nişanlım benden nefret etsin nişanı atsın istiyorum

dertlerderyabensandal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
405
149
53
kızlar merhaba, konuyu uzatmak istemiyorum nişanlımla tartıştık hem de daha önce konuşup karara vardığımız bir konu yüzünden. ama o tartışma sırasında nişanlım delirdi çığrından çıktı. olmayacak küfürler etti, olmayacak tehditler savurdu. daha önce hep ılımlı olan adam gitti canavar geldi. kısacası benim ki daha evlenmeden değişti.

şimdi ben de bu tehditler yüzünden korkuyorum hem başkalarına hem de kendine zarar vermekle tehdit ediyor beni. (vururum, sakat bırakırım, anasını bilmem naparım gibi ciddi şeyler)

ben bu sorumluluğu alamam kesin ve net olarak ayrılmalıyım ama ben alttan aldım bu sefer barışacağım çünkü bu kavgada ayrılırsak neler olur kestiremiyorum aile içi rezilliğe hiç gerek yok. beni daha önce onunla paylaştığım ailevi ve özel her sırrımı ortaya dökmekle de tehdit ediyor. yani bu kişinin sınırı yok yaptıkları çok terbiyesizce. kavga nerden çıktı nerelere geldi siz anlayın....

ayrılma kararım ise kesin ve net ama nasıl olacak bilmiyorum.

ben istiyorum ki kendisi benden nefret etsin, yaka silksin, illallah etsin. bunu nasıl yapabilirim? onu mümkünse çok çığrından çıkarmadan nasıl kendimden nefret ettirebilirim? kızlar bu uzun dönemli bir plan bir kaç günlük değil gerekirse 10 gün 20 gün 1 ay neyse uğraşırım hiç dert değil. bu esnada barışmışız gibi yapıp kendimden soğutmam lazım. her türlü hainlik ,hinlik, kötü kalplilik planlarına açığım ne olur bana yardım edin.

bir erkek bir kadından nasıl nefret eder?

kendi kendime ben bu işi beceremem elime yüzüme bulaştırırım zaten ondan fikir istiyorum.
Hainlik, hinlik bilmem ne demişsiniz bu daha çok sıçratır onu size. Olmadı ailenizi de işin içine katıp iki medeni insan gibi ayrılın. Bu tarz şeylere gerek yok.

Bence fake hesaplar açın başka başka kadınlar gibi ama kendinizi ele vermeden Mesajlar atın. Biraz yapın bunu. İşler ilerler, sizi aldatmaya yeltenir samimi konuşursa belki size o hesaplardan özel şeylerini de anlatır nasıl olsa bu kadını tanımıyorum diye. Siz de beni aldattı diye yaygara koparır ayrılırsınız. Ya da ben senin ailene sık sık gelip gitmem, bize gelmesinler, yemek yapamam dışardan alırız. Pahalı mobilyalar isterim, gelinliğimi İzmir de diktirecem para ver deyin. 40000 lik altın al bana gibi şeyler yapın hep naz hep problem çıkarın

kendi kendime ben bu işi beceremem elime yüzüme bulaştırırım zaten ondan fikir istiyorum.

Ailende güvenebileceğin bir insan varsa ona anlat olanları ve yardım iste, bu tür saçmalıklarla vakit kaybetme. Ve sakın ama sakın evlenme o kişiyle.

Bu haldeyken tehdit eden adam, senden nefret ederse daha fazla soruna yol açar bence. Yaka silkip seni bırakıp gitmez başına daha çok iş açar.
Ailenden güvendiğin onu da tanıyan birisine danış bence. Biz tanımadığımız için kestiremeyiz nasıl davranacağını.

Hoşlanmayacağı şeyleri yaparak.Ailenizin isteğiymiş gibi altından kalkamayacağı isteklerde bulunmak mesela ancak zarar zor aylık 1200tllik ev tutacak ama siz en az 2000tllik ev olmazsa olmaz diyeceksiniz..annesi ve ailesi ile tartışma yaşayacaksınız.
Annesinin arkasından konuşup kv'ye duyurmak genelde kısa ve net çözümdür.
Birde o aramadığı sürece aramamak o gelmediği sürece görüşme talep etmemek çeyiz vs adına hiç bir konu konuşmamak hatta yüzüğü düzenli takmamak unutmuşum vs diye geçiştirmek gibi.

Ailenizin konudan haberdar olması tabiki en önemli kısmı.
Dikkatli olun zira nişanlınız tehlikeli ve sanırım deli!

İstediği aile sırrını birak ortaya doksun..
Ailen bunu 1 hafta konuşur 1 hafta trip atar..
Ama siz bu adamla evlenirseniz olabilecek ihtimalleri size zaten fragman gibi göstermiş..
Kendi ailenizle bu durumu paylaşın..Onlar gerekeni yapacaktır.
Evrimini tamamlayamamış bu tiplerle birlikte olmaktansa ailenizin tribini çekin daha iyi.

olay çok saçma inanın hiç önemi yok tavrı çirkin. ona ne normalde ne de kavga sırasında asla olumsuz bir şey söylemedim. hep ailem seni çok sevdi her şey harika vs vs dedim.
Şimdi anlıyor musun insanların onun hakkında neden birşey söylemek istemediğini?...söyleyen kişinin de neden annene yeminler ettirdigini?Ben gider anneme ona inanmadığım,aramızı bozmaya çalışmakla içten içe sucladigim için gönlünü alırdım.Nisanlin senden nefret etsin diye uğraşma ....büyük olasılıkla zaten herkesten nefret eden,öfke problemi olan birisi

İstediği aile sırrını birak ortaya doksun..
Ailen bunu 1 hafta konuşur 1 hafta trip atar..
Ama siz bu adamla evlenirseniz olabilecek ihtimalleri size zaten fragman gibi göstermiş..
Kendi ailenizle bu durumu paylaşın..Onlar gerekeni yapacaktır.
Evrimini tamamlayamamış bu tiplerle birlikte olmaktansa ailenizin tribini çekin daha iyi.
kuzenim evlatlık ve bunu bilmiyor kuzenime bunu söylemekle tehdit ediyor. nasıl ifşa etsin diyeyim.... ben de daha sevgiliyken bir sorun olmuştu danışmak için anlatmıştım dilimi eşek arısı soksaydı keşke....

Şimdi anlıyor musun insanların onun hakkında neden birşey söylemek istemediğini?...söyleyen kişinin de neden annene yeminler ettirdigini?Ben gider anneme ona inanmadığım,aramızı bozmaya çalışmakla içten içe sucladigim için gönlünü alırdım.Nisanlin senden nefret etsin diye uğraşma ....büyük olasılıkla zaten herkesten nefret eden,öfke problemi olan birisi
gerçekten bir anda o kadar değişti ki... hiç böyle değildi bana karşı. annem için bir çözüm bulacağım artık ayaklarına falan kapanırım herhalde. ama ben bu adamdan nasıl kurtulacağım.

Back
X