- 14 Ekim 2010
- 3.545
- 3.064
- 333
İyide asılıyorum hoşlanıyorum dememiş ısrarla hayranlık duyuyo olabilirim hoşlantıya dönmesini istemiyorum ne yapmalıyım demiş, yaptığının yanlış olduğunun farkında yani. Eğer ben hocama aşığım evli olması umrumda değil nasıl ayırırım karısından gibi şeyler yazsa yazdıklarınızın altına imzamı atarım ama yardım istiyor burdaki genç kız bence çok çıkışmışsınız. Bizim zamanımızdaki devirle şimdiki ne yazık ki bir değil bizim ailemiz höt deyince dururduk şimdi aileler çocuklarıyla arkadaş gibi olmayı tercih ediyor ve bence çok daha iyi böyle olması, o zamanlar 17-18 yaşında evleniyordu insanlar şimdi daha geç evleniyorlar o yaşlardakiler hala çocuk sayılıyor bir nevi o yüzden kıyaslamayın derim.
Peki.. Size masumane gelmiş olabilir yaptıkları, tesadüfi karşılaşmaları, dikkat çekme çabaları filan, bana gelmedi.. yorumumda ayıp ve gençleri asosyalliğe iten bir şey olduğunu düşünmüyordum ama sizden öğrenecek ne çok şeyim varmış meğer... sizin "yaşıtın birini bul onunla oyalan" öneriniz gerçekten bende bir aydınlanmaya sebep oldu.. yorumlarınızı ilgiyle takip edeceğim bundan sonra..