• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hocama karşı hissettiklerim

İyide asılıyorum hoşlanıyorum dememiş ısrarla hayranlık duyuyo olabilirim hoşlantıya dönmesini istemiyorum ne yapmalıyım demiş, yaptığının yanlış olduğunun farkında yani. Eğer ben hocama aşığım evli olması umrumda değil nasıl ayırırım karısından gibi şeyler yazsa yazdıklarınızın altına imzamı atarım ama yardım istiyor burdaki genç kız bence çok çıkışmışsınız. Bizim zamanımızdaki devirle şimdiki ne yazık ki bir değil bizim ailemiz höt deyince dururduk şimdi aileler çocuklarıyla arkadaş gibi olmayı tercih ediyor ve bence çok daha iyi böyle olması, o zamanlar 17-18 yaşında evleniyordu insanlar şimdi daha geç evleniyorlar o yaşlardakiler hala çocuk sayılıyor bir nevi o yüzden kıyaslamayın derim.

Peki.. Size masumane gelmiş olabilir yaptıkları, tesadüfi karşılaşmaları, dikkat çekme çabaları filan, bana gelmedi.. yorumumda ayıp ve gençleri asosyalliğe iten bir şey olduğunu düşünmüyordum ama sizden öğrenecek ne çok şeyim varmış meğer... sizin "yaşıtın birini bul onunla oyalan" öneriniz gerçekten bende bir aydınlanmaya sebep oldu.. yorumlarınızı ilgiyle takip edeceğim bundan sonra..

Peki.. Size masumane gelmiş olabilir yaptıkları, tesadüfi karşılaşmaları, dikkat çekme çabaları filan, bana gelmedi.. yorumumda ayıp ve gençleri asosyalliğe iten bir şey olduğunu düşünmüyordum ama sizden öğrenecek ne çok şeyim varmış meğer... sizin "yaşıtın birini bul onunla oyalan" öneriniz gerçekten bende bir aydınlanmaya sebep oldu.. yorumlarınızı ilgiyle takip edeceğim bundan sonra..
Elalemin kocasına göz dikme kısmını ayıp buldum kaç yaş büyüksünüz akıl vermek güzelce konuşmak yerine sindirmeye iter bu çünkü karşıdaki bir ergen. Ben masumane demedim zaten hoş değil yaptıkların dedim ama yardım isteyen biri var karşımızda tavsiye vermeye çalıştım onu yermek yerine, onunla oyalandan kastımı nereye çektiğiniz de sizin düşünceniz ben hocana karşı takıntıya dönüşen bu hayranlığı engellemek veya en aza indirmek için tesadüfi karşılaşma yaratma çabasını ortadan kaldırmak için yaşıtın biriyle vakit geçir demek istemiştim böylece hocayı düşünmez diye. Siz yanlış anlamışsınız veya ben yanlış aktarmışım, daha açık olduğumu düşünüyorum bu mesajla dikkat ettiğiniz için ve yanlışımı düzelttiğiniz için teşekkürler :)

Ogrencinin tesaduf gibi karsimiza cikmasi numarasi kolaylikla anlasilabilir bir durum. Hocana karsi ilgini acikca gostermissin. Bu yaslarda genelde kisilik otutana kadar begendugi futbolcuya platonik asik olma, sarkiciyi sevme, hocasina ilgi duyma gibi seyler yasanabiliyor. Genelde baba ilgisi, sefkati yeterince gormeyen ogrenciler boyle seyler yasarlar. Buyudugunde tum bu yaptiklarina sen de guleceksin. Emin ol hocan da bu yaşta boyle seylerin olabilecegini biliyordur ve umarim bu durumu kotuye kullanabilecek biri degildir.

ayıp şu yazdıklarınız. Kadınlar tekme yiyor hatta öldürülüyor etrafındaki kimse bişey yapmıyor da bir kadın tacizci diye bağırınca linç edilecekmiş bak bak. İnsan biraz elini vicdanına koyar şunları söylerken. Orda burda kadınlara Kezban diyerek kendinizi büyük gösteremezsiniz kusura bakmayın. Neyse sizin de yetiştirme tarzınız bu şekildeymiş napacaksınız.
2017 de
Öyle mi? Sizin eşiniz öğretmen olsa, öğrencisi asılsa demediğinizi bırakmazsınız ama burada dimi? Yanlış mı? Dikkat çekmek için elinden geleni yapsa, masaya çıksa şarkılar söylese? Ergendir, gençtir mi dersiniz? Peki ya eşiniz kapılıp yüz verse? Sadece eşinizi mi suçlarsınız? Ben bu sitede herkese karşı hep olumlu yorumlar yapıyorum, ama başkasının sevgilisine, eşine asılan kaç yaşında olursa olsun yorumum bu tavrım bu... 17-18 yaşlarında bir kız ne yaptığını gayet de iyi biliyordur ayrıca, biz de geçtik o yaşlardan.. Kaldı ki bu yaş meselesi de değil, vicdan meselesi...
aynen senin gibi düşünüyorum.
yalnız bu sitedeki genel kanı sadece aldatan erkeğin suçu olduğu yönündedir. burada kocanın aklını çelen kadına kızılmaz çünkü kocanın aklı vardır.
işte ben bu düşünceye karşıyım. tahrik olanın suçlu olduğu kadar tahrik edenin de suçu vardır ama şimdi ben bunu söyledim diye beni burda topa tutarlar ama gerçek bu.

Kuzum biran önce toparlanmalısın. Bu yaşlarda olabilir ama unutma ki karşında senden çok daha tecrübeli birisi var. Muhakkak hareketlerin hocanın dikkatini çekmiştir ya da çekmeye başlar. Gerekirse ders almaya ara ver, bir bahane uydur.

bir de 17 yaşındaki bireylerin tıpkı 5 yaşıbdakilerle aynı çocuklukta olduğunu sanan saftirikler var. yapmayın Allah aşkına 17 yaşındaki bir erkek birine tecavüz edebiliyorsa öldürebiliyorsa, 17 yaşındaki bir kız bir erkeğe kur yapabiliyorsa yada vatana ihanet edebiliyorsa cinayet işleyebiliyorsa hiç de çocuk değildir.

adam ters davransa reddetse bile kız iftira atacak hoca hapse girmese bile toplu lince uğrayacak. eşinden boşanacak. bu devirde özellikle lise öğrencisinin attığı iftieayı hemen sahiplenecek senin gibi insanlar çok fazladır diye düşünüyorum.
bence konu sahibinin hocası tayin isteyip çekip gitmeli ve kızla muhabbeti kesmeli. tacize uğrayan kadın mağdur olsa da böyleleri ancak mağdur eder. umarım anlatabilmişimdir.

Bir öğretmenin kendi öğrencisine özel ders vermesi hiç etik değil. Ustelik size karisiyla ilgili ıyi yada kotu seyler anlatmasi da çok saçma. Hoca hocadır okulda da sizi koruyup kollayacaksa abi vs. Olmamali. Sizi tavirlariniz ne kadar yanlışsa hocanınkiler de öyle.

Hem kavga edıyoruz hemde karımı sevıyorum dıyerek sizin ona karşı bişe hissettiğinizi biliyor bişe olsa bile ben evliyim bişeyler olur ama evliyim fazla ümide kapılma diyor başka uğraş bul kendine yada kendine sevgili yap ne diyim o bile daha masumca derslerine ver kendini bi zaman sonra arkana bakıp güleceksin ve kendine kızacaksın ne salakmışım diye ergensin olur böyle şeyler ama kendine aklına hakim ol her zaman mantıklı olan neyse onu yap ikilemde kaldığın şeyi yapma doğrusu bu o zaman sorun olmaz kendine gel

Ya ne biçim kadınlar var bu sitede. Kız problemin farkında, yardım istemiş, burada özgüvensiz şirret kadınlar kızcağıza söylemediğini bırakmamış. Allah akıl fikir versin be.

kadın düşmanları sadece erkelerden değil kadınlardan da çıkıyor işte.demek ki eşleri liseli bir genci kandırsa kocaman adamı değil 17 yaşındaki kızı suçlayacaklar

Hanımlar,
lütfen rica ediyorum düşüncelere saygı gösterelim.
Ayrıca düşüncelerimizi yazarken 18 yaşın altındaki yasalara göre reşit olmayan ve çocuk olarak tanımlanan insanları da yaftalamayalım.
Konuyu açan liseli bir çocuk lütfen rencide etmeyelim.

Bu yaşlarda böyle hisler olabilir ama akilane düşünmeli ve kendini zor olsa da dizginlemelisin. Hele bu denli bir hayranlık oluşmuşsa özel ders almayı bırakmalısın. Şimdi üzülecek olmandan korkup devam edebilirsin belki ama emin ol daha sonra daha çok üzüleceğin durumlara düşebilir ya da daha da bağlanıp çok acı çekebilirsin. Bunun sonu kimse için hayırlı olmaz. İyice düşün ve kafandan bir şekilde çıkarmaya ve biraz uzaklaşmaya çalış.

Çok çocuksun diyorum sadece.
Başka ne desem bilemedim.
Bunlar güzel hisler amma velakin sakin ola daha fazla ileriye gideyim deme.
Hayatında biri yok besbelli onu kendine erkek idolü seçmişsin. Bir yere kadar normal denilebilir.
Elbette ki adam senin gibi hissetmiyordur. Bunda bi anlaşalım. Ayrıca hissediyorsa da o adamdan kork derim. Hem evli, hem de kendinden yaşça küçük öğrencisine ilgi duyacak? Sapıklık olur bu.
Dikkatli ol.
Fazla uçma emi.

yahu ben anlamıyorum 17 yaşında bir çocuk mu yoksa genç kız mı? çocuksa nasıl bir erkekten hoşlanıyor? tesadüfler yaratıyor? yasalar bu sınırı neye göre koymuş?
17 yaşındaki çoğu kızın sevgilisi var.

17 yaşında tecavüz eden var adam öldüren var hırsızlık yapan var bu nasıl çocukluktur?
ben anlamıyorum.

aranızda yasa koyucu varsa beni aydınlatsın

yahu ben anlamıyorum 17 yaşında bir çocuk mu yoksa genç kız mı? çocuksa nasıl bir erkekten hoşlanıyor? tesadüfler yaratıyor? yasalar bu sınırı neye göre koymuş?
17 yaşındaki çoğu kızın sevgilisi var.

17 yaşında tecavüz eden var adam öldüren var hırsızlık yapan var bu nasıl çocukluktur?
ben anlamıyorum.

aranızda yasa koyucu varsa beni aydınlatsın
17 yaşında adam öldüren tecavüz eden hırsızlık yapan kişiler ÇOCUK şubeye gönderilir ve yine ÇOCUK oldukları için hapishaneye değil ISLAHEVİne gönderilir bilin istedim çünkü 18 yaşın altı reşit değildir ve çocuk sayılır. Ayrıca hemcinsinize karşı daha saygılı ve sevgili olmanızı sürekli erkekleri savunmamanızı da rica ediyorum. Ne demek tahrik eden biraz edep yahu sokaktaki magandalar gibi yazmayın bari, sizde kadınsınız yarın öbür gün bir kız çocuğunuz olur allah korusun veya sizin başınıza bir iş gelir tahrik etti beni derse evet doğru mu diyeceksiniz? Erkek milleti çarşaflı kadınlardan dahi tahrik oluyor, damacanaya hayvana halleniyor bilmem farkında mısınız?! Ayrıca yok kadınlarla muhatap olma derim yok dolmuşa minibüse binme derim yok tacizci die yaygara koparırlar iftira atarlar bu neyin kafası yahu? İyi ki evlenmişsiniz de kocanız var kral edin olur mu? Ay kadınlarda çok meraklıydı kocanıza.

Benim 5. Sinifta vardi bir arkadaşım ogretmenimiz çöpe sakizini atmıştı buda çöpten gidip alıp çiğnemisti iyyyy

Otur derslerine çalış, elalemin kocasına da göz dikme.. memlekette erkek kalmadı galiba..
Ya siz ne biçim bor insansiniz tim mesajları okudum oturdum Ağlıyorum ben onu eşinden ayırmaya çalışmadım ki zaten ilgisini çekmeye çalışmam istemeden oluyor kalkıp adama asilmadan olayı nerelere bagladınız kendimden tiksiniyorum şu an ben kalkıp kimseyi karisindan boşandırtmaya ya da aramızda ilişki kurmaya çalışmadım ne konuşSam boş sadece çok yanlış anlamissiniz anlayış gösternelere çok teşekkür ederim lütfen konuyu ve hesabimi kapatabilir misiniz gerçekten bu söylemleri hakedecek bir şey yapmadım

Back
X