• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    251
ay sana güveniyorum hadi inşallah 🥹 geçen sütüm azaldığında da düzelir demiştin düzeldi 😅
Düzelir ama benimki şuan düzelmez çünkü gece emzirmiyorum ve düzelmiyor🤣🤣 mama bozulmuş kızım tiksindi biberonu itmeye başladı mamayı kaşıkla verdim vurdu eliyle. Bende süt verip biberona alıştırdım. Mamaya da reçel muz bebe bisküvisi koydum. Zamanla içti yavaşca çıkardım hepsini bebe bisküvisi devam. Biberonu da itmiyor. Isırmayı kolay unutmayabilir benimki hala kafasına vuruyor gülüyoruz tekrar vuruyor unutmuyor. Bi unutsun bakalım öyle dene. Memeyi vermesen süt fışkırt tadını alsın ısırmasın. Ya da ısırırken diş kaşıyıcı sok memeden çıkarıp beynine ısırmalık değil bu sinyali gitsin. Isırıncada gülme hayır diyip elini salla ve memeden çek oyun sanıp devam etmesin

Düzelir ama benimki şuan düzelmez çünkü gece emzirmiyorum ve düzelmiyor🤣🤣 mama bozulmuş kızım tiksindi biberonu itmeye başladı mamayı kaşıkla verdim vurdu eliyle. Bende süt verip biberona alıştırdım. Mamaya da reçel muz bebe bisküvisi koydum. Zamanla içti yavaşca çıkardım hepsini bebe bisküvisi devam. Biberonu da itmiyor. Isırmayı kolay unutmayabilir benimki hala kafasına vuruyor gülüyoruz tekrar vuruyor unutmuyor. Bi unutsun bakalım öyle dene. Memeyi vermesen süt fışkırt tadını alsın ısırmasın. Ya da ısırırken diş kaşıyıcı sok memeden çıkarıp beynine ısırmalık değil bu sinyali gitsin. Isırıncada gülme hayır diyip elini salla ve memeden çek oyun sanıp devam etmesin
heeeppsini yaptım ah nasıl uğraşıyorum bilsen. ama bebişim daha o kadar anlayamıyor galiba. kızıyorum üzülüyor yazık ama engel olamıyor kendine bi daha ısırıyor. emziği ve biberonu da ısırıyor muhtemelen benim mememi de aynı görüyor :( emzik ve biberon vermesem hiç olmaz. sen iyi alıştırmışsın tekrar biberona. benim oğlum da biberonu reddediyordu, bu süreçte o kadar aç kaldı ki yavrum mecburen kabul etti. biberon da olmasa sür içemicekti çünkü 😅

Ben 5.5 aylık olduğunda artık delirmek üzereyim uykular yüzünden alarm gibi 45. Dakikada uyanıyordu uyku eğitimi alacaktım sonra çok araştırdım İrlandalı annenin postlarına falan baktım önce kendim deneyeyim diye yola çıktım sonra gerek kalmadı uyku eğitimi verdim dedim uykular tam harika oldu sonra yine dişle birlikte kısaldı ama eğitim kaybolmuyor yine kendisi uyuyor ama sık uyanıyor. Ben tam uymadım hiçbir şeye uzun uzun masajlarla falan mayıştırdım şimdi de uyuyana kadar yanında bekliyordum mayışana kadar masaj yapıyorum mayısınca kendi uyuyor amaaa işte bu diş sancılarına çözüm yok 🫤
Ben de bir ara desteği pış pış pat pata kadar indirdim sonra çalışmaya başladım ataklar dişler falan derken başladığım yere geri döndüm. Hayırlısı hakkımızda ya. Ben delirmeden oğlum büyür umarım😁

heeeppsini yaptım ah nasıl uğraşıyorum bilsen. ama bebişim daha o kadar anlayamıyor galiba. kızıyorum üzülüyor yazık ama engel olamıyor kendine bi daha ısırıyor. emziği ve biberonu da ısırıyor muhtemelen benim mememi de aynı görüyor :( emzik ve biberon vermesem hiç olmaz. sen iyi alıştırmışsın tekrar biberona. benim oğlum da biberonu reddediyordu, bu süreçte o kadar aç kaldı ki yavrum mecburen kabul etti. biberon da olmasa sür içemicekti çünkü 😅
Demin öyle bir ısırdı ki bayağı bir kan aktı. Şimdi aynı memeyi emerek uyuyor.🤦🏻‍♀️

Demin öyle bir ısırdı ki bayağı bir kan aktı. Şimdi aynı memeyi emerek uyuyor.🤦🏻‍♀️
ahh ahhh 🥹 geçmiş olsun. kan akınca bir süre tedavi edin öyle tekrar verin diyorlar. bebeklerin ağzında çok bakteri olduğu için Allah korusun mikrop falan kapmasın yaralı yer

Ben kendimi çok bitik hissediyorum ya. Oyun oynamak falan asla istemiyorum çok bunalıyorum. Anneme geldim dinlenirim diye hiçbir şey değişmedi her şey çok zor geliyo napcam bilmiyorum
Normal bunlar hepimiz bazen öyle hissediyoruz ama sonra geçiyor çünkü biz anneyiz ve güçlüyüz

Back
X