Eşimin tavrı

Mistik_mrv

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2018
2
0
1
35
merhaba hanımlar.

evleneli 4 ay oldu eşimle aynı şehirde yaşıyorduk söz,nişan.düğün memlekette oldu,

çalıştığımız şehire yerleştik.

eşimle ilk birlikteliğimiz yaklaşık düğünden 1 hafta sonra filan oldu.benim korkum eşimin çekingenliği,bunları aştık. biraz daha rahatız eskiye göre.

perşembe akşam eşim benden geç geldi işten. yolda ıslanmış biraz geldi duşa girdi.bende yolda üşümüş diye çay doldurdum,banyo kapısına tıkladım çayın pc masasında diye,tamam diye seslendi.

çıktı suratı bozuk atıyor,yorgunmusun filan diye gireyim lafa dedim,ehh işte hava soğuk diye kısa kesti sohbeti

dünde üstünü değiştirirken ütü masasını almak için girdim odaya.ya görmüyomusun üstümü değiştiriyorum diye sesini yüksellti,bende biranda yükseldim sen benden mi çekiniyorsun hala.alakası yok illa her halimi görmeni istemiyorum diyor,laa ne her hali evliyiz artık diye.o gece öyle moralimiz bozuk yattık

en son bu akşam biraz hafiften sorayım dedim.

bak benden neden çekiniyorsun,ben seni seviyorum ve kabul ediyorum,istemeden bişeymi dedim kırdımmı seni dedim .

ya ne bileyim alışık değilim hem kıl yumağı gibi görmeni istemiyorum,

ee iyide temizliğinde filan sıkıntın yok geriside benim için sorun değil.

ben seni kabul ettim sen beni kabul ettin.

bu seferlik konuştuk bakalım ilerleyen durumda ne olacak. hani bana karşı kaba saba değil,istekli filan ama anlamadığım bazı noktaları var

Sizin eşlerinizde de böyle durumlar oldumu.

merhaba hanımlar.

evleneli 4 ay oldu eşimle aynı şehirde yaşıyorduk söz,nişan.düğün memlekette oldu,

çalıştığımız şehire yerleştik.

eşimle ilk birlikteliğimiz yaklaşık düğünden 1 hafta sonra filan oldu.benim korkum eşimin çekingenliği,bunları aştık. biraz daha rahatız eskiye göre.

perşembe akşam eşim benden geç geldi işten. yolda ıslanmış biraz geldi duşa girdi.bende yolda üşümüş diye çay doldurdum,banyo kapısına tıkladım çayın pc masasında diye,tamam diye seslendi.

çıktı suratı bozuk atıyor,yorgunmusun filan diye gireyim lafa dedim,ehh işte hava soğuk diye kısa kesti sohbeti

dünde üstünü değiştirirken ütü masasını almak için girdim odaya.ya görmüyomusun üstümü değiştiriyorum diye sesini yüksellti,bende biranda yükseldim sen benden mi çekiniyorsun hala.alakası yok illa her halimi görmeni istemiyorum diyor,laa ne her hali evliyiz artık diye.o gece öyle moralimiz bozuk yattık

en son bu akşam biraz hafiften sorayım dedim.

bak benden neden çekiniyorsun,ben seni seviyorum ve kabul ediyorum,istemeden bişeymi dedim kırdımmı seni dedim .

ya ne bileyim alışık değilim hem kıl yumağı gibi görmeni istemiyorum,

ee iyide temizliğinde filan sıkıntın yok geriside benim için sorun değil.

ben seni kabul ettim sen beni kabul ettin.

bu seferlik konuştuk bakalım ilerleyen durumda ne olacak. hani bana karşı kaba saba değil,istekli filan ama anlamadığım bazı noktaları var

Sizin eşlerinizde de böyle durumlar oldumu.

5 senedir evliyim hala banyoya bodozlama daldigimda esim utanir. Ya da uzerini degistirken. Yani normal bu tur seyler cok takilmayin derim.

Yeniyken ben de böyleydim. Çekinirdim, yanında soyunmazdım vs. 11 sene oldu şimdi ohoooo...

Yani demem o ki zamanla geçiyor çekingenlik. Aceleci olma. O da alışır zamanla.

Ne güzel ya utanma duygusu olan bir esiniz var. Ben cok saygi gosteririm insanlarin hassasiyetlerine asla zorlamam zamanla kendisi alısır. Ben de banyoda ya da soyunurken kapi calmadan iceri dalınmasıni sevmem. Insanlari kendi dogasina birakip, zaman tanimak lazim bence...

Bunlar zamanla aşilacak şeyler bir yerden sonra aradaki bütün engeller kalkıyor :KK53: siz ustelemeyin tamam haklısın deyip kapatın ne olacak

Artık evlenseniz de, her insan birden bire değişen düzene çok çabuk alışamaz. Bugüne kadar böyle bir şey yaşamayan birinin utanması tabii ki normal. Zamanla alışırsınız. Sizde böyle durumlarda en azından kapıya tıklatın. Siz ona saygı gösterin, o da size.

Olabilir .bizde esimle giyinirken soyunurken birbirimize bakmayiz.banyoya yada odaya öle dalıp girmeyiz ..kari kocada olsak özel alanlarimiz olmalı bence tabi bu benim düsüncem

Banyoya kapıyı vurarak girerim her zaman o da öyle.. wcyi söylemiyorum bile. Ama soyunmakta ne var ki zaten görmüşsünüzdür göreceğinizi alışmakla alakalı sanırım.

Açıkçası ben hiç eşimin yanında öyle çırılçıplak gezmem , eşim de benim yanımda :/ ha öyle gezenleri tuhaf karşılamıyorum ama ben yapamıyorum rahat edemiyorum .. özel anlarda yaşanan şey tabii ki başka , ama gün içinde de , öyle çekici gelmiyor yani karşımda çıplak çıplak :D

5 senelik evliyim esimin beni çıplak görmesini istemiyorum helede gündüz veya ışık açıksa o yüzden 1 veya 2 kere görmüştür beni bende onu hiç görmem ne var bunda ne güzel utaniyo iste altında bişey aramaya gerek yok için rahat olsun hatta

Back
X