- Emoji Skoru
- 752
- Puanlar
- 33
Ben de cuma başladım canım o tarz yöntemleri denemedim ama 1 aydır yavru kaplan diye bir hikaye uydurdum onu anlatıyordum memeyi bırakma hikayesi dişleri çıktığı için memeye gerek yokmuş falan dedim emzirmeyi kesmeden önceki 3 gün son 3 gün son 2 gün diye geri sayım yaptık cuma da vermeyi bıraktık. İlk gün şok oldum çok olgun karşıladı tamam dedi kendi yattı sallamam için ama sonraki geceler sürekli uyanıp şansını denedi ağladı ama ağlaması maksimum 10 dk sürüyor. Direniyorum bakalım, sende durumlar nasıl?Kızlar bebeğini sütten kesmeye başlayanlar varmı varsada görmedim tekrardan sorayım kaçırmışımben pazartesi salı annemde kaldım orda denedik konuşmaktan anlamadı bende bant yapıştırıp öğlen uykusuna yatırmadan hemen önce doktor artık süt yok dedi kapattı dedim ayran su meyvesuyu içeceksin onun yerine diye başta biraz ağladı mızıklandı ama kabullendi kapat kapat dedi sonra annem salladı uyudu gecede aynı şekilde oldu ilk gece çok ağladı sabahladık gibi bşey oldu 2. Gece de öğlende yine süt istedi annem devrete girdi 3. Gece evime geçtim bana baya nazlandı direndi dandini vakti diyerek sallayarak uyuttum bu gecede yine aynı süt süt diye istedi bende yine dandini vakti süt yok artık annem diyerek uyuttum kaç günde alışır sizce
![]()