• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Kızlar size bir fikir danışmak istiyorum. Şimdi benim bebişime haftanın beş günü annem bakıyor. İlk zamanlar için özellikle bakım verenin değişmemesi gerektiği, bunun bebek için pek iyi olmayacağını söylemişlerdi. Ama şimdi 15 aylık oldu acaba haftanın üç günü anneanne iki günü babaanne bakması şeklinde bir sistem oturtsam, kızım için bir zararı olur mu? Herhangi bir fikri, deneyimi olan var mı?

Uykular hala berbat olan var mı? Öğlen uykuları bile ilk aylara döndü. Delirmek üzereyim.

8F3067D4-31B9-422F-B4C4-7532DCB8379E.webp
kızlar bundan bişey anlayan var mı acaba

Sen hamile değil miydin kuzum bunda idrar fazla gelmiş gibi
Evet hamileydim ama düşük yaptım. 2. Çocuğu istiyoruz o yüzden korunmuyorum. Zaten sadece iki çocuk istiyoruz o yüzden beraber büyüsün istiyorum en azından kardeşlerim de evlenmeden aradan çıkar yardımcı olurlar bana 😅

Uykular hala berbat olan var mı? Öğlen uykuları bile ilk aylara döndü. Delirmek üzereyim.
Ben varım öğlen uykusu sürekli uyanıyor 1 saat anca uyuyor. gece desen 1 e kadar uyutamıyorum çok zor uykuya geçiyor o da yetmezmiş gibi sabaha kadar kaç kere ağlıyor gerçekten ne zaman düzelecek ben anlamıyorum çok yoruldum. Kendime ait hiç zamanım yok. 24 saat onunlayım. Bunalıyorum aşırı derecede ne özel hayatım kaldı ne eşimle aramda bişey. Ya telefonu bile elime alamıyorum onunla ilgilenmediğim için hemen ısırıyor beni. Ya sürekli de onunla oynayamam ki ya en azından uyusa bende kendime biraz zaman ayırırım ama yok.

Evet hamileydim ama düşük yaptım. 2. Çocuğu istiyoruz o yüzden korunmuyorum. Zaten sadece iki çocuk istiyoruz o yüzden beraber büyüsün istiyorum en azından kardeşlerim de evlenmeden aradan çıkar yardımcı olurlar bana 😅
Ya geçmiş olsun canım anladım ne kadar oldu ki düşük yapalı adet gecikmen var mı biraz heyecanlı gördüm seni sakin ol kız 😅 düşüğün sebebi belli mi daha önce yaşamış mıydın böyle birşey

Back
X