- 13 Ekim 2017
- 622
- 439
- 23
- 43
konu sahibi hocasıyla karşılaşmak için fırsatlar yarattığını, masaya çıkıp şarkı söylediğini belirtiyor. yani bu mini etek giydi tahrik oldum meselesi değil. sokaktaki kadın taciz edilmek istemez ve taciz eden suçludur ama konu sahibi hocasından hoşlandığını ve karşılaşmaya çalıştığını belirtiyor.17 yaşında adam öldüren tecavüz eden hırsızlık yapan kişiler ÇOCUK şubeye gönderilir ve yine ÇOCUK oldukları için hapishaneye değil ISLAHEVİne gönderilir bilin istedim çünkü 18 yaşın altı reşit değildir ve çocuk sayılır. Ayrıca hemcinsinize karşı daha saygılı ve sevgili olmanızı sürekli erkekleri savunmamanızı da rica ediyorum. Ne demek tahrik eden biraz edep yahu sokaktaki magandalar gibi yazmayın bari, sizde kadınsınız yarın öbür gün bir kız çocuğunuz olur allah korusun veya sizin başınıza bir iş gelir tahrik etti beni derse evet doğru mu diyeceksiniz? Erkek milleti çarşaflı kadınlardan dahi tahrik oluyor, damacanaya hayvana halleniyor bilmem farkında mısınız?! Ayrıca yok kadınlarla muhatap olma derim yok dolmuşa minibüse binme derim yok tacizci die yaygara koparırlar iftira atarlar bu neyin kafası yahu? İyi ki evlenmişsiniz de kocanız var kral edin olur mu? Ay kadınlarda çok meraklıydı kocanıza.
birlikte işlenmiş suçlarda tahrik edenin de tahrik olanın da suçu vardır.
örnekler
birinin aklına banka soyma, adam öldürme ya da uyuşturucu üretimi yapma fikri gelse ve bunu yapmak için başka birini ikna etmeye çalışsa ve başarsa burada ikisinin de vebali vardır.
bu kız hocasına olan duygularını fiile geçirse ve adam da karşılık verse bence ikisinin de vebali suçu vardır.
lütfen örnekleri ortak yönleri açısından kıyaslayalım.