Sizin vasıtanızla diğer yorumlara da cevap vermiş olayım. Eşime belli şartlar karşılığında tekrar bi şans vermiş gibi oldum. Ona 1 kez daha kumarla alakalı bişeyin yakalarsam onu cümle aleme rezil edip baştan sonra olan herşeyi anlatıp sonra kesin Bi şekilde direk olarak boşanma davası açacağımı söyledim. Zaten bu bilezik bozdurma olayından bi süre sonra kalan altınlarla babasının üstüne olan ama bizim kullandığımız arabayı satın almıştık kıl payı bi şekilde. Yani geriye hiçbişey kalmadı ama herkes 2 bileziğin daha kenarda olduğunu düşünüyor hala. Aslında o da 2. Seferde kendince bu bozdurduğu bilezikleri yerine koyabilmek adına böyle bi işe kalkışmış ama ben o parayla bilezik alıp koluma takacak bi insan da değilim çünkü helal haram bilincindeyim. Bu 2 3 haftalık süreçte eşimle eskiye nazaran daha iyiyiz tabi süreç nasıl ilerler buna bilemem umarım herşeyin hayırlısı olur. Bu yaptığımı da aptallık olarak gören çok kişi olacaktır eminim ama gerçekten şunu biliyorum ki boşanmak evlenmekten çok daha zor. İşin maddi boyutuyla ilgili olarak çok fazla sıkıntı çeken insan var ama ben liseden grafik çıkışlıyım ve ünide de grafik okuyordum ama bitiremedim. Ama şuan da bi reklamcıya girip çalışabilirim bi şekilde yani mesleğim var. Çoğunuz yanlış anlamış ama babamın da kuyumcu dükkanı yok sadece maaşlı çalışan kendi borcu harcı olan Bi insan. Boşanmanın zor olmasının sebebi senelerce aynı yastığa baş koymak, ortada Bi çocuğun olması. Birisi yazmıştı ortada aldatma şiddet olmadığı sürece boşanmayı değilde düzeltmeyi tavsiye ediyorum diye. Ben de bu şekilde baktığım için aslında buraya yazmıştım fikir alabilirim belki bu durumu yaşayıp şuan düzelmiş olan çiftlerden diye düşünmüştüm. Ama tabi hakaretler yargılar havada uçuştu yinede zaman ayırıp yazdığınız için teşekkürler. Bilmiyorum belki de sabrın sonu gerçekten selamettir. Belkide bunlar güzel günlerden önce geçmemiz gereken sınavlardı. Yinede güzel dileklerinizi ve dualarınızı bekliyorum. Umuyorum bana yazan kişiler hayatlarında hep bana yazdıkları gibi keskin ve kolay şekilde karar verip yeni rota çizebiliyodur.