Kafası cinsellikten ibaret olan bir erkek ve seninle üzgünüm ama bi gelecek düşündüğü yok sadece seninle birşeyler yaşamak ve sıkıldığında monoton hissettiğinde bırakmak istiyor. Her erkek ilk zamanlar sevgi patlaması yaşatıyor karşındaki kıza, kız da tabi şaşırıyor gerçekten seviyor hoşlanıyor bu benden ben bununla olayım diye, ama 2-3 ay bile kalmadan kız gerçek yüzünü görür. İlk tanıştığınız gibi ya da ilk haftalar aylar sana çok aşığım çok seviyorum ölüyorum bitiyorum diyen, Sürekli ilk aylardan buluşmak isteyen darlayan insandan herşeyi bekleyin. Kusura bakmayın ama bir amacı vardır. sizi sürekli buluşmaya çağırma sebebini de siz de biliyorsunuz tekrar tekrar gitmişsiniz tabi suçlamıyorum hala içten içe bir sevginiz olduğu için bir şans vermek istemişsiniz belki. Mentaliteniz kötü olduğu zamana da denk gelmiş. Ama tek size böyle davranmıyordur emin olun, hayatında tanışıp gördüğü her kıza böyledir. Yapacağınız tek şey uzak durmak sınır koymak ve ders çıkarmak, kimsenin evine arabasına da kolay kolay binmeyin ülke de neler görüyoruz cesaretinize hayran kaldım.