Eski sevgilimin sapık gvt çıkması

Pişmandır tabi niye pişman olmasın. Sizinle tamamen ilişkiye giremediği için pişmandır. Numaranızı silmiş mi diye kontrol edip stalk yapmayın, en kısa zamanda numarayı değiştirin, kendinize yeni bir beyaz sayfa açın bence .
Engellenenlerden profil fotosunu gördüm ama yakın zamanda numaramı değiştirip yeni bir sayfa acıcam cok sağ olun buraya dökmek cok iyi geldi kimseye anlatamıyordum

engelledim ama hala numaramı silmemiş geçen farkettim evet numaramı değiştiricem. O kadar zoruma gittti ki ettiği hakaretlerdaha önce başkalarıyla da yaşadın mı bi şeyler vs vs bu şekilde de hakaretleri oluyordu iyi ki kurtuldum
Hem sizi tenha yerlerde kıstırmaya çalışıyor hem de geçmiş sorgulaması yapıyor. Ben bu tür erkeklerin kafasını asla anlayamadım. Farklı bir algılama problemleri var.
Konu sahibi bence siz bu adamdan gerçekten hoşlanmışsınız. Belki duygusal boşluktaydınız. Yaşadığınız şeyler için kendinizi suçlamak geçmişi değiştirmeyecek. Bu kişi tacizci ve belkide tecavüzcü. Çok büyük bir tehlike atlatmışsınız. Güvenliğiniz için asla iletişime geçmeyin.

Okudum okudum dümdüz okudum yani... Nereye bağlanacak diye bekledim, başı sonu aynı hikaye. Niye ararsınz, niye yapışırsnz daha bu tiplere bilmem ki.

Benim ailem yok gibi bi şey o da bu durumu biliyordu ve bana sen en ufak sevgi sözcüğüne kanıyorsun çok safsın demişti bu eksik yönümden faydalandı. Evet engelledim her yerden ama hala pişmanım silip atamıyorum bu anları aklıma geldikçe başım eğiliyor
bak her şeyin farkındasın bundan sonra insanların sevgi gösterilerine kanma ki böyle şeyler tekrar başına gelmesin şuan en önemli olan şey bunun tekrarlanmaması
seven insanın yapacakları çok belli çok net aslında ama sen o yönden eksik olduğun için anlayamıyorsun henüz
üzüldüm ve anlıyorum yaşadığın şeyi, zaman içinde geçecek lütfen takıntı yapma bu hisleri
hiç sevilmemiş hayır demeyi de öğrenmemiş bir insanın başına geliyor böyle şeyler o yüzden durumun farkındasın kendini anlamaya tanımaya çalış sınırlarını net çiz ve kendini tehlikeye atacak şeyler yapmaktan kaçın bir şey yapmadan söylemeden önce sakince düşünmeye çalış
fevriyim demenden de yola çıkarak kişilik bozukluğu olabilir diye düşünüyorum her halükarda dengesizlik var lütfen fırsatın olduğunda terapi al alamıyorsan internetten bir şeyler araştır sen kendi psikolojini içsel sistemini anlarsan o zaman değişebilirsin kendini kontrol edebilirsin
bu yaşlarda ve senin ailevi durumunda çok normal tamam mı kendine fazla yüklenme anlayışlı şefkatli ol ama dışarıya karşı sınırlarını net tut

Hata deyip ders çıkaracaksın bu durumdan. Yaşın küçük muhtemelen sen duygusal yaklaşmışsın karşındaki bir pislik çıkmış. Pislik biriyle muhatap olduğun için bundan sonra teşhis edip kaçman daha kolay olur diye düşünüyorum. Numaranı değiştir o salağın ne yaptığını merak bile etme. Kendi değerinin farkına var kendine değer vermeyi öğren ki böyleleri yanına bile yaklaşamasın

Bence Yapman gereken ya kendini geliştirmeye odaklanmak ya da yeni hobiler edinip yeni insanlarla tanışmak yani kafayı farklı alanlara yöneltmek,başka bir şey değil bu konu üzerine düşünmeye çalışarak sadece kendini yıpratırsın. Bulunduğum konumda koşu kulübü yürüyüş kulübü bu tarz etkinlikler ya da bir tura falan katılabilirsin günübirlik ya da konaklamalı ya da birkaç kursa katılabilirsin ilgini çeken

Back
X