- 6 Mayıs 2016
- 9.188
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #20.001
Sen sıranı savdin tabi beklemedesin. Bende yarin baslican calismalara.![]()
Hadi inşaallah hayırlısıyla rastgelir kuzum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni de yarından itibaren buralarda sık göremicez desene![]()
Hadi inşaallah hayırlısıyla rastgelir kuzumo bebe o göbüşe girecek Allah'ın izniyle
![]()
H HabibesuSelamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillâhirrahmânirrahim diyerek başlıyorum inşâAllah en kısa zamanda hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sadece bat bekleyenleri listeye alıyorum,
direkt hamile olanları malesef
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
Çok mu üzüntülüsün? Çok mu sıkıntıdasın?
Bak ne diyor Yaradan...
"Rabbin şüphesiz sana verecek ve sende hoşnut olacaksın."(Duha suresi 5.ayet)
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili kardeşlerim listeyi hergün güncelliyorum. Adını listeye yazdırmak isteyenler benim adımı etiketleyerek adet tarihlerini belirtsinler, adıma etiket yapılmayan her mesajı göremeyebilirim...eğer buraya adını yazdırıpda başka topiklere gidecekseniz lütfen listemde boşa yer kaplamayın
Adı listede yazılı olanlar adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
HAMİŞLERİMİZ
![]()
Mavi Boncugumm
10 Mayıs'ta 10+3'de gebeliği sonlandırıldı
Eneaciz
SAT:2 mart
@Reyosero26.02
- KIZ
@suzi8826 mart
@Hayal Kocak5 nisan
@EceCigdemSat: 3 mart
@hilalyunus3mre3 Mart
-ERKEK
@YarenimiSat:25 Mart
@balarisi_14 nisan
![]()
![]()
ERKEK
@Secretary34Sat:10 nisan
![]()
@sumeyyekrcSat: 7 mayıs
![]()
![]()
@Tatlim12345Sat:5 Mart
![]()
![]()
@eecemyldzSat:15 mayıs
![]()
![]()
@eelifceSat:30 Mart
![]()
![]()
@sukufenazzSat:21 mayıs
![]()
@buse_ipek09![]()
@hayaksiiSat:25 mayıs
![]()
@LostinparadiseSat:29 mayıs
![]()
BEKLENEN ADET TARİHLERİ
@mervana87941 ağustos
@Smile Forever?
@Kutsalll Enerjiii?
@Sessiz melekkk?
@Nurov16 ağustos
@szfb28 mayıs
Umutumut82
7 mayıs
@HeyeCANm1 temmuz
@Papyoon22 ağustos
@Sessizzollll17 haziran
@Sari NisaNEkim'de inşâllah devam♥
@Minik_kebelekBirgün döner inşâllah
@fer_nur![]()
@Kurkmantolumdnn17 ağustos
@Yazgele31 ağustos
@elfff06?
@Damla19894 temmuz
@Nisanesintisi0125 haziran
@Emine Hatayli19 ağustos
@Kahvevekaktus13 ağustos
@benibekleyinDönüşü muhteşem olacak
@Denizyildizi_44417 haziran
@N8M16 temmuz
@sule220428 haziran
@EsraD884 temmuz
@Semaknc27 ağustos
@Dropie20 ağustos
@Loriklorik20 ağustos
Yok kuzu benim esim gececi bu hafta. Bizim iş gundüzlere kaldi. Gecelerim size ait .![]()
Ne güzelmesailer gündüz olacak he
![]()
Valla canim daha yumurtalar gelisti demedi doktor ama ben yarindan itibaren calismalara baslicam.
Salı sabah
Carsamba aksam
Persembe aksam
Cumartesi sabah.![]()
Canım ben Cuma adet olurum bugün erken gebelik yaptım çıkmadı evde vardı merak ettim bi dahaki aya ben yumurtlamadan 40 saat önce bırakmıştım tutmamış hayırlısı
Valla oglanda evde nasil olcak bilmiyorum.![]()
Canım ben Cuma adet olurum bugün erken gebelik yaptım çıkmadı evde vardı merak ettim bi dahaki aya ben yumurtlamadan 40 saat önce bırakmıştım tutmamış hayırlısı
23-24 te pik yaptı iki gün 25 te çatladı ben 23 gecesini degerlendirdim dediğin gibi uzun ömürlü değilmiş demekkiHadi ya tüh nasip işteinşâllah önümüzdeki aya nasip olur
bende geçen ay yumurtlamadan 3 gün önce denemiştim en son ama olmadı. Belkide spermlerin ömrü sandığımız kadar uzun değil... yani sen ovulasyonda çift çizgi çıkan günü değerlendirmedin öylemi o günden 1 gün önce mi olmuştu en son?
Ne oldu hayırdır?![]()
Ne oldu hayırdır?![]()
23-24 te pik yaptı iki gün 25 te çatladı ben 23 gecesini degerlendirdim dediğin gibi uzun ömürlü değilmiş demekki
Bende kuyruk sokumu kısmı sorunu var yaa. Normalde de iş yapınca hemen şişerdi. Gebe kalınca dah beter oldu. Yürüyemiyorum şuan![]()
Aynen akıntı gelince bide anlıyorum acelemiz yok hayırlı zaman da nasip olsun iki oğlum var şükürÇatladığını silikleşince anlıyosun dimi?
Hayırlısı olsun canım üzülme nasip vakti gelince olacak inşâllah...vardır bundada bir hayır önümüzdeki ay silikleştiği gündede değerlendirirsin. Nasipte kız varsa günün önemi yok zaten