR.Damarlarda hissetmek lazım :) Mesela yeni çok iyi bi iş istiyorsunuz, ama şu anki işinizden kurtulmayı planlayarak,bir an önce şu lanet olası işten kurtulayım derseniz;gelen gideni aratacaktır.O anki işinizle ilgili iyi güzel şeyler bulacaksınız,bulduracaksınız şükredeceksiniz ama aynı zamanda yeni işinizin de hayalini kuracaksınız.Diğer tüm konular için de böyle.3. kısım gönülden istemek;gönülden derken coşkuyla isteyeceksiniz.O olsa hissedeceğiniz duyguyu,hissiyi önceden hissetmelisiniz.Bunun içinde imajinasyon yapmanız gerekir.İmajinasyon 5 duyu organınızla hayalinizi yaşayacaksınız, ama dışardan bakarak değil,içinde olarak.Kokusunu almalısınız,dokunmalısınız,sesini duymalısınız,görnelisiniz rengini.Yani onu daha önceden yaşamış gibi olmalısınız ki yasalar dileğinizi gerçekleştirmek için can atsın.Ve bence en önemli olay hayalinizi gerçekleşinceye kadar içinizde saklamalısınız,ben eşime bile söylemem mesela çünkü anlattığınızda enerjisi düşüyor,hele bir de negatif insanlara anlatırsanız sömürürler.2 yıldır hatta 3 yıldır çevremdeki tüm olumsuz insaları çıkardım hayatım değişti :)

Size önerebileceğim dediklerimi fazlasıyla içeren ve benim baş ucu kitabımı tavsiye edeyim: Sandra Anne TAYLOR ın "KUANTUM BAŞARI" kitabı.11 yaşından beri okurum bu tarz kitaplar, benim için en iyisi en dolusu buydu.

12 yaşında oğlum var . Bu yaşa uygun bu alandaki kitap isimlerini paylaşır mısınız

kızlar doğru enerji yaymanız için size çakralarını dengelemek adına esmalar paylaşıcam..sayısı size kalmış..
buyrun bakalım:)

Kök Chakrası: Zikir: Hüvvemin Anlamı : Ya Rabbi

Hara Chakrası: Zikir: Üvvemin Anlamı: Ya Kadimu

Göbek Çhakrası: Zikir: Rahin Anlamı: Ya Haliku

Kalp Chakrası: Zikir: Budin neşrin Anlamı: Ya Kerim Ya Rahim

Boğaz Chakrası: Zikir:Bulliyin Anlamı: Ya muhassaras Semavati vel ardı

Alın Chakrası:Zikir: Kema Yürmin Anlamı: Ya Alimü

Tepe chakrası : Zikir: Henşarin Anlamı: Ya Muhyi

Bu Çalışmaları En uzun Süre olarak 10 veya 15 dakika Yapınız.
Ama daha fazla yapabiliyorsanız daha fazla yapınız.

Alıntıdır
Bu hüvvemin üvvemin henşarin hangi dilde ?

kızlar doğru enerji yaymanız için size çakralarını dengelemek adına esmalar paylaşıcam..sayısı size kalmış..
buyrun bakalım:)

Kök Chakrası: Zikir: Hüvvemin Anlamı : Ya Rabbi

Hara Chakrası: Zikir: Üvvemin Anlamı: Ya Kadimu

Göbek Çhakrası: Zikir: Rahin Anlamı: Ya Haliku

Kalp Chakrası: Zikir: Budin neşrin Anlamı: Ya Kerim Ya Rahim

Boğaz Chakrası: Zikir:Bulliyin Anlamı: Ya muhassaras Semavati vel ardı

Alın Chakrası:Zikir: Kema Yürmin Anlamı: Ya Alimü

Tepe chakrası : Zikir: Henşarin Anlamı: Ya Muhyi

Bu Çalışmaları En uzun Süre olarak 10 veya 15 dakika Yapınız.
Ama daha fazla yapabiliyorsanız daha fazla yapınız.

Alıntıdır
Bu hüvvemin üvvemin henşarin hangi dilde
tek sebebi bana göre gerçekten inanmamak :)
bi şeye inandığın zaman o şeye ulaşırsın
tecrübeyle sabittir bu :)
önce inancını sorgula;yapabilir miyim acaba mı diyorsun yoksa yapıcam mı? bu çok önemli
kendimden örnek vereyim
3. defa aldığım bi dersim var
benim için çok önemli artık vermem gerek
bu dersten nefret ediyordum çünkü anlamıyorum klasik öğrenci yani :)
neyse son dedim bu, bu sefer bitecek hemde almam gereken en iyi notla :)
tabir-i caizse köpek gibi çalıştım
inandım çünkü yapıcam vericem
ilk sınavım iyiydi ama beklediğim kadar değildi
olsun dedim önümde 1 vize 1 final 1 de ödev var :)
ödev puanım açıklanmış 97 yani 9.7 puan :)
ikinci sınavım süper geçmişti :) sonucunu da öğrendim 80 :)
kaldı final o kadar kasmama gerek yok ama ben kafaya koydum ya bi kere olucak en iyisi olacak diye :) yapıcam çalışıcam ve sonunda mutlu olucam...
umarım burdan ne demek istediğimi anlıyorsunuz?
yapman gereken tek şey gerçekten ''İÇTEN İNANMAK''
hadi gel senle da başlayalım :) 21 gün dene..21 gün bitmeden o istediğini ypmaya başlayacaksın :)

tamam cnm o zaman bu akşam başlıyoruz:)

Hangi ders ?

Nefret gönderdiğimiz şeyler de bize o şekilde karşılık veriyor

12 yaşında oğlum var . Bu yaşa uygun bu alandaki kitap isimlerini paylaşır mısınız
Merhaba,
Daha küçükken çocuklarıma Louise L. Hayy ın kitaplarını okutmuştum. Ama kitap olarak; Road Dahl,John Boyne, Sharon M. Drapper,Vladamir Tumanov,Jose Mauro de Vasconcelos gibi yazarların hemen hemen tüm kitapları ile birlikte Oz Büyücüsü, Alice Harikalar diyarını da tavsiye ederim. Kitaplarının hepsinin özü aynı aslında… İçindeki gücü keşfet…Aradığın kişinin kendisi ol…
Tüm güzel şeylerin başı sevgidir. Sevginin özü bilgidir. Onunla ilgili ne kadar çok şey bilgilenirseniz ve bunu çocuğunuza gösterirseniz o kadar mutlu olur emin olun. Arkadaş olun onunla, bir arkadaş nasıl bilgiliyse onun gibi bilgilenin. Duyguları ve çeşitliliği hakkında bilgilenin en çok; nerde mutlu, neşeli,umutlu,güvenli,mutsuz,kaygısız,güvensiz hisseder bilin. Bildiğinizi aldığınız önlemlerle ya da yaptığınız ince jestlerle gösterin nacizane.

Bugün muhteşem bir tutulma var. Burda çok defa linkini paylaştığım Mor Alevin bugüne ait paylaşımını eklemek istiyorum. Yine dopdolu yine çok coşkulu; benimle o kadar eşzamanlı ki her zaman kendimi görüyorum yazılarında. Sizlere de uygun mutlaka bir şeyler vardır; tavsiye ediyorum.

Hayatımın en önemli dönüm noktalarından birindeyim yine. Cooktan belli bir şeydi bu, seçim yapmak zorundaydim. Aile büyüklerimize duyduğumuz gorev,vazife... den dolayi; istemeye istemeye sectigim sey olmadi, bir baska şey oldu. Gecen senelerde Allahim sen içimi biliyorsun ben bunu o zaman gelince yapmak zorunda kalacam, hatta belki de o zaman cok isteyecegim ama sen oldurma dedim ve olmadi cok sukur. Simdi gelen, olan şey de inanılmaz bir şey aslında. Çocukken hep hayalini kurardım olsa diye. Ve oldu; neler oldu,neler degisti ve oldu. Beni bekleyen neler var,hangi mucizeler var.Bu araçlarla kimlerin kalbine dokunacağım,kimlerin mutluluguna mutluluk olacağım ??? Kimler benim icin iyiki varsın, iyiki burdasın diyecek ve ben de onlar icin iyiki varsinizz,iyiki alanimdasiniz varliginiza şükürler olsun diyecehim??? Hangi harika oluşlarla ve hangi harika insanlar yoluma yoldaş olacak, ayaklarımi yerden kesecek mutluluklarima ortak olacak, müjdelerimin alicisi olacak??? Sonsuz şükürler olsun olanlara,olacaklara Eş Şekur Ya Latif El Vehhab Ya Muktedir Er Rafi ❤

Mor alevin bu paylaşımını ağlayarak okudugum dogrudur, sizlere de tavsiye ediyorum :KK68:
Burada da anı olarak da kalsın istedim. Bagajımı topladım ve atalarıma dönüyorum gercekten fiziksel olarak, hem de doğduğum büyüdüğüm bambaşka yer iken.Gidiyorum;coşkumu,sevgimi tüm zamanlardaki cocukluklarıma aktararak :KK200::KK200::KK200:
Yine bir dönüm noktasındayım aslında hep birlikte.
2020 yılı hayatımın en önemli dönüm noktasıydı ki sadece benim değil insanlığın dönüm noktasıydı…İnsanlar ilk defa bu kadar ego-benlikleri arasında gidip gidip geldiler; kimimiz egomuza kimimiz benliğimize daha da yaklaştık. Eee artık ayrımın daha sert olması gerekiyor ki yaşadıklarımızı yaşarken niye bunlar böyle oldu demeyelim diye. Gerçekleri ararken kendi gerçeğimizi bulalım diye ya da iyice derinlerde kaybolup derinlere soktuğumunz kendimizi bulalım diye.

“Bazen, içinizdeki gerçekliğin çok ötesine yürüyorsunuz, çünkü hepiniz kalplerinizde Yeni Dünyaya öyle bağlısınız ki. Ancak hala daha içinizde yanlış anlamalar, reddedilme, acı ve kahırlarla karşılaştığında büyük eziyet çekmiş bir çocuk var.

Size söylemek istiyorum: Bu çocuğu ciddiye alın. O sizi geride tutan bir pranga değildir, o yolunuzun bir parçasıdır. Sadece bu çocuğun önünde diz çökerek doğrudan yüzüne bakıp hikayesini dinleyerek ve böylece bu çocuğu tüm duyguları ile kabul edip tamamen anlayarak Yeni Dünyanın bir vatandaşı olursunuz.”

Taa 2020 yılındaki paylaşamımdaki yazıdan döneme ait bir içerik. Evet evet o bavullara ulaştım, sadece benim değil bilinçaltımın pek çok kalıplarının bulunduğu o bagaja; neler çıktı neler. Hala da çıkıyor; içimdeki çocuğun anlam veremediği sorulara birlikte cevaplar bulduk. Onu karşıma aldım ve sıcacık sarıldık sarmalaştık. Birlikte el ele verdik başkalarının da iç çocuklarını kendileriyle tanıştırdık. Şimdilerde ise çok daha özgür; artık şimdi de ve tüm zamanlarda sanki tüm halleriyle tüm zaman-mekanlarıyla mutlu. Sonsuz şükürler olsun ki artık Dorothy de Oz büyücünün bir düzmece olduğunu anlıyor, o sadece mekanik-psikolojik illüzyonunu kullanıyordu; artık Kansas’ına daha emin adımlarla ilerliyor.

Back
X